reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Ja mialam doby dzien dzisiaj jakis taki wyluzowany i bezstresowy,po szkole poszlam z dziecmi do parku wzielam wyzerke i dwie kumpele siedzialysmy na sloneczku dzieci szalaly tam plynie strumyk i nawet troche sie pozamaczaly ,mam nadzieje ze sie nie przeziembia,pozniej kapiel w goracej wannie .Sebastiana przepytalam z tab.mnozenia nawet bez cyrkow.I poszli grzecznie spac!:tak:
Takie dni lubie!

reklama
karolina - ja uwielbiam dni kiedy młoda wali w kimono przed 20:00 a Ty przy swpojej trojce to dopiero musisz być podniecona jak już tak wcześnie idą spać ;-)

nacia - witamy

Czesc Nacia ,wejdz na odpowiedni watek i napisz cos o sobie.
Dziewczyny wejdzie na watek -poszukujemy moderatora -i odajcie swoj glos.
Asionek i Anulka sa nawet chetne ,robily by to we dwie.Tylko musi sie wypowiedziej chociaz pare osob czy akceptuja to,zeby nie bylo ze to zrobily samozwanczo.

Klementinka - standard krwiak w macicy i plamienie, z córką miałam tak samo tak już chyba moja uroda :sorry:

ja też będę młodą na basen ciągać jak się cieplej zrobi bo kąpać się uwielbia :-)
eh, wlasnie tego sie boje
w pierwszej ciazy mialam w 8 tc, w szpitalu to mi powiedzieli ze niewiele mi pomoga bo do 12 tc to zadna ciaza z medycznego punktu widzenia
teraz za kazdym razem jak jestem w toalecie to boje sie ze krew zobacze
o sexie nie wspomne
mamuski nie wiem czy trzymałyście kciuki za mnie, ale mam super dobre wiadomości. dzidzia jest zupełnie zdrowa i nadrobiła wszystko tu apeluję do innych dziewczyn które niepokoją się że ich maluszki są za małe, jak pisałam moja kruszynka miala w 10 tyg. 16 mm a w 12tc ma już 6cm. serduszko bije idealnie, przezierność karkowa idealnie, wszystko jest super nie zapeszając;) zdjęcie jest cudne widać pięknie główkę, raczki, nóżki, brzuszek. pani doktor powiedziała żeby było więcej takich dzieci to by pracę straciła;)

Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
super wiesci, gratuluje
ja myślałam o ćwiczeniach...ale póki brzusiu trochę boli i mam ogólny brak energii, to odpada...ale za pare tygodni to na pewno za coś sie wezmę...
a myslalas o zorganizowanych czy cos sama?
wspolczuje bolow brzuszka, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i skonczylo sie na nospie
Ja mialam doby dzien dzisiaj jakis taki wyluzowany i bezstresowy,po szkole poszlam z dziecmi do parku wzielam wyzerke i dwie kumpele siedzialysmy na sloneczku dzieci szalaly tam plynie strumyk i nawet troche sie pozamaczaly ,mam nadzieje ze sie nie przeziembia,pozniej kapiel w goracej wannie .Sebastiana przepytalam z tab.mnozenia nawet bez cyrkow.I poszli grzecznie spac!:tak:
Takie dni lubie!
fajne takie dni
mialam podobny, jakos wszystko tak ladnie mi sie dzis skladalo
Ja też mam termin na 4.10.2011 a dodatkowo jestem szczęśliwą mamą Dawidka
witamy, napisz cos o sobie:)

karolina - ja uwielbiam dni kiedy młoda wali w kimono przed 20:00 a Ty przy swpojej trojce to dopiero musisz być podniecona jak już tak wcześnie idą spać ;-)

nacia - witamy
Oni zawsze w tygodniu o 20-tej,ale czasami niezle musze sie wydrzec zeby ich zagonic do wieczornej toalety i do lozek,a pozniej zwlaszcza u blizniakow ,bo to gaduly.zeby w koncu zamkneli buzie.A dzisiaj swieze powietrze dobrze zrobilo,nie mieli nawet sily dyskutowac.

Ja mam teraz od lekarza termin porodu o 8 dni wczesniej,ale chyba juz limit suwaczkow wyczerpalam.Nie wiem czy zmieniac czy tak zostawic.
Z jednej strony chce wierzyc ze bedzie jednak w pazdzierniku ze wzgledu na urlop w sierpniu ,6 tyg przed porodem brzmi gorzej niz 8.I troche bede miec cykora zeby jechac.
A z drugiej czym szybciej tym lepiej .Blizniaki urodzilam w 37 tygodniu.

Ja też mam termin na 4.10.2011 a dodatkowo jestem szczęśliwą mamą Dawidka

Witaj...

Ja mam teraz od lekarza termin porodu o 8 dni wczesniej,ale chyba juz limit suwaczkow wyczerpalam.Nie wiem czy zmieniac czy tak zostawic.
Z jednej strony chce wierzyc ze bedzie jednak w pazdzierniku ze wzgledu na urlop w sierpniu ,6 tyg przed porodem brzmi gorzej niz 8.I troche bede miec cykora zeby jechac.
A z drugiej czym szybciej tym lepiej .Blizniaki urodzilam w 37 tygodniu.

Dzidzia i tak przyjdzie kiedy będzie miała ochotę...:p Na pewno będzie dobrze...na urlopie wypoczniesz...:))

Zmykam spać...do jutra dziewczyny...

Klementinka - no ja jestem na podtrzymaniu od 5 tygodnia, za granicą pewnie bym już w ciąży nie była jak mają takie podejście :eek:

karolina - ja też się cieszę, że wreszcie są ciepłe dni, młoda się na dworze wyszaleje i nie włącza jej się problemator wieczorem tylko śpi :-D

Mi gin powiedział, że teraz termin porodu określa się po tym pierwszym usg bo z ost. @ to różnie bywa i w sumie ja sobie wstawię suwaczek właśnie po usg.

A tu masz fajne suwaczki http://lilypie.com/

Natomiast co do Twoich wakacji wiesz zawsze możesz urodzić we Włoszech.
Moja znajoma tak zrobiła i pojechała w wakacje nad morze i bach po podróży (w sumie cały dzień w samochodzie) odeszły jej wody i prosto na porodówkę. Potem się bardzo dygała z takim maleństwem przez całą Polskę wracać do domu ale wszystko się skończyło szczęśliwie :-)

Hopee - miłego śpiochania ;-)

reklama

nacia - witamy

Moja jak pójdzie spać przed 20 to o 5 rano mam pobudkę i czesto jest tak ze przetrzymuje ja do 21, nieraz jest masakra bo wtedy jest tak niewyspana ze ciezko jej zasnac.... a co do spania to dopiero od dwóch dni spi w lozeczku a nie z nami, pierwsza noc o 4 sie przebudzila, ale dzis pieknie spala do 8;-)

Do góry