reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
ja te badania na szczescie mam za darmo bo mam od lekarza skierowanie a to jego klinika prywatna... jak patrze na te tabele wyników to mi wychodzi tydzień do tyłu a nie cykl bo ja bylam 8 marca czyli w 10 tygodniu ciąży

Ja zrozumialam 11 tydzien i pare dni ,a skoro masz zaufanie do lekarza to ok .Mi robia na usg genetyczne (3D) i badanie krwi,co wiecej to nie wiem

hej dziewczęta......ufff nareszcie ze szkoły wróciałam....rano na praktyce mam dosyć.....teraz leże...nareszcie...

jutro mam usg prenatalne już się boję.....wrrrrr....już chce mieć po....

Fotki dodane :)
Mam takie pytanko babka na usg pytała mnie czy robię badania genetyczne a ja miałam skierowanie tylko na samo usg czy warto zrobić te badania??Nie mam pojęcia to moja pierwsza ciąża !

Justus ja robie dla swietego mojego spokoju.Przy poprzednich ciazach nie wiedzialam ze cos takiego sie robi i wszystko bylo w porzadku mam zdrowe dzieci.Teraz mam taka mozliwosc i robie chociaz kosztuje kupe forsy tutaj.Ale gdyby sie pozniej okazalo ze cos jest nie tak to bym sobie nie wybaczyla.

Asionek nie narazaj sie!

no wiesz ;-)ciebie to nie pomyle :-D

hej dziewczęta......ufff nareszcie ze szkoły wróciałam....rano na praktyce mam dosyć.....teraz leże...nareszcie...

trzymam kciuki za jutro !!! bedzie dobrze :)

Mam takie pytanko babka na usg pytała mnie czy robię badania genetyczne a ja miałam skierowanie tylko na samo usg czy warto zrobić te badania??Nie mam pojęcia to moja pierwsza ciąża !

ja ide na USG genetyczne jak na nim bedzie wszystko dobrze to juz wiecej nic nie robie !!! nie jestem w grupie ryzyka pod zadnym wzgledem i uwazam , ze mi niepotrzebna jest reszta

reklama
tak serduszko biło na każdym usg, niby wszystko ok ... mam nadzieje ze jutro sie czegos dowiem

To jak serduszko bilo to powinno byc ok. Ale dopytaj sie moze jeszcze jutro na badaniach lepiej.

Ja to zazdroszcze ze ty masz juz jutro, ja do 11 kwietnia musze czekac :oo: Na pewno bedzie wszystko ok trzymam &&&&&&&

Ja robie usg genetyczne i dopiero jakby cos wyszlo to wtedy zrobie to badanie z krwi (PAPP). Jesli nie ma wskazan to wydaje mi sie to zbedne.

Do góry