reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Apropo szkoly rodzenia dziewczyny, ktora wie jak to jest z tymi szkolami za granica? Ja jestem sparalizowana mysla o porodzie naturalnym i najchetniej to bym zaplacila za cesarke i miala swiety spokoj, ale mnie nie stac :-( Czy szkoly rodzenia pomagaja? Kiedy sie zapisywac? Jak to sie czyni za granica? Ratunkuuuuuu :szok::szok::szok:

Witam!
Jeśli pozwolicie dołączę do watku.
UFFFF od wczoraj przeczytałam całe forum aż 677 stron.Ja jestem chyba pażdziernikówka z najmłodszym "Kropkiem" ponieważ mam termin na 31 pażdziernika.
Ivi do szkoły rodzenia zapisy są po 20 tyg.Ja zrezygnowałam ponieważ mnie zaproponowano 4 godz.lekcje w sobotę,gdzie puszczają film z porodu.NIE DZIĘKUJĘ!!!
Ach zapomniałam napisać,że jestem mamą dwóch dziewczynek Julki 13 lat i Zuzi 10 lat.

aaa zupka to dzisiaj ma to usg?? ja myślałam że jutro....coś mi się pomyliło...

witam Lena w naszych skromnych progach....:)

Anulka tez pochodzę ze śląska,a w Mikołowie kończyłam Liceum Medyczne w 1997 roku!
Dziękuję za miłe przyjęcie!

Ostatnia edycja:
Witaj Lena :-)
proszę, ktoś z późniejszym terminem niż ja ;-)
Akurat w tym wypadku "zupka" to skrót od nicka dziewczyny - "zupkaogórkowa". Miała mieć dzisiaj usg i coś się nie odzywa...

Właśnie informacja znalazła mój mózg:zawstydzona/y: i zmieniłam swój post,ale cóż jestem nowa.....
Ja wizytę kolejną mam za tydzień w czwartek strasznie się boję czeka mnie badanie PAPP-A.I oczywiście się nakręcam niepotrzebnie!

reklama
Do góry