reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Dzień dobry śpioszki ;-)

Ja o dziwo nie mam żadnych zachcianek ale też mam mega wyczulony węch i wszystko dookoła mi śmierdzi :baffled: ugotuje coś a potem nie jem bo mi zapach nie odpowiada...

Zaraz ide do lekarza jeszcze tylko prysznic i spadam.
Obudzilam sie cala w nerwach nie wiem dlaczego!Na mojego m.morde dre ,az mi go zal.mam maly powod ,bo on chce zmnienic prace,a jezeli mu sie uda to jestem udupionna.Moge zapomniec wakacje i rano musze sie motac sama ,a najstarszego trzeba dowozic do szkoly.Mi odpowiada tak jak jest a on musi wymyslac.Nie wyobrazam sobie ze jak bede miala malutkie baby w pazdzierniku to musze go brac pod pache zeby zawiezc Giulka do szkoly!Umowe mielismy inna.On ma dzisiaj rozmowe a ja sie modle zeby sie nie udalo.

Rabbit ja tez jem duzo owocow i slodkosci, za to na mieso patrzec nie moge :no:
Karolina to oby mu sie nie udalo ;-)

Hello!

karolina,to ja tez zycze by m.sie nie udalo!
ja tez juz rozmyslam jak to bedzie jak dzidziolek sie urodzi,kto mi corcie zaprowadzi i odbierze ze szkoly...przeciez nie wyjde w zimnym pazdzierniku z noworodkiem do szkoly....

zupka,a ja zazeram miesko,owoce...kurde,ja ciaglew cos zre,na razie waga stoi,bo mam wrazenie ze wszystko przeze mnie przelatuje...

karolina to trzymam &&&& za wizyte. Oj te chlopy nasze... zawsze cos wymysla. Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy tak jak chcesz ;-)

Ja tez na rozne rzeczy mam ochote. Raz na slodkie raz na slone ale miesa mi sie tez nie chce za bardzo jesc. Teraz to mi sie na makarony rzucilo no i zupy w dalszym ciagu. Kurcze znowu pogoda za oknem dolujaca. Poswiecilo pare dni slonce i tyle :-(

a u mnie na zachodzie caly czas slonce(!!!!!),non-stop-wczoraj bylo 15'C...pranko mi wyschlo,a na popoludniowe plotki do kumpeli poszlysmy z corcia w wiosennych kurteczkach:)

Dzień dobry dziewczyny, wpadłam na chwilę bo na 12.30 usg zesram się ze strachu :(
Wczoraj koszmarnie się czułam ból głowy, na wymioty mnie brało nic nie mogłam zjeść:( Po 12 tyg miało być zaje........!!!! Błagam żeby u mnie nie było odwrotnie:((
Trzymajcie kciuki, lece się szykować, odezwę sie wieczorkiem :***

hej.Ja mam termin na 21 października, takze podobnie jak ty:)
podziwiam Cię, ze mozesz tak wiele rzeczy jesc, ja nie mogę prawie nic jesc..
pozdr:)

Witaj...

Zjadlam bulke z serkiem wiejskim ,koncentratem pomidorowym i drobno posiekana cebula plus duuuuuuzo pieprzu!Ale mi smierdzi z mordki napewno!
Ide troche porasowac,musze bo powoli dzieci nie maja spodni.A tak mi sie dobrze pol dnia siedzialo na werandzie.:zawstydzona/y:

Niezła mieszanka...:)

Dziewczynki kciuki za dzisiejsze wizyty...czekamy na szybkie wiesci...
Ja od rana w pracy a dopiero teraz miałam czas zajrzec...

reklama
Justys &&&&& za wizyte, bedzie dobrze i czekamy na relacje ;-) Mnie wczoraj tez okropnie glowa bolala. Mam nadzieje ze przejda ci juz te wszystkie nieprzyjemnosci.

Ja niby senna jestem w ciagu dnia a z zasypianiem w nocy jakas makabra :-( Codziennie mam problem i przewracam sie w lozku do 2-3. Kurcze macie jakies pomysly? Wiem ze melise mozna pic i chyba tak dzisiaj zrobie bo jestem juz wykonczona.

Do góry