reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Witam!

Agnieszka wracajcie do zdrowia szybciutko.
Kurcze ogladam polską telewizjię i tam juz wiosna,a u mnie:(
Co do lata to u nas też jest męczące przez wysoką wilgotność powietrza casami dochodzi do 80-90 %także przy temparaturze 30 kilku stopni odczuwalna jest piekielna.Bardzo dużo ludzi cierpi na reumatyzm właśnie przez tą wilgoć.

Kurcze tak się zle czuje, te mdłości wykończą mnie już nie mogę.Nie mam na nic ochoty siedziałabym na kanapie cały boży dzień,aż wstyd.

reklama
ja robie kurczaka w piekarniku (wlasnie sie piecze)
do tego pieczone ziemniaczki,przypiekam je tak jakby byly z ogniska:)))))
do tego duszone pieczarki wsmietanie i kiszona kapusta (kupilam pol kilo:))))))))

zapraszam w razie co,kurczak duzy:)

Hejka:)
W pracy jakoś poszło, choć łatwo nie było :( Ale już w domku szykuje się na urodzinowego grila i będę patrzyła jak inni piją browar i zaślinię się po sam pas :(( Takie to życie :))
Buziaki miłego wieczoru :*

W pracy jakoś poszło, choć łatwo nie było :( Ale już w domku szykuje się na urodzinowego grila i będę patrzyła jak inni piją browar i zaślinię się po sam pas :(( Takie to życie :))

Justys wszystkiego naj naj naj:)))))

u mnie tez urodzinowy obiadek:)))))

imprezka bedzie jutro:)))))

zupka - u mnie tez leje i wieje. tu w ogole por roku nie ma. caly czas to samo...

a ja sie zajadam w pracy owocami dzis i czekam z niecierpliwoscia na godzine 17!

masz wizyte ?? jak tak to trzymam &&&&&&&&&&&&&&& :))

Witam!

Agnieszka wracajcie do zdrowia szybciutko.
Kurcze ogladam polską telewizjię i tam juz wiosna,a u mnie:(
Co do lata to u nas też jest męczące przez wysoką wilgotność powietrza casami dochodzi do 80-90 %także przy temparaturze 30 kilku stopni odczuwalna jest piekielna.Bardzo dużo ludzi cierpi na reumatyzm właśnie przez tą wilgoć.

Kurcze tak się zle czuje, te mdłości wykończą mnie już nie mogę.Nie mam na nic ochoty siedziałabym na kanapie cały boży dzień,aż wstyd.

slyszalam wlasnie , ze u was tak wilgotno jest :)
ja na szczescie zle samopoczucie mam za soba :) lenia miewam , ale jakos staram sie go przegonic z roznym skutkiem ... najlatwiej to jak od rana cos robie pozniej jakos leci , ale jak sie walne to juz koniec heehe

kto ma urodzinki ty ?? jak tak to wszystkiego naj naj najlepszego !!!!!!!!!!!!!!
nadrobisz za rok !!
ja mam w lodowce winko i tez mi slinka cieknie co zrobic :((

Lena - już niedługo!

ja robie kurczaka w piekarniku (wlasnie sie piecze)
do tego pieczone ziemniaczki,przypiekam je tak jakby byly z ogniska:)))))
do tego duszone pieczarki wsmietanie i kiszona kapusta (kupilam pol kilo:))))))))

zapraszam w razie co,kurczak duzy:)

Oj! zaśliniłam się!!! Chętnie sie wproszę z trójką dzieci ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

U nas buro teraz bardzo - czekam aż lunie...

dlatego nigdy bym nie obrala kierunku wysp , Norwegii , Irlandii i Szkocji:) nie dla mnie taka pogoda ...
ja cala zime raz grzejnik wlaczylam :)

zazdroszcze :) moj zawod niestety opiera sie na jezyku wiec ja tylko moge w nim pracowac po polsku lub angielsku (bo innych jezykow nie znam) ale czasem mi sie Australia marzy :-) bo i cieplo i po angielsku mowia!
a ty Asionek dobrze znalas francuski zanim sie przenioslas?

a o 17 (za39 min) to ja prace koncze - i weekend sie zaczyna (choc jutro wieczorkiem bede musiala popracowac 3 godzinki ale to malo) dlatego tak czekam :)

reklama
Dzien dobry i wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantek!!!!:-) - Ale sie Wam data urodzin trafila!:-)

A u mnie tez cos malo wiosennie, ale chociaz coraz cieplej sie robi wiec jestesmy na dobrej drodze:) A z wilgotnoscia powietrza to tez latem katastrofa... Na balkonie mi pranie potrafilo zasmiergnac jak je powiesilam wieczorem, coprawda na tej suszarce sie gesto wieszalo pranie, ale od rana goraco bylo, a mimo to takie hece:baffled:

Agadaria, ja tez kuraka robie i dla mlodej kalafiorowa, ale pewnie nie zechce zjesc, bo sie ostatnio w przedszkolu najada....

Asionek, a ja sie przyznam ze tez mam w lodowce wytrawne winko i juz raz sie skusilam na kilka lyczkow, bo tak mnie do kwacha ciagnie, ze jeszcze nigdy w zyciu mi tak nie smakowalo:zawstydzona/y:
Cytryna, moj maz o malo9 nie wyladowal na emigracji w Australii, ale na szczescie na Kanade trafil, bo nie wiem czy bysmy sie poznali, a poza tym ja to sie robali boje a Australia mi sie mi.in z jadowitymi pajakami i wezami kojarzy:baffled:
Karolina, no to faktycznie fajnie weekend macie zaplanowany, my tez mamy w planach park safari, ale to dopiero latem jak sie cieplo zrobi:tak:

Do góry