reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionek - mam zdjecie, postaram się wkleić w wątku "nasze wizyty" :-)
I dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa ;-)

no to czekamy :)

Lilka super ze bobasek sie ladnie rozwija :-) to czekamy na zdjecie w odpowiednim watku!

Ja dalej nie kiwnelam palcem w kierunku sprzatania :-D Poczekam na meza bo samej mi sie nie chce :-p

ja nic nie robie dzisiaj :/ w tylku to mam hehe
jutro zrobie dzien sprzatania to sie przynajmniej nastawie przez caly dzien :) bo ostatnio musze takie metody stosowac zeby sie zmobilizowac do czegos ...

Witajcie dziewczynki, widzę że sporo doszło nowych mamuś:)

Ja wreszcie zdrowa, miałam zapalenie tchawicy i nie obeszło się niestety bez antybiotyku...mam nadzieję, że nie zaszkodził maleństwu:-)
Gdyby nie to, że nie mogę znaleźć nikogo, kto by mnie przyjął na praktykę z logopedii, życie byłoby piękne:baffled:

wspolczuje tych chorob :( oby juz nic nie przyplatalo sie :/ !!

ja sie obzeram serem zoltym , takim z serowni :) smaki to ja mam dziwne niepowiem :)

reklama
Ja wpadam sie tylko przywitac, jakos sie dzis lepiej czuje.... nie chce zapeszac... ale zmeczenie pewnie przyjdzie za jakies 2 godziny. I zajadam sie oliwkami :-) I slonko swieci!

Mere - gdzie szukasz tej praktyki? (jakie miasto?)

Witajcie
Juz po wszystkim, nie ma ze mną juz mojego maleństwa, dostałam wczoraj rano tabletki na poronienie ale do wieczora sie nie oczyściło wiec w nocy zabieg mnie czekał !!
Tak więc żegnam sie z Wami, na dzień dzisiejszy nie potrafie tu być i patrzec jak cieszycie sie własnymi fasolkami, przepraszam jestem egoistką w tej chwili ale to za bardzo boli !!!! Narzekałam ze mnie muli ze sie źle czuje ale teraz bym oddała wszystko zeby moje dziecko nie umarło!!!!!!!!!!

dbajcie o siebie i o swoje maleństwa , czy chciane czy nie cieszcie sie bo miec zdrowe i silne dziecko to cud i wielki dar od Boga, mnie nie było teraz dane cieszyć sie ciążą!!
spokojnej ciązy i szczęśliwego rozwiązania !!

Mamuśka nie masz za co przepraszać !!! Życzę Ci by te trudne chwile szybko minęły, czas wyleczył rany, a nowe maleństwo pojawiło się wtedy kiedy to uznasz za właściwe:tak: Trzymaj się. Uściski.

Mamusia to normalne , ze nie masz sily siedziec i czytac nas !!! tez tak mialam i odeszlam z forum , bo jakos tak dziwnie mi bylo ... ale dzieki temu szybko mi przeszlo i znalazlam sie na staraczkach :) i poznalam duzo swietnych kobiet !!!
bedzie dobrze , daj sobie czas i glowa do gory !!!
sciskam cie mocno

mamuśka czas leczy rany....teraz właśnie czasu ci potrzeba.... gorrące buziaczki i tulaski.... jeszcze będziesz podwójną mamuśką...

mamuśka ja Cię też rozumiem. ja do tej pory, mimo iż jestem w ciąży ciężko znoszę widok ciężarnych kobiet i niemowląt, ale wiem, że kiedyś rany się zabliźnią i będzie dobrze. teraz tylko czas może Ci pomóc...

reklama
Do góry