reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

kurka polozylam sie i calkiem niedawno wstalam :szok:

dziewczynki ja juz po wizycie. z dzidzią wszystko w porządku. zdjęcie na odpowiednim wątku :tak:. zobaczcie sobie a ja lecę jeść robić bo wygłodniałam po całym dniu w szpitalu. buziaki :*

super !!! zaraz lece obejrzec malucha :)

Jezzzzzuuu jaki leń mnie dopadł, taka ładna pogoda a ja w domu cały dzień, grzech normalnie :((
Właśnie, zjadłam kanapeczkę z pieczoną karkuweczką mniaaam :) widzę że większość woli pieczone mięsko, niż te obślizgłe wędliny bleee:((
Same pierdoły w tej tv lecą. Muszę się pozbyć tego lenia z tyłka.

oj tak takie miesko jest pyszne !! nie ma porownania miedzy tymi wedlinami z paczki :/ blee

hej dziewczyny...uffff i po praktyce...a jeszcze muszę projekt na jutro napisać....już mi się tak nie chce uczyć...dobrze że tylko do czerwca...i koniec z nauką.,...przynajmniej na razie....

szybko zleci !! :)

reklama
Zjadlam bulke z serkiem wiejskim ,koncentratem pomidorowym i drobno posiekana cebula plus duuuuuuzo pieprzu!Ale mi smierdzi z mordki napewno!
Ide troche porasowac,musze bo powoli dzieci nie maja spodni.A tak mi sie dobrze pol dnia siedzialo na werandzie.:zawstydzona/y:

Tutaj tez jest.Ja nie mam problemu z Polskimi produktami ,pod moj dom podjezdzaja smochody z trzech polskich masarni w tygodniu.I oni maja wszystkotez przyprawy ,soki tymbarka itp(ja kupuje tylko u jednego bo mi najlepiej wchodza jego wedliny)
Asionek otworz polska hurtownie i siec malutkich sklepikow i Francja twoja.

dobry też jest serek wiejski z ogórkiem kiszonym i pomidorkiem....wszystko w kosteczkę doprawić solą i pieprzem....iii mniam....też bym teraz zjadła

Tutaj tez jest.Ja nie mam problemu z Polskimi produktami ,pod moj dom podjezdzaja smochody z trzech polskich masarni w tygodniu.I oni maja wszystkotez przyprawy ,soki tymbarka itp(ja kupuje tylko u jednego bo mi najlepiej wchodza jego wedliny)
Asionek otworz polska hurtownie i siec malutkich sklepikow i Francja twoja.

a wiesz , ze juz nie raz myslalam o otwoerzeniu sklepu polskiego ?? tylko nie wiem czy tutaj by poszedl ... hmm jakos polacy w tych rejonach sa mega zamknieci i zmanierowani mogli by nawet nie przyjsc po zlosci hehe

dobry też jest serek wiejski z ogórkiem kiszonym i pomidorkiem....wszystko w kosteczkę doprawić solą i pieprzem....iii mniam....też bym teraz zjadła

oj tak :)
i twarozek bym zjadla !!! juz nawet nie mysle co jeszcze , bo sie zalamie

A wiecie ja pare dni temu u kolezanki i schodzilam trzy pietra schodami ,mi tam cos tak smierdzialo ze zaczelo mna szarpac do haftania i ta moja kumpela biegla przedemna i na kazdym polpietrze otwierala okno i ja wystawialam glowe wdychalam powietrze i znowu biegusiem do nastepnego okna.Stwierdzilam ze bede nosila swoje perfumy przy sobie ,bo co by bylo gdybym nie mogla otworzyc okna !Napewno hafcik na schody,a jak bym miala to sprzatac to byla by to neverending story

ja mam ochotę hmmm na wszystko....zależy od dnia i godziny...hiihhih....ale jabłka mi smakują bardzo...i owoce...ii jogurty....mięso to nie za bardzo.....słodkie też mi bardzo smakuję.....

a wy macie jakieś ciągoty??

reklama
Do góry