reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ojjj ja też mam ochotę na winko.....mniam bardzo lubię

no i oczywiście chodzi za mną lód z sosem czekoladowym z Mac Donalda.....

reklama
jejku , ale sama robicie na ogorki !!! i to jeszcze malosolne !!!

Zupa u nas tez nie ma gruntowych :( tak bym sobie sama ukisila :)

Karolina niami pizza wlasnej roboty , dobrze ci :) winka tez bym sobie lyknela :)
a bajaderka kurka nie wiem no takie czekoladowe cos , kula chyba ze skrawek robione ?? wpisz w Google pokaze ci i obrazki beda :)

ja sobie filmy ogladam :) jakos mnie naszlo ...

witam sie wieczorowa pora :)
kurde mi tez sie marzy taki lod z mc donalda....albo taki kebab z budki :-D albo inny jakis taki typowy fastfood..a tu niec nie ma takiego u nas :/ kurde wiocha taka :p
ostatnio udalo mi sie od kolezanki zdobyc woreczek kiszoniakow :-D ale bylam przeszczesliwa :-) ja nie wiem czemu,ale tu tez nie maja grunciakow...moze je tylko wPolsce hoduja :-D zreszta i tak nawet w Polsce jeszcze nie ma, trzeba do lata poczekac...

a wiecie, ja cos czuje ze tym razem mam szanse na dziewuszke :) z Szymkiem to bylam od poczatku pewna ze chlopiec bedzie, mimo,ze mi kazdy wmawial,ze na bank dziewczynka...a teraz czuje,ze dziewczynka :) ale moze dlatego,ze bym chciala bardzo :-) jak sobie pomysle o tych wszystkich slicznych ciuszkach dla dziewczynek, ze bede mogla czesac jej kiteczki, spineczki to az mi sie morda smieje :-D

gugula no szanse na dziewczynkę masz spore,bo aż 50% wiec a noż się trafi :p
kurcze tyle znam przypadków,ze po 5 chłopakow w rodzinie,albo 5 dziewczynek....

Dzień dobry, ale pogoda du...piata, zimno, leje, niebo zachmurzone nic tylko leżeć i jeść ;-)

Za mną też lody chodziły więc mam już zakupione i czekają w lodówce aż mnie głód chwyci :-)

Co do płci dziecka to nie ma co się nastawiać bo potem można się rozczarować, a w sumie najważniejsze, żeby było zdrowe, wszystko jedno czy to będzie chłopak czy dziewucha.

U mnie też mąż marudzi, że teraz będzie chłopak bo mamy już córkę i on tak czuje blebleble ;-)

Tu macie "test" na płeć ;-):-D:laugh2:

http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1

Ostatnia edycja:
heh, zrobilam ten test Milka :-D wyszla mi dziewczynka na 62% :-D zobaczymy, dokladnie jak mowisz, najwazniejsze by bylo zdrowe :) z chlopcem tyle wygodniej,ze mam ciuchy po malym jeszcze jakies :-) czesc wydalam,ale troche zostalo jeszcze :)
kurcze, a moje dziecie dzis wstalo o 8 jednak...a mialam nadzieje,ze pospi troche dluzej po wczorajszym :-D
i pogoda nam sie spieprzyla tez :/ chyba za dlugo bylo juz ladnie, bo przeciez 4 dni bez deszczu w norwegii jak byly, to logoczne ze w koncu musialo sie sperniczyc, bo inaczej byloby za pieknie :-D
a ja dzis ambitnie bede piekla chalke :-) a nawet 3 :-D

u nas byly 3 dziewczyny:ja i dwie siostry..i najbardziej to sie chyba moj tata ucieszyl,ze Szymon to chlopiec a nie dziewczynka :-D teraz to jego oczko w glowie, wiadomo, jedyny chlopak w rodzinie :-D

Ostatnia edycja:
hejka.....mnie z testu wyszła dziewczynka...ale i tak czuję że będą chłopaki....ale gdzieś głęboko mam nadzieję że będzie parka....byłoby cudnie i wszystkich by pogodziło...mąż chce chłopca...ja córeczkę....

jak dzisiaj wasze samopoczucie??

jeszcze nie....powiedzą mi pewnie na tym usg prenatalnym....za tydzień....

ja już jestem taka ciekawa że masakra....

reklama
Do góry