reklama
Asionek31
Fanka BB :)
wlasnie na innym forum dziewczyna wkleila takie info
"Dziewczyny - siostra cioteczna dzwoniła do mnie z ministerstwa (o tym sza) i jest rozporządzenie do podania w mediach że chmurka znad Japonii dotarła już nad Polskę i zaleca się ograniczenie wychodzenia z dziećmi na dwór. Poziom promieniowania nad całą polską wzrósł (o ile - nie podają) bynajmniej są to już śladowe ilości - niemniej jednak są. Zalecenie dotyczy ogólnie ludności a w szczególności dzieci i ciężarnych - żeby nie przebywać na dworze dłużej niż jest to konieczne. "
nie wiem co o tym myslec .... szczegolnie powinny uwazac kobiety w ciazy
moze lepiej darowac sobie calodzienne wycieczki jutro !!
"Dziewczyny - siostra cioteczna dzwoniła do mnie z ministerstwa (o tym sza) i jest rozporządzenie do podania w mediach że chmurka znad Japonii dotarła już nad Polskę i zaleca się ograniczenie wychodzenia z dziećmi na dwór. Poziom promieniowania nad całą polską wzrósł (o ile - nie podają) bynajmniej są to już śladowe ilości - niemniej jednak są. Zalecenie dotyczy ogólnie ludności a w szczególności dzieci i ciężarnych - żeby nie przebywać na dworze dłużej niż jest to konieczne. "
nie wiem co o tym myslec .... szczegolnie powinny uwazac kobiety w ciazy
moze lepiej darowac sobie calodzienne wycieczki jutro !!
rabbit no ja dzisiaj poszlam po nowy stanik bo stary mnie juz gniotl i... przerazil mnie rozmiar miseczki jaki dopasowalam! A to jeszcze rosnac beda ehhh Ja tak jak ty mialam zawsze male C. Moze zapytaj w aptece o jakies specyfiki punktowe ktore moznaby w ciazy stosowac.
Asionek31
kurka , a mi sie lekko wypelniy i wsio :/ ale widzac kobiety w rodzinie moglam sie tego spodziewac ... no nic nie zaznam smaku duzych piersi
Rabbit czas strasznie szybko leci !!! niezle kurcze ja to czuje sie jakbym niedawno robila test jeszcze pamietam to jak dzis hehe
Gosiane ja czekam do 5 kwietnia i tez mi sie dluzyyy do tej wizyty strasznie
Rabbit wiesz ta dziewczyna jest bardzo fajna i powazna jak by sobie nie robila... wiec pewnie cos w tym jest , dlatego to tutaj wkleilam .. ona sama ma malutkie dzieci
lepiej chyba poczekac , az ta chmura przejdzie
nikt nie wie jaki moze miec wplyw na male dzieci i plod
Rabbit czas strasznie szybko leci !!! niezle kurcze ja to czuje sie jakbym niedawno robila test jeszcze pamietam to jak dzis hehe
Gosiane ja czekam do 5 kwietnia i tez mi sie dluzyyy do tej wizyty strasznie
Rabbit wiesz ta dziewczyna jest bardzo fajna i powazna jak by sobie nie robila... wiec pewnie cos w tym jest , dlatego to tutaj wkleilam .. ona sama ma malutkie dzieci
lepiej chyba poczekac , az ta chmura przejdzie
nikt nie wie jaki moze miec wplyw na male dzieci i plod
Asionek31
no wlasnie mi sie tez tak wydaje , ze lepiej to przeczekac , oni pewnie sami nie wiedza jeszcze co i jak...
agatek-gagatek
przyszłamama
dziewczyny takie pyt. z innej beczki, nie moge dodać drugiej sygnatury, mozecie podpowiedziec jak to zrobic?próbowalam dokleic ją pod pierwszą, ale nie mogę a zreszta jakis błędny niby plik jest:/ ??
reklama
Asionek31
Gosiane to moze zobaczysz wczesniej swoja dzidzie fajnie
Agatek moze sprobuj jutro ?? czasami na forum jakies bledy sa ... wiem , ze ilosc nie moze przekraczac chyba 4 lini , ale ty chyba tyle nie masz ...
dobranoc mamusie !!!
Agatek moze sprobuj jutro ?? czasami na forum jakies bledy sa ... wiem , ze ilosc nie moze przekraczac chyba 4 lini , ale ty chyba tyle nie masz ...
dobranoc mamusie !!!