Klementinka
Fanka BB :)
witam
dawno nie pisalam,
u nas wszystko ok, poza mdlosciami, ktore mam od obudzenia do zasniecia, bleeeee
a pamietam jak jeszcze niedawno bylam szczescliwa ze nic mnie nie mdli
smaki to mam okropne, potrafie zjesc puszke sardynek a za chwile lody toffi
o wloskim zarciu nie wspomne bo spagetti i pizze to bym mogla tonami zjadac
co do badan prenatalnych to bede robic tylko przeziernosc karkowa, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nie bede musiala robic dalszych badan
dzisiaj dzwonilam juz do swojej poloznej, zeby termin dla mnie trzymala, zdziwila sie bardzo ze w ciazy jestem ale tez sie ucieszyla
bardzo ja polubilam i ciesze sie ze znowu bedzie okazja do spotkan
myslalyscie moze o jakis cwiczeniach w ciazy? jakis aerobik dla ciezarowek czy joga?
nie chce przyrosnac do fotela, choc z malym dzieckiem to trudne, ale jakis zdrowy wysilek by sie przydal
dawno nie pisalam,
u nas wszystko ok, poza mdlosciami, ktore mam od obudzenia do zasniecia, bleeeee
a pamietam jak jeszcze niedawno bylam szczescliwa ze nic mnie nie mdli
smaki to mam okropne, potrafie zjesc puszke sardynek a za chwile lody toffi
o wloskim zarciu nie wspomne bo spagetti i pizze to bym mogla tonami zjadac
mi tez jakas opryszczka wyskakuje, zawsze w ciazy mnie zlapie, musze kupic cos w aptecehej dziewczyny!
sniezna wichura za oknem, lekki mroz - jak pomysle o wyjsciu dzis to az mnie dreszcze lapia. Te sie hopee nie najlepiej czuje, opryszczka mi na ustach wyskoczyla, a w moim przypadku to znak,ze organizm oslabiony. A podly nastorj probuje wyleczyc kakao, dzis mnie drazni wszystko od rana i wogole jakos melancholijnie. Do tego robota, ktora wymaga wielkiego wysilku umyslowego w 3 jezykach rownoczesnie - nie umiem sie do tego zabrac, najlepszy bylby kocyk i sofa ale dedlajny mnie gonia..eh
co do badan prenatalnych to bede robic tylko przeziernosc karkowa, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok i nie bede musiala robic dalszych badan
dzisiaj dzwonilam juz do swojej poloznej, zeby termin dla mnie trzymala, zdziwila sie bardzo ze w ciazy jestem ale tez sie ucieszyla
bardzo ja polubilam i ciesze sie ze znowu bedzie okazja do spotkan
myslalyscie moze o jakis cwiczeniach w ciazy? jakis aerobik dla ciezarowek czy joga?
nie chce przyrosnac do fotela, choc z malym dzieckiem to trudne, ale jakis zdrowy wysilek by sie przydal