reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

hej dziewczyny!
sniezna wichura za oknem, lekki mroz - jak pomysle o wyjsciu dzis to az mnie dreszcze lapia. Te sie hopee nie najlepiej czuje, opryszczka mi na ustach wyskoczyla, a w moim przypadku to znak,ze organizm oslabiony. A podly nastorj probuje wyleczyc kakao, dzis mnie drazni wszystko od rana i wogole jakos melancholijnie. Do tego robota, ktora wymaga wielkiego wysilku umyslowego w 3 jezykach rownoczesnie - nie umiem sie do tego zabrac, najlepszy bylby kocyk i sofa ale dedlajny mnie gonia..eh

Ja te marzę o łóżeczku...szczególnie dzisiaj...ale niestety u mnie nie ma tak, ze robota nie zając...niestety...:((...też terminy...do tego spotkania...a nie ma kto mnie zastąpić...

No to i ja się przywitam w Waszym gronie :)
Przedwczoraj testy wyszły pozytywnie i juz obliczony termin na 27 października jeszcze tylko biegusiem jutro zarejestrować się do ginekologa :)
W 2009 też na tym forum pisałam tyle, że na wrzesień miałam termin. To już moje 3 dzieciątko :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie :)
Witaj...grono coraz bardziej nam się powiększa...będzie chyba wyż w październiku...:)

reklama
Hej,

Dziś słyszałam w TV, że z tą chmurą to trochę przesada, wyższy poziom radiacji ma opakowanie soli dietetycznej niż to co ma się pojawić na naszym niebie. No ale niestety lubimy się straszyć nawzajem ;-)

Powodzenia na badaniach rabbit

Witam nowe mamusie :-D

Kurcze ja z upragnieniem czekam na koniec 12 tygodnia i mam nadzieje, że wtedy uspokoi się mój niegrzeczny żołądek :eek:

Natomiast co do badań genetycznych to ja robię USG jeśli wynik będzie niepokojący to wtedy będę martwić się dalej.

Ostatnia edycja:
dobranoc dziewczyny...trzymajcie jutro o 13.00 kciukasy...brrrrrrrrrr....boję się....

trzymam mocno !!!!!!!!!!!!!! napewno bedzie dobrze !!! :)

hej dziewczyny!
sniezna wichura za oknem, lekki mroz - jak pomysle o wyjsciu dzis to az mnie dreszcze lapia. Te sie hopee nie najlepiej czuje, opryszczka mi na ustach wyskoczyla, a w moim przypadku to znak,ze organizm oslabiony. A podly nastorj probuje wyleczyc kakao, dzis mnie drazni wszystko od rana i wogole jakos melancholijnie. Do tego robota, ktora wymaga wielkiego wysilku umyslowego w 3 jezykach rownoczesnie - nie umiem sie do tego zabrac, najlepszy bylby kocyk i sofa ale dedlajny mnie gonia..eh

jejku jaki snieg ?? wspolczuje :(
u nas wrecz upalnie , slonko bez jednej chmurki wiec zapraszam do siebie :)

No to i ja się przywitam w Waszym gronie :)
Przedwczoraj testy wyszły pozytywnie i juz obliczony termin na 27 października jeszcze tylko biegusiem jutro zarejestrować się do ginekologa :)
W 2009 też na tym forum pisałam tyle, że na wrzesień miałam termin. To już moje 3 dzieciątko :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

witaj i garulacje !!! :)

Cześć Wam dziewczyny w ten wietrzny dzień, dobrze że robi się pochmurno to przynajmniej nie bedzie żal wychodzić z domu.
Nie mogłam wczoraj zasnąć zastanawiałam się nad tymi badaniami genetycznymi, sama nie wiem, lekarz mówi że jeżeli nie było żadnych chorób w rodzinie to żeby nie robić, teraz na tym wczorajszym usg wszystko wyszło elegancko, więc już zwariowałam:( W piątek ide na kontrol do gina to się go raz jeszcze zapytam. Nie mam wogóle apetytu, jeszcze m gotował jajka i smród w całej chałupie fujjjjjj:(

zapytaj jeszcze jak pewna nie jestes ... ja bym sobie darowala juz skoro jest wszystko dobrze :)

Agadaria no widzisz kurka w tv mowia to co im wygodne :/

widzialysice ten wypadek w Bydgoszczy ?? matko normalnie szok , jeszcze ci ludzi zgineli w taki glupi sposb stojac na czerwonym ...a tego kierowce z tira to chyba bym zamordowala :(

Ja tez padam na twarz. Niewyspana jestem, albo inaczej. Spalabym non stop :)
Ja robilam przed usg genetycznym test Pappa i wolna podjednostke. Robilam dlatego ze od zawsze wiedzialam ze bede je robic, dla spokoju sumienia. W rodzinie niby nie bylo przypadkow chorob genetycznych, ale stwierdzilismy z mezem ze zrobimy. I dzieki tem powrzuceniu do programu moich wynikow wyszly wysokie cyferki ktore sprawily ze caly stres zwiazany z badaniem minal. Ale juz w trakcie samego badania, jak zaczela lekarka mowic ze przeziernosc super, ze kosc nosowa prawidlowa, ze serce ok, i zoladek itd, to kompletnie mnie te badania pappa przestaly interesowac . Ale w 2 ciazy bede je tez robic- bo bede po 30 . Jak jest mozliwosc to czemu nie robic ?

Ale jakbym byla po usg i dopieor dostala info o zrobieniu badan- to bym ich nie robila gdyby usg bylo super. Ja skierowanie na badanie dostalam na 2 wizycie u gina zeby w razie czego od razu miec kompeksowy wynik, a nie zeby sie denerwowac gdyby cos okazlao sie w usg nie tak

Czesc dziewczyna nie bylo mnie kilka dni bo po pieknym weekendzie moja corcia zlapala grypsko z bardzo wysoka temperatura i wymiotami i trzyma ja do dzis.Prawie zero snu w nocy itd.Oby jej juz minelo bo taka zmeczona ta choroba ze szok.

A ja wczoraj juz nie wytrzymalam i umowilam sie na wizyte u ginekologa w prywatnej polskiej klinice.Termin byl tego samego dnia wiec wczoraj pierwszy raz widzialam swoja dzidzie i slyszalam serduszko :-).Pani doktor powiedziala ze wszystko wyglada bardzo dobrze ciaza o 2 dni starsza niz kalendarz wyliczyl.Bylam tak podekscytowana ze prawie nie wiem co p dok mowila.Jestem szczesliwa :happy:.Oby tak do rozwiazania.Zdjecia mezowi przywiozlam bo musial z mala w domu zostac.
A teraz zabieram sie za czytanie zaleglosci.

Sylwia zdrowka dla malej !!! i super , ze widzialas dzidzie :) jakbym byla w UK pewnie tez bym nie wytrzymala i poszla gdzies prywatnie ... najwazniejsze , ze z dzidzia ok !!

zrobilam sie na bostwo , nawet paznokcie hehe i lece na miasto :) od razu lepszy humor !!! polecam

Sylwia gratuluje dzidzi...ja ide jutro...i się bardzo denerwuję...
Ale wierzę, ze będzie dobrze...

Mam kiepski nastrój...myślałam, że w ciągu dnia to przejdzie, ale niestety nie...liczę, że jutro po wizycie humorek się poprawi..

Hopee Melise wypij przed snem i sie nie denerwuj... choc ja ostatnio paznokci sie prawie z nerwow pozbylam :) bedzie dobrze wszystko! czekamy na wiesci od Rabbit

reklama
hejka dziewczyny już wróciłam z usg...w wątku o tej tematyce wszystko opisałam....aaa tylko wam tu wspomnę że wszystko oki jest....

Do góry