reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hehehe no tak.....wiesz wiadomo że są w oddzielnych pęcherzykach ale mogą mieć wspólne łożysko ii to też są wtedy jednojajowe....ale mnie się wydaję że dwujajowe...:)

jeszcze z 10 tygodni i będziemy wiedzieć co za łobuzy fasolaki siedzą w nas:)

reklama
u mnie w rodzinie nie ma....ale mnie się wydaję że to przez tabletki anty.....bardzo długo brałam....chociaż to nigdy nie wiadomo....

my to bysmy chcieli miec trojke docelowo, i moj maz sie nabija i mowi, ze gdyby tak sie trafily nam blizniaki to wtedy mozemy "zamykac warsztat" :-D :-D :-D u nas sa w rodzinie i u mnie i mojego, wiec niby szanse sa....no ale musze czekac do tego nieszczesnego usg zeby sie dowiedziec :p

no wlasnie nie :/ ja jestem w norwegii i onu tu maja jakies poronione prowadzenie ciazy,ze pierwsze usg to dopiero polowkowe...ale w kwietniu bede w Pl(o ile dobrze pojdzie to juz na poczatku samym) i wtedy sobie pojde i zrobie...a tak to do tej pory nie widzialam swojej dzidzi..ehhh

rabbit - parka za jednym zamachem to byłaby pełnia szczęścia więc Ci tego życzę,
gugula - mi też mąż marudzi o trójce, ale zapowiedziałam, że to drugie i ostatnie, starczy tego dobrego :tak: a jak chce to zawsze trzecie może sam urodzić ;-)

reklama
ja sama tez bym chciala trojke :-) ale zobaczymy jak sie ulozy :-) poki co dobrze,ze bedzie juz dwojka, zawsez to lepiej niz jedno :-)

lurde, przydaloby sie ogarnac troche i do tego sklepu pojechac, ale tak mi sie nie chce ze masakra :-D jak zwykle zreszta :p

Do góry