reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Milka mnie tez boli jak za szybko wstane albo zmienie pozycje
najgorzej w nocy jak zapomne ze jestem w ciazy i zarzuce noga, wtedy boli mocno, az sie boje co to moje cialo wyprawia i jak moge zapomniec ze jestem w ciazy

najchetniej mialabym usg w domu i co rusz bym sprawdzala czy wszystko ok:-p

ja mam wizyte dopiero na 16 i to z pomiarem faldu karkowego wiec bede sie bac
a wczesniej jade z Jasiulkiem nad morze na dwa tygodnie, mam nadzieje ze pogoda dopisze i maly nie zachoruje

tez czasami w nocy zapomne sie ...
fajnie , ze na wakacje niedlugo jedziesz !! oby pogoda byla :)))

Klementinka mi sie wlasnie dzisiaj snilo ze kolezanka miala usg w domu i sobie sprawdzalysmy :-D:-D:-D

no sen fajny :) tez bym chciala miec i zeby bylo super bezpieczne i mozna sobie ogladac bebe do woli :) marzenia :-D

reklama
agnieszka - nie martw się na zapas, moja zaczynała edukacje jak miała 2 lata od żłobka i przyznam, że to ja byłam bardziej wystrachana tą sytuacją niż ona. Młoda poradziła sobie super a jak przychodził weekend to były płacze i żale, że do dzieci iść nie może :-D

a jak przychodził weekend to były płacze i żale, że do dzieci iść nie może :-D

mialam dokladnie to samo!!!!Wyjscie z przedszkola to byl istny koszmar!!!!!!Rano do przedszkola leciala jak na skrzydlach...
Ale fakt faktem,.ze przedszkole mielismy suuuuper!12 dzieci wgrupie,do tego fantastyczny pedagog!!!!!

Ostatnia edycja:
dziewczyny , ktore sie udzielaja i maja zamiar sie udzielac :)
prosimy ladnie z Anulka o to zebyscie na watku "lista" podaly swoje dane do tabelki !!!!!!!!!!
oczywiscie ten watek bedzie pozniej zamkniety i otworzymy nowy z ladna czytelna lista :)
do tabelki potrzebny , Nick , Wiek , Skad piszecie ,data porodu , plec ( dla tych co znaja :)) ) i imie jak juz macie wybrane :)
z gory dzieki !!

Mnie tez ciagnie czasami i kluje brzuch ale to normalne. Ja wypilam kawe (pierwsza od miesiaca) i jakis mam przyplyw energii :-) Chyba na spacerek sie wybiore jakis. Na szczescie ja sie nie budze w nocy do kibelka jeszcze ale za to codziennie o 6 pobudka na siku i dalej dosypiam do 8-9 wiec nie jest zle :-)

Ja to po 2-4 razy biegam w nocy do łazienki...przed ciążą zwykle wstawalam raz...czasem w ogóle...a teraz co chwila...

Milka mnie tez boli jak za szybko wstane albo zmienie pozycje
najgorzej w nocy jak zapomne ze jestem w ciazy i zarzuce noga, wtedy boli mocno, az sie boje co to moje cialo wyprawia i jak moge zapomniec ze jestem w ciazy

najchetniej mialabym usg w domu i co rusz bym sprawdzala czy wszystko ok:-p

ja mam wizyte dopiero na 16 i to z pomiarem faldu karkowego wiec bede sie bac
a wczesniej jade z Jasiulkiem nad morze na dwa tygodnie, mam nadzieje ze pogoda dopisze i maly nie zachoruje

Takie usg to byłaby super sprawa...gdyby jeszcze było całkiem bezpieczne dla dzidzi, to ja bym rano i wieczorem oglądała...:)

dziewczyny , ktore sie udzielaja i maja zamiar sie udzielac :)
prosimy ladnie z Anulka o to zebyscie na watku "lista" podaly swoje dane do tabelki !!!!!!!!!!
oczywiscie ten watek bedzie pozniej zamkniety i otworzymy nowy z ladna czytelna lista :)
do tabelki potrzebny , Nick , Wiek , Skad piszecie ,data porodu , plec ( dla tych co znaja :)) ) i imie jak juz macie wybrane :)
z gory dzieki !!

Zaraz tam zajrzę...ale z datą poczekam do wizyty...zobaczymy, czy coś sie zmieniło...:)

Ja cały dzień w łóżeczku...byłam tylko z psem na króciutkim spacerku...jak leżę to brzusio trochę mniej dokucza...

Czesc !Ktore potrzebuja kopa ,to juz sie wypinac zaraz wam zapodam;-)
Mi sie wydaje ze bycie matka w 80 %polaga na strachu,zeby nie bylo chore,zeby w przedszkolu bylo lubiane,zeby pozniej nie wpadlo w zle towarzystwo itp.
Ja czasami budze sie w nocy zeby moim dzieca nic sie nie stalo modle sie do sil wyzszych i mam takie straszne uczucie leku.

Asionek,Anulka ale zescie obrosly w piorka!Macie takie ladne krateczki pod nikami-Gratuluje awansu:tak:

Hopee date mozesz dac z suwaczka :) duzo sie nie zmieni , a bedzie lepiej ciebie umiejscowic w tabelce :) bo ona bedzie datami szla w dol

Karolina no mi sie tez wlasnie wydaje , ze juz na zawsze lek bedzie z nami o nasze dzieci ... dokladnie tak jak piszesz , w kazdym okresie jego zycia bedziemy mialy powody do zmartwien

"Asionek,Anulka ale zescie obrosly w piorka!Macie takie ladne krateczki pod nikami-Gratuluje awansu:tak:"

No faktycznie - chwilę mnie tu nie było i takie zmiany:)

reklama
Do góry