reklama
Asionek31
Fanka BB :)
Rabbit ja juz sama nie wiem ale raczej sklaniam sie w stornie dziewczynki , moze po tym jak wiele osob napisalo , ze bedzie kobietka ??
za to mam mega zachcianki !!!!!!!!!!! teraz mi sie tak bardzo zachcialo bajaderki takie dobrej jak jadlam jak bylam mala , ze az mnie skreca :/ a tutaj nie kupie ;( buuuu jak chce do Pl !!!
za to mam mega zachcianki !!!!!!!!!!! teraz mi sie tak bardzo zachcialo bajaderki takie dobrej jak jadlam jak bylam mala , ze az mnie skreca :/ a tutaj nie kupie ;( buuuu jak chce do Pl !!!
Z
zupkaogorkowa
Gość
ja mam juz manie na zjedzenie kiszonych, a tez tu nie mam i mnie trafia.
tez ostatnio wydaje mi sie ze chlopiec moze bedzie, ale chcialabym coreczke.
kiedy bedziecie wiedzialy jaka plec? mi lekarka powiedziala wczoraj ze dopiero na polowkowych sie dowiem
tez ostatnio wydaje mi sie ze chlopiec moze bedzie, ale chcialabym coreczke.
kiedy bedziecie wiedzialy jaka plec? mi lekarka powiedziala wczoraj ze dopiero na polowkowych sie dowiem
Rabbit - oczekujesz bliźniaków ???
sylwia_m - ja się w pierwszej ciąży nastawiałam, że chłopak bedzie i wyszła dziewucha więc teraz zdam się na USG i niczego nie będę sobie do głowy wbijać, pomimo tego, że właśnie zjadałam pół słoika śledzi i trzepie mnie na widok słodkiego
Asionek31 - jak masz czas i odpowiednie kuchenne zaplecze to może sama sobie bułeczki upiecz
sylwia_m - ja się w pierwszej ciąży nastawiałam, że chłopak bedzie i wyszła dziewucha więc teraz zdam się na USG i niczego nie będę sobie do głowy wbijać, pomimo tego, że właśnie zjadałam pół słoika śledzi i trzepie mnie na widok słodkiego
Asionek31 - jak masz czas i odpowiednie kuchenne zaplecze to może sama sobie bułeczki upiecz
Z
zupkaogorkowa
Gość
ja mowie jak do dziewczynki
kiszone tez sama bym zrobila, ale grunciakow tu nawet nie maja
kiszone tez sama bym zrobila, ale grunciakow tu nawet nie maja
Z
zupkaogorkowa
Gość
do swiat wytrzymam mama i tak co chwile wysyla mi paczke, a ogorki troche waza
nawet ogorkowej sie zrobic nie da...eh...
nawet ogorkowej sie zrobic nie da...eh...
reklama