reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
o sen tez dobry :-) Ja mogła bym całe dnie przesypiać.
Ja z racji posiadania dwuletniej córki wybieram alternatywę z której ona tez jest zadowolona.
Tak mi to słoneczko świeci przez okno, że jak tylko wrócę z pracy idziemy na dłuuugi spacer, może dopływ świeżego powietrza troszkę mnie obudzi.

lo.... ile piszecie!
Mariolcia wspolczuje ze w pracy musisz siedziec :crazy:
Gugula ciesze sie ze wreszcie idziesz do gina :happy2:

Ja dziś pierwszy raz wymiotowałam ,nic mi nie przechodzi przez gardło jak cos zjem odrazu do toalety. Wczoraj sobie myślałam jeszcze ze mam zero objawów, to sobie wykrakałam. :-) :-)

karolina - to trzymam kciuki za wizyte :-)

ja dzis mam badanie krwi w poludnie. pol nocy kaszlalam (taki suchy duszacy kaszel)
znalazlam taka stronke - moze sprobuje, bo nie usmiecha mi sie 2 godziny w poczekalni siedziec. albo do apteki skocze, tu w aptekach wiecej doradza niz lekarz :tak:
Sposób na przeziębienie w ciąży

pochmurno dzis u mnie - i nie wiem czy wstawiac kolejne pranie czy nie :happy2: dobrze ze wczoraj autko sprzatnelam :-D

mam wyrzuty, bo nie poszlam dzis na angielski - za tydzien koniecznie musze sie zebrac :tak:

milego poniedzialku :-D

reklama
szczerze to troszkę zazdroszczę waamuśkim tych dolegliwości ciązowych bo mi jak nic nie było tak nie jest i przez to co jakiś czas łapię doła,że coś jest nie tak...
miłego dnia m

Do góry