reklama
Klementinka
Fanka BB :)
ale mi narobilas ochoty na taka polska maslanke, niemiecka nie jest zla ale polska jakos lepiej smakujeAsiaKC u mnie się śmieją że mój ciążowy obiadek to ziemniaczki z cebulką jajeczko sadzone i maślaneczka....albo pieczonki i maślaneczka.....mniam...a już się nie mogę doczekać kiedy będą młode ziemniaczki i do tego kopereczek masełko jajo sadzone....
ooo i truskawek nie mogę się doczekać.....mniam mniem mniam hhehehe
a truskawek to lepiej sie najesc bo moze trafic sie dlugie karmienie piersia i za rok pomarzymy tylko
a ja pod kazda postacia kazdego dnia moge jesc, zwlaszcza na miekkoA mi teraz jajko smierdzi,u nas zawsze w weekend na sniadanie musi byc jajecznica,a ja teraz nie rusze!
kurcze, mieszkamy w tym samym kraju ale mi czegos takiego nie proponowaliJa wogole to nie lubie kompiuterow!Mialam przy poprzednich ciazach mniej lekow ,bo mniej wiedzialam!
Cos mi nie wyszlo z cytowaniem ,odpowiedz wpisalam w twoj tekst,sorry
bede miala tylko przeziornosc przez usg mierzona, a potem to bedziemy gadac jak cos zle wyjdzie
czyli chyba masz cos extra
180 to calkiem sporo jak na badania
Ostatnia edycja:
gugula
witam sie po weekendzie :-)
tyle naskrobalyscie,ze nie sposob nadrobic...zapamietalam tylko,ze milka przejela grupe... GRATULACJE
jeszcze do Hopee- trzymaj sie..dobrze,ze w szpitalu Cie dobrze po ludzku potraktowali...to na prawde duzo daje...trzymam kciuki za owocne starania jak juz bedziecie mogli zaczac
A u nas mlody zdrowy, imprezka zaliczona caly czas sie zastanawialismy czy pojechac, bo to weekend w hotelu byl,w takiej bardzo turystycznej mijscowosci w Norwegii..no ale mlody caly tydzien goraczka i katar...ale w piatek juz bylo dobrze,wiec zdecydowalismy sie pojechac w ta sobote generanie wyjazd ok, hotel fajny, mieli sale zabaw dla dzieci,wiec bylo co z mlodym zrobic ale problem byl,kiedy chcielismy jak normalni ludzie zjesc obiad czy kolacje..za kazdym razem mlody zachowywal sie jak czubek jakis...jakby w niego jakis diabel wstapil...darl sie,kladl na podloge,w ogole nie chcial jesc...no masakra...pierwszy raz sie tak zachowywal...wiec suma sumarum wrocilismy bardziej zmeczeni niz przed wyjazdem
jeszcze w domu dzis caly dzien Szymon tez swoje humory,az w koncu z tego krzyku zwymiotowal....a ja jak taka glupia sie poryczalam ale to chyba polaczenie bezsilnosci i hormonow mieszanka wybuchowa mam nadzieje,ze jutro juz bedzie lepiej bo nie wiem jak ja kolejny dzien z taka maruda wytrzymam...
A tak z innej beczki, wlasnie pieke sernik tylko w zastepstwie twarogu uzylam serkow wiejskich zmielonych, i ciekawa jesatem co wyjdzie z tego srnik awaryjny dla desperatki
przeprasza,ze nie nadrobilam wszystkiego,ale nie mam juz sil dzis..jutro postaram sie doczytac :-)
dobrej nocy wszystkim przyszlym szczesliwym mamusiom
tyle naskrobalyscie,ze nie sposob nadrobic...zapamietalam tylko,ze milka przejela grupe... GRATULACJE
jeszcze do Hopee- trzymaj sie..dobrze,ze w szpitalu Cie dobrze po ludzku potraktowali...to na prawde duzo daje...trzymam kciuki za owocne starania jak juz bedziecie mogli zaczac
A u nas mlody zdrowy, imprezka zaliczona caly czas sie zastanawialismy czy pojechac, bo to weekend w hotelu byl,w takiej bardzo turystycznej mijscowosci w Norwegii..no ale mlody caly tydzien goraczka i katar...ale w piatek juz bylo dobrze,wiec zdecydowalismy sie pojechac w ta sobote generanie wyjazd ok, hotel fajny, mieli sale zabaw dla dzieci,wiec bylo co z mlodym zrobic ale problem byl,kiedy chcielismy jak normalni ludzie zjesc obiad czy kolacje..za kazdym razem mlody zachowywal sie jak czubek jakis...jakby w niego jakis diabel wstapil...darl sie,kladl na podloge,w ogole nie chcial jesc...no masakra...pierwszy raz sie tak zachowywal...wiec suma sumarum wrocilismy bardziej zmeczeni niz przed wyjazdem
jeszcze w domu dzis caly dzien Szymon tez swoje humory,az w koncu z tego krzyku zwymiotowal....a ja jak taka glupia sie poryczalam ale to chyba polaczenie bezsilnosci i hormonow mieszanka wybuchowa mam nadzieje,ze jutro juz bedzie lepiej bo nie wiem jak ja kolejny dzien z taka maruda wytrzymam...
A tak z innej beczki, wlasnie pieke sernik tylko w zastepstwie twarogu uzylam serkow wiejskich zmielonych, i ciekawa jesatem co wyjdzie z tego srnik awaryjny dla desperatki
przeprasza,ze nie nadrobilam wszystkiego,ale nie mam juz sil dzis..jutro postaram sie doczytac :-)
dobrej nocy wszystkim przyszlym szczesliwym mamusiom
trojanka
Zaciekawiona BB
rabbit, Asionek przez Was teraz mi się pasztetu chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie budyniu aaaaaaaa
witam ponownie, też was podczytuje i tylko smaka robicie, a apetytu nie brakuje.
Pierwsze usg mam miec 12 kwietnia... to jeszcze sporo czasu. nie martwię sie póki co, mam nadzieje ze wszystko z dzidzia jest ok. brzuchol rosnie, cycki też i 1kg do przodu.
Pozdrawiam i życzę miłego tygodnia
Ostatnia edycja:
gugula
jeszcze mi sie przypomnialo na wtorek umowilam sie na usg wiec pierwszy raz zobacze moja dzidziulke wiecie,ze nie moge sie juz doczekac?
Anulka8700
nikt nikogo nie wywali,tez dlugo milczalam zeby nie zapeszac to tylko i wylacznie twoja decyzja kiedy piczujesz sie pewnie:-) co do grupy to faktycznie malo tam przesiadujemy....Witajcie!
Dłuuugo mnie tu nie było, podczytywałam w miarę na bieżąco, ale chciałam poczekać do tego najważniejszego usg, żeby znów się odzywać (jeszcze prawie 2 tygodnie)- to chyba po to żeby nie zapeszać... No ale przy tylu zmianach (fajnie, że mamy moderatorki!) to mnie zaraz usuniecie, więc w d..ę z tym zapeszaniem
Ja o sobie to na "zamku" jak to Ktoś fajnie określił, tylko, że tam ostatnio niewiele osób zaglądało...
Chciałam tu jeszcze do Hopee napisać, że strasznie mi przykro, bo najpierw spotkałyśmy się na "wspomagaczach staranek" i potem tu i ...to niesprawiedliwe, ale trzymam kciuki zaciśnięte, żebyś za te 3 miesiące, które musisz odpocząć jak najszybciej zaskoczyła i urodziła zdrowiutkiego dzidziola- uściski dla Ciebie Hopee
ja juz w lozku ale zoladkiem mi wywraca na mysl o mlodych ziemniakach....
kurcze a caly dzien mnie mdlilo,najgorsze jest to ze od jakiegos 7 tyg ciazy mdli mnie na sam zapach zelu do prania,myslaam ze samo przejdzie w koncu...dzisiaj maz zrobil pranie i rozwiesil na gorace kaloryfery jezu nie umiem wysiedziec w tym samym pokoju,w sypialni jako tako nic nie czuc....echh a tak mi zie ten zapach kiedys podobal:-(
dalej brzuch czuje:-/
Asionek31
Hej, dziewczeta! Kurcze nie malam ostatnio czasu zajrzec do was i nawet nie wiem co tu slychowac. Mam nadzieje, ze wszystko i u wszystkich ok. Moja Ellunia miala dzisiaj urodzinowe przyjecie, bo we wtorek konczy 5 lat. Az mi sie nie chce wierzyc, gdzie ten czas tak pedzi???? Zamowilam sobie dopplera do podsluchiwania dzidzi i wczoraj z mezusiem sluchalismy malego serduszka, rewelacja!!!
Buziaki dla wszystkich i lece spac, bo po dniu "szalenstw" urodzinowych padam na pyszczydlo!
wszystkiego naj dla coreczki!!!!!
a jaki doppler kupilas ?? mozesz dac linka )) zazdroszcze tez bym chciala posluchac serduszka w domu !!
rabbit, Asionek przez Was teraz mi się pasztetu chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj pasztet to za mna chodzi ... tylko tutaj nie ma (( buuuu
oby szybko ktos do mnie przyjechal i przywozl mi samkolyki z PL
mój mąż też ciągle lata....dobrze że blisko mamy sklep....hihih....co mam zrobić jak zawsze lubiłam.....a teraz potrójnie lubię jeść....dlatego nigdy chudzinką nie byłam....
tez lubilam jesc i lubie dalej po tym jak mi przeszly mdlosci )
jeszcze mi sie przypomnialo na wtorek umowilam sie na usg wiec pierwszy raz zobacze moja dzidziulke wiecie,ze nie moge sie juz doczekac?
jejku sernik pieczesz ?? ja tez chce !!!!!!!!!
ja ci sie niedziwie , ze juz sie doczekac nie mozesz !! i tak podziwiam za cierpliwosc ...
dobrej nocki mamusie ))
reklama
gugula
Asionek sama sobie sie dziwie,ze tyle czasu wytrzymalam ale wczesniej mielismy opcje,ze pojedziemy do pl w tym tyg,wiec nie chcialam wydawasl tyle kasy,a zaraz w pl bym i tak poszla do ginki...ale jak nam wyjazd przesunal sie na 17 kwietnia,to stwierdzilam ze nie ma bata,musimy isc na usg :-) no i mam wtorek na 19:50 wizyte :-)
a moj sernik jakis dziwny wyszedl chyba jednak serek wiejski nie nadaje sie na zastepstwo twarogu ale zobaczymy jak wystygnie,moze sie zsiadzie,bo poki co to jakis taki plynny
a moj sernik jakis dziwny wyszedl chyba jednak serek wiejski nie nadaje sie na zastepstwo twarogu ale zobaczymy jak wystygnie,moze sie zsiadzie,bo poki co to jakis taki plynny