reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Ja chodziłam prywatnie ponad pól roku i płaciłam prawie 100zł za kazdym razem, a przy porodzie to ja dziękuje jak sie lekarz zaopiekował, nie dośc ze jak sie zjawiłam w szpitalu to nie mial czasu dla mnie to po porodzie mniał w nosie wszystko, tylko raz sie odezwał na odchodzie,zapytał czy karmie piersią, i to bylo tyle jego opieki !!! jak dawałam kase to bylo super cacy, a jak poród w szpitalu to juz olał wszystko, nie powiem bo dobry lekarz bardzo doki ladny itd ale ta opieka to masakra !!! teraz pojde do państwowego i zobaczymy a jak cos to znajde innego prywatnie i juz :)

reklama
To miałaś masakrę :szok:

Zadzwoniłam i najpierw mi ginka powiedziała na 10go.. żebym dwa razy nie jeździła a wtedy będzie juz serduszko ..ale jak jej tylko powiedziałam o bólu jajnika to od razu żebym jeszcze dzisiaj przyjechała.. W końcu umówiłam się na piątek :tak:

Ja chodziłam prywatnie ponad pól roku i płaciłam prawie 100zł za kazdym razem, a przy porodzie to ja dziękuje jak sie lekarz zaopiekował, nie dośc ze jak sie zjawiłam w szpitalu to nie mial czasu dla mnie to po porodzie mniał w nosie wszystko, tylko raz sie odezwał na odchodzie,zapytał czy karmie piersią, i to bylo tyle jego opieki !!! jak dawałam kase to bylo super cacy, a jak poród w szpitalu to juz olał wszystko, nie powiem bo dobry lekarz bardzo doki ladny itd ale ta opieka to masakra !!! teraz pojde do państwowego i zobaczymy a jak cos to znajde innego prywatnie i juz :)

A gdzie rodziłaś? Bo ty z świętokrzyskiego jesteś, prawda?

To miałaś masakrę :szok:

Zadzwoniłam i najpierw mi ginka powiedziała na 10go.. żebym dwa razy nie jeździła a wtedy będzie juz serduszko ..ale jak jej tylko powiedziałam o bólu jajnika to od razu żebym jeszcze dzisiaj przyjechała.. W końcu umówiłam się na piątek :tak:

No i super :blink:

Jestem mega zmeczona,zasypiam na siedzaco,maly marudzi,kiedy to sie skonczy???:wściekła/y: teraz maly zasypia a ja mam chwile na bb...

Najgorsze jest to ze w nocy jak maly spi to ja nie spie tylko czuwam tzn spie ale ten sen jest tak lekki ze kazdy jego ruch mnie budzi...oooo maly juz spi tylko kaszel go meczy moj chorowitek :-(

A wam jak mija dzionek bo nie mialam czasu nadrobic...sa jakies nowe dziewczyny?

hej :-)
przedstawilam sie w odpowiednim watku
mowie dzien dobry :-D i ide malowac pazury, co by wyschly, bo na chwile obecna - obiadku brak - inwencji rowniez :-p

reklama
EDYTA bidulo Ty :(
KACHUTKA a no tak... slyszalam, ze dobre sa suszone sliwki. Musze wyprobowac :)
ELIFIT kurde szkoda, ze tak wyszlo z ta wizyta :( trzymam kciuki za piatek :) oby bylo wszystko dobrze z fasolka :) i nie doluj mnie piszac ze nie wytrzymasz do 9go :) ja mam 25 go wizyte wiec to dopiero mam czekania troche :)

Do góry