reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Dobra juz po wizycie wszystko opisze na odpowiednim watku,Ale jest ok.
Moj tej nowej roboty sie nie podejmie bo gorzej placa he he he (dzieki za wsparcie),
Ja ma gdzies diety ,ale u lekarza na wadze mam kilo mniej niz w domu,bardzo dobrze jak narazie.
Mi przeszla jazda na slodycze ,ale codziennie cos jem(wczoraj dokonczylam blache kruchego ciasta z brzoskwiniami i pianka)

reklama
Witam dziewczynki:-)
Dziekuje za przywitanie.Mialam byc na biezaco,ale znowu opiscilam kilkadziesiat postow,jakos narzekam na brak czasu ostatnio.Mdlosci jakby powolutko robia sie mniej meczace,tylko ze tearz jestem strasznie ospala.Nie mam sil i energi,najchetniej to dzien spedzilabym w lozku-niestety przy moim naladowanym energia dzieku sie nie da.O wlasnie slysze,ze obudzil sie z drzemki,no to lece...:-)

czesć dziewczyny, jestem tutaj po raz pierwszy, musze przyznać, że pażdziernikowe mamusie są bardzo fajne i koleżeńskie aż miło sie czyta. dziewczyny mam duze obawy co do wielkosci mojej dzidzi, byłam u lekarza w 11 tygodniu od miesiączki i dzidzia miała 16 mm martwie się ze to za malutko;((( jak duze sa wasze maluchy?

Ja bylam dzisiaj wedlug miesiaczki 11t5ddzien i malenstwo ma 6 centymetrow.dlatego przesuneli mi termin na tydzien wczesniej.

no to gratuluje serdecznie, duża ta twoja dzidzia. ja własnie też na to liczyłam a jak usłyszalam ze 16 mm to się przeraziłam

Ostatnia edycja:
karola,jeszcze raz Ci gratuluje!!!!!I ze z mezem wyszlo jak chcialas i z dzidziolkiem!!!!!

karolincia397...16 mm to chyba przeziernosc karkowa u malucha....a nie dlugosc dziecka...

mi w poniedziałek na genetycznym wyszlo ze 5 cm ma dzidziolek,i wlasnie1,6 cm przeziernosc-czyli idealnie...
Ciaza jest starsza o 4 dni:)

reklama
crl to jest długość dzidzi tak? bo ja mam crl 16mm a usg miałam robione 3 raz bo w 6 tygodniu byłam w szpitalu bo plamiłam, potem w 8 poszłam do lekarza to dzidzia miala ok centymetra i potem w 11 od miesiaczki czyli ok 9 od owulacji 16mm, kurde dziewczyny bo ja juz schizuje sie ze cos nie tak

Ostatnia edycja:
Do góry