reklama
Apropo szkoly rodzenia dziewczyny, ktora wie jak to jest z tymi szkolami za granica? Ja jestem sparalizowana mysla o porodzie naturalnym i najchetniej to bym zaplacila za cesarke i miala swiety spokoj, ale mnie nie stac :-( Czy szkoly rodzenia pomagaja? Kiedy sie zapisywac? Jak to sie czyni za granica? Ratunkuuuuuu
Witam!
Jeśli pozwolicie dołączę do watku.
UFFFF od wczoraj przeczytałam całe forum aż 677 stron.Ja jestem chyba pażdziernikówka z najmłodszym "Kropkiem" ponieważ mam termin na 31 pażdziernika.
Ivi do szkoły rodzenia zapisy są po 20 tyg.Ja zrezygnowałam ponieważ mnie zaproponowano 4 godz.lekcje w sobotę,gdzie puszczają film z porodu.NIE DZIĘKUJĘ!!!
Ach zapomniałam napisać,że jestem mamą dwóch dziewczynek Julki 13 lat i Zuzi 10 lat.
Jeśli pozwolicie dołączę do watku.
UFFFF od wczoraj przeczytałam całe forum aż 677 stron.Ja jestem chyba pażdziernikówka z najmłodszym "Kropkiem" ponieważ mam termin na 31 pażdziernika.
Ivi do szkoły rodzenia zapisy są po 20 tyg.Ja zrezygnowałam ponieważ mnie zaproponowano 4 godz.lekcje w sobotę,gdzie puszczają film z porodu.NIE DZIĘKUJĘ!!!
Ach zapomniałam napisać,że jestem mamą dwóch dziewczynek Julki 13 lat i Zuzi 10 lat.
Anulka8700
Fanka BB :)
Witamy Lena:-)
echh zupki cos nie ma... na którą miała??
echh zupki cos nie ma... na którą miała??
reklama