reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Rabbit ja juz sama nie wiem :) ale raczej sklaniam sie w stornie dziewczynki , moze po tym jak wiele osob napisalo , ze bedzie kobietka ?? :)

za to mam mega zachcianki !!!!!!!!!!! teraz mi sie tak bardzo zachcialo bajaderki takie dobrej jak jadlam jak bylam mala , ze az mnie skreca :/ a tutaj nie kupie ;( buuuu jak chce do Pl !!!

ja mam juz manie na zjedzenie kiszonych, a tez tu nie mam i mnie trafia.
tez ostatnio wydaje mi sie ze chlopiec moze bedzie, ale chcialabym coreczke.
kiedy bedziecie wiedzialy jaka plec? mi lekarka powiedziala wczoraj ze dopiero na polowkowych sie dowiem

Rabbit - oczekujesz bliźniaków ???
sylwia_m - ja się w pierwszej ciąży nastawiałam, że chłopak bedzie i wyszła dziewucha więc teraz zdam się na USG i niczego nie będę sobie do głowy wbijać, pomimo tego, że właśnie zjadałam pół słoika śledzi i trzepie mnie na widok słodkiego :baffled:
Asionek31 - jak masz czas i odpowiednie kuchenne zaplecze to może sama sobie bułeczki upiecz

zupka - popros rodzine, niech ci przysla :) ja mam polski sklep daleko, ale dwa tygodnie temu pojechalam, nakupilam kwasnych produktow (zakwas na zur, ogorki, kapusta) i pomoglo na troche :)

do swiat wytrzymam :) mama i tak co chwile wysyla mi paczke, a ogorki troche waza :p
nawet ogorkowej sie zrobic nie da...eh...

reklama
Do góry