reklama
Asionek31
Fanka BB :)
a ile radosci i dumy
Zupa i Mere nie wiem co to te zlosliwe komentarze !!!!!!!!?????????? kazda mogla sie zglosic na moda , a jakos zadna tego nie zrobila , ciekawe czemu ?? a teraz jakies waty sa
ty Zupka tez chyba powinnas poczytac regulamin i czytac ze zrozumieniem , a nie pozniej za uwage sie wyrzywac skoro jest napisane jak wol zeby podawac dane swoje to nie wiem po co wchodzisz na watek i piszesz prywaty do forumowiczek nie zwiazane z tematem i troche w zlym miejscu ?? bez sensu troche nie uwazasz?? a swoich danych to juz zapomnialas podac ...
Asionek ja wam podam ta nowa date porodu ,a suwaczek zostawie tak jak jest ok?
Karolina mozesz podac jaka ci sie bardziej podoba mi to obojetne wsumie ja swoja tez 13 zostawim bo jakos mi najblizsza sercu i przeczuciu )
Anulka8700
Nie widze powodów do nerwów, biore to na lajcie, ciągle uważam że jeśli ktoś jest przekonany że lepiej zajmie się forum to może się zgłosić odstapie miejsca lepszemu...
pamietajcie że jest jeszcze grupa i pisałyśmy że szukamy kogoś kto się nią zaopiekuje i tak jak było chętnych brak...
pamietajcie że jest jeszcze grupa i pisałyśmy że szukamy kogoś kto się nią zaopiekuje i tak jak było chętnych brak...
Asionek31
Anulka , bo najlatwiej krytykowac , wysmiewac , pisac zlosliwosci zamiast samemu sie zglosic i zajac sprawa ;-)
ja tam mam gleboko gdzies bycie modem i jak ktoras chetna to niech pisze ustapie tronu i oddam piorka )
a do Grupy moda dalej nie ma ... ciekawe czemu ??
ja tam mam gleboko gdzies bycie modem i jak ktoras chetna to niech pisze ustapie tronu i oddam piorka )
a do Grupy moda dalej nie ma ... ciekawe czemu ??
Klementinka
auc, nawet poczulam bo w koncu wstalam z kanapy, dzieki:-)Czesc !Ktore potrzebuja kopa ,to juz sie wypinac zaraz wam zapodam;-)
Mi sie wydaje ze bycie matka w 80 %polaga na strachu,zeby nie bylo chore,zeby w przedszkolu bylo lubiane,zeby pozniej nie wpadlo w zle towarzystwo itp.
Ja czasami budze sie w nocy zeby moim dzieca nic sie nie stalo modle sie do sil wyzszych i mam takie straszne uczucie leku.
Asionek,Anulka ale zescie obrosly w piorka!Macie takie ladne krateczki pod nikami-Gratuluje awansu
ja tez mam czasami takie dziwne leki, nie wspolmne o tym ze odkad zostalam mama to nie moge sluchac opowiesci o chorych dzieciach
Nie wiem kochane czy dobrze mnie zrozumialyscie, ale ja szczerze doceniam ze tak pilnie zabralyscie sie do roboty.. Az milo sie patrzy jak forum powoli sie porzadkuje. Ja niestety nie mam na tyle czasu i samozaparcia zeby wziasc na siebie taka odpowiedzialnosc, wiec tym bardziej podziwiam Was dziewczyny oby tak dalej :-)
Asionek31
Nie wiem kochane czy dobrze mnie zrozumialyscie, ale ja szczerze doceniam ze tak pilnie zabralyscie sie do roboty.. Az milo sie patrzy jak forum powoli sie porzadkuje. Ja niestety nie mam na tyle czasu i samozaparcia zeby wziasc na siebie taka odpowiedzialnosc, wiec tym bardziej podziwiam Was dziewczyny oby tak dalej :-)
ja pisalam do Zupki i Mere tylko
bo troche przykro sie robi jak sie czyta dziwne komentarze , a jakby nie bylo to my poswiecamy swoj prywatny czas dla naszego wspolnego forum ...
Dokladnie tez tak uwazam, ze to spore poswiecenie i odpowiedzialnosc, a zupka i mere moze nie chcialy byc zlosliwe, tylko tak zabrzmialo...ja pisalam do Zupki i Mere tylko
bo troche przykro sie robi jak sie czyta dziwne komentarze , a jakby nie bylo to my poswiecamy swoj prywatny czas dla naszego wspolnego forum ...
Tak czy siak z cala pewnoscia nie jestem jedyna ktora cieszy sie ze mamy problem z glowy z moderatorami.. Prawda, dziewczyny?
reklama
Z
zupkaogorkowa
Gość
" a ile radosci i dumy " bylo odpowiedzia na twoje "Karolina no mi sie tez wlasnie wydaje , ze juz na zawsze lek bedzie z nami o nasze dzieci ... dokladnie tak jak piszesz , w kazdym okresie jego zycia bedziemy mialy powody do zmartwien". nie rozumiem o co chodzi... komu niby ublizylam ?