reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

dzien dobry! moj sie zaczal od pobudki o 5 rano(czyliw pl 4, a aliczac na stary czas o 3) gdy odsniezarki zaczely swoja prace, wlasnie pod oknami sypialni maja taki plac czy ki licho i tam zataczaja kolo i robia wal , a poznej przyjezdza ciezarowa i odsniezarki wsypuja ta na nia i snieg wywozony jest za miasto. Uwierzcie mi, ja pragne wiosny najbardziej z was wszystkich!!! :)
ciesze sie ze nie tylko ja jestem taka ziemniaczara, faktycznie ziemniaki to jedne z nielicznych produktow po ktorych nie mam zadnego blee-samopoczucia. Na szczescie zoladkowe samopoczucie juz jest duuuzo lepsze..

tak sei zestresowalam rabbit, tak mi bylo przykro i wogole...ze caly weekend bolal mnie brzuch, wogole macalam sie po piersiach,az sie MOj zainteresowal czy ja mu erotyczne zaproszenie wysylam ??? :-) dzis juz podejscie znormalnialo - co ma byc to bedzie...
przede mna pracowity dzien, zaczynam nie lapac sie na kilku dorywczych pracach i 2 studiach .. ale chcialabym dotrwac do konca sierpnia :-)

milego dnia zycze i chyba ide zjesc avokado (taki smak poranny mam)

reklama
Dzien doberek!Wlasnie wychodze na Genetyczne.Dzieci wyslane do szkly ,chalupa oporzadzona jako takao,a moj sie guzdrze!Kto to powiedzial ze kobiety maja wolnwe obroty!Napewni juz po ubraniu butow stwierdzi ze jeszcze klocka musi zasadzic ,a ja bede kwitla na dworze!Mam nerwy na postronku lepiej niech mnie nie drazni!:wściekła/y:

Karolina, bedzie dobrze:) trzymam kciuki za wizyte :-)

moje dziecko dzis dalej pokazuje swoje humory :/ nie wiem co w niego wstapilo od 3 dni...masakra jakas...teraz mam chwile spokoju bo siedzi i oglada rock your baby na vh1 :-D
w ogole mamy zime w pelni...wczoraj jak szlam spac to juz byly resztki sniegu, a dzis rano znowu cala masa :-D jak moje dziecko zasluzy sobie to go na sanki zabiore ;-) ale poki co to nadaje sie,zeby go w klatce z malpkami zamknac :-D
w ogole mlody pobudka dzis przed 7 (czyli na stare przed 6) masakra...zawsez to do 8 pospal tak,a teraz takie jaja mi wyprawia...
mam nadz ze mu sie ponaprawia w tej malej glowce,bo nie wyrobie z nim :p

p.s. moj sernik stezal do rana i wyglada calkiem normalnie,ale nadal boje sie go rozkroic :-D

milego dnia :)

Ostatnia edycja:
dzień dobry, ja musiałam się rano zerwać... i na badania lecieć, no ale za tydzień wizyta i cały komplet już zrobiony.
dzisiaj na 13 do pracy... ehh...
dowiedziałam się że będziemy mieli kolejnego dzidziusia w rodzinie... to już czwarty w tym roku, moja ciocia też w ciąży jest... i ma termin dwa dni po mnie... :)

Hellooo - ciężko się było dziś rano zwlec, jednak tej godziny brakuję :confused:

karolina - trzymam kciukersy za dobry wynik badania :tak:

gugula - czyżby bunt 2 latka ;-) pamiętam jakie młoda miała muchy w d...pie nigdzie się z nią wyjść nie dało a potem jak ręką odjął :-)

Nie dygajcie z tą grupą nikt nikogo nie będzie wywalał wyluzować proszę :-p

Witam w nowym tygodniu :) Ja tu od siódmej próbuję nadrobić cały weekend, dobrze że w pracy luz bo wszyscy stare urlopy wybierają:-) U mnie dziś znowu słonko pięknie świeci tylko ta zmiana czasu dobija, normalnie oczy chyba mam do połowy zamknięte.
Takiej mi ochoty zrobiłyście że u mnie na obiadek pieczone ziemniaczki z kefirem:-)
Do mnie od rana jakieś mdłości się przyczepiły i w brzuchu burczy a apetytu na nic, muszę jakąś kanapkę w siebie wmusić.
Milka super że zgłosiłaś się na opiekuna grupy. Kiedy wy macie na to wszystko czas? Ja cały weekend na forum nie miałam czasu wejść.
Patrze na suwaczek a tu 13 tc czyli 4 m-c jak to szybko leci.
Karolina trzymam kciuki &

hej dziewczyny....a mnie się zaczyna kiepsko dzień....wieczorem się położyłam z bólem głowy i dzisiaj wstałam z bólem....chyba jakaś mega migrena....:(

karolinko trzymam kciuki....

tez ostatnio zaniedbałam forum, ale ciągle jest jestem potrzebna, jak nie w pracy (np. wczoraj), to u mamy siedzę, albo gdzieś w mieście...

jutro za to mam wolny dzień... huraaaa! na pewno was odwiedzę rano, bo się mój mąż trochę głośno zbiera na I zmianę, to i mnie obudzi :)

rabbit trzymaj się :)

reklama
Do góry