K
karolina1978
Gość
A ile taki doppler kosztuje ,ja tez bym chciala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mnie zniacie juz troszeczki, prawda? Czy musze nastukac 30 postow zeby mnie nie wywalono z grupy? Ja bez Was, to jak bez reki przeciez, wszystko wiem od Was,bo na szybkiego Was czytam codziennie ( chociaz oczywiscie od popoludnia do teraz naprodukowane 7 stron forum nie tak latwo przestudiowac ). Nie wyrzucajcie nas, ktore nie mamy 100 postow, wyrzuccie kogos co raz sie odezwal i wiecej nic, ale ja codziennie cos wam skrobne, no poza weekendem, kiedy chlop tak mnie zajmuje, ze ciezko mi komputer wlaczyc... :-( Ja nie chce bez Was :-(tak jak pisałam nie chodzi o samą ilość postów, ale musimy znać dziewczyny w grupie nie myslec kto to taki byl, tu chodzi o prywatne problemy, zdjecia, my sie bedziemy wywnetrzac nie po to by ktos sobie o tym czytal tylko, bo ja sama osobiscie zle bym sie czuła ze pisze komuś fajne historyjki do poczytania a potrzebuje wsparcia i rady...
a nikt nikogo z Forum nie wyrzuci ono jest otwarte i każdy w nim pisze to co chce tylko moze byc tak ze nie zawsze bedzie to anonimowo, sama znam kolezanki ktore pisza na glownych watkach o swoich problemach nie wiedzac ze cala rodzina i znajomi to czytaja;-/
Wiesz tutaj jest taki quark taki bardzo luzny bialy ser i jak sie doda budyn to wychodzi.Sa jeszcze takie sery wloskie one sa exportowane na caly swiat jak np Ricotta
To mi tez wychodzi
ja sie zgadzam z Ivi.wg mnie tez lepszym pomyslem by bylo wywalenie dziewczyn nieaktywnych w ogole od dluzszego czasu,niz tych,ktorew nie maja ilosci jeszcze.....A mnie zniacie juz troszeczki, prawda? Czy musze nastukac 30 postow zeby mnie nie wywalono z grupy? Ja bez Was, to jak bez reki przeciez, wszystko wiem od Was,bo na szybkiego Was czytam codziennie ( chociaz oczywiscie od popoludnia do teraz naprodukowane 7 stron forum nie tak latwo przestudiowac ). Nie wyrzucajcie nas, ktore nie mamy 100 postow, wyrzuccie kogos co od miesiaca nic sie nie odezwal, ale ja codziennie cos wam skrobne, no poza weekendem, kiedy chlop tak mnie zajmuje, ze ciezko mi komputer wlaczyc... :-(
DziekujeIvi nie boj sie nikt cie nie wyrzuci!Opowiedz lepiejm jak sobie radzisz w Itali gdzie nawet nie masz szans na ogorka kiszonego!