Asionek31
Fanka BB :)
hej mamusie )
widze , ze wiekszosc z nas ogaral mega len ) ja to juz sie nawet staram nie przejmowac ... na poczatku mialam wyrzuty sumienia , teraz sobie tlumacze , ze przeciez w koncu przejdzie , a jak nie to po porodzie napewno juz sobie nie poleze )
niezla kolezanka .. wez jej powiedz , ze owszem jestes ksiezniczka , a pogadasz z nia jak sama bedzie w ciazy i bedzie chodzic do pracy , bo moze bedzie wieksza ksiezniczka niz ty i od razu pojdzie na L4 )
no i musialam zjesc dzem truskawkowy jak to przeczytalam ) dobrze , ze kupilam ostatnio hehe
ja sie czuje nie za fajnie w swojej skorze :/ ogolnie nawet w dodtyku jest jak nie moja ...
powodzenia na zakupach i zdrowka !!!
no ta skora na brwiach i obok to jest tragedia nic nie pomaga , okropnie wyglada i jeszcze swedzi :/ oby to zniklo niedlugo !!
zdrowka dla malutkiej !!
dzieki za porade z miodem
eee tam i tak sporo zrobilas ) w porownaniu do mnie hehe
a czuje sie podobnie ...
super !!! ciesze sie bardzo , ze jest dobrze masz foteczki ??
widze , ze wiekszosc z nas ogaral mega len ) ja to juz sie nawet staram nie przejmowac ... na poczatku mialam wyrzuty sumienia , teraz sobie tlumacze , ze przeciez w koncu przejdzie , a jak nie to po porodzie napewno juz sobie nie poleze )
Witam
ja dziś mam trochę zły humorek, przez to że wczoraj koleżanka z pracy zrobiła mi mega awanturę, za to że nie chciałam czegoś tam zrobić (szyb umyć), i naskoczyła na mnie, że się na taką księżniczkę w ciąży zrobiłam.
dziś pogadam z kierowniczką, bo tak być nie może... kierowniczka sama kazała mi się oszczędzać, ale inni tego nie rozumieją...
ehh.
niezla kolezanka .. wez jej powiedz , ze owszem jestes ksiezniczka , a pogadasz z nia jak sama bedzie w ciazy i bedzie chodzic do pracy , bo moze bedzie wieksza ksiezniczka niz ty i od razu pojdzie na L4 )
Jeść jeśc jeść!!!!! Widze że u większości jdzenie dominuje w planie dnia Ja juz jestem po 2 bułeczkach z dżemem truskawkowym i myślę co dalej
U mnie już uwaga: 5-6kg na plusie!!!!!!!! ....ale startowałam z niedowagi hihi. Teraz ważę 52kg
Włosy na brzuchu nie rosną...ale mam takie nieswedzące jakby potówki ...tera masakryczna...a włosy dramat....jeszcze z 2 tyg wytrzymam i do frycka biję jak w dym
no i musialam zjesc dzem truskawkowy jak to przeczytalam ) dobrze , ze kupilam ostatnio hehe
ja sie czuje nie za fajnie w swojej skorze :/ ogolnie nawet w dodtyku jest jak nie moja ...
hej dziewczyny....aaa mnie katar męczy....bllleeee.... nawet głodna przez to nie jestem....
muszę jechać na wielkie zakupy dzisiaj bo mąż ma 30stkę w weekend i trzeba jedzonko kupić no i oczywiście prezent....a ja taka w rozsypce dzisiaj.... jeszcze ta pogoda....JA CHCE SŁONECZKO!!!!!
powodzenia na zakupach i zdrowka !!!
Asionek ja też mam takie problemy z cerą jak Ty ,najbardziej to mnie zaskoczyło to przesuszenie skóry koło brwi ,cały czas krem wklepuje ale to pomaga tylko na chwile...a pryszcze to mi na tyłku wyskakują -nie do wiary
Ja właśnie też zbieram się do farbowania włosów bo jakieś takie niewyjsciowe są....
Pozdrawiam wszystkich :-)
no ta skora na brwiach i obok to jest tragedia nic nie pomaga , okropnie wyglada i jeszcze swedzi :/ oby to zniklo niedlugo !!
Cześć dziewczyny.
U mnie od kilku dni masakra jakaś - mała chora taka jak jeszcze nigdy nie była...Ma taki kaszel, że aż nią rzuca, a do tego od soboty gorączkę :--(
Wizytę u gina mam we wtorek - mam nadzieję, że będzie dobrze.
Wczoraj byłam na zakupach - trochę się zdołowałam, bo same luźne "przyszłościowe" rzeczy kupiłam...;-);-) Ehh...
Aha widziałam,że wcześniej pojawił się temat hemoroidów - wiem, że to może śmieszne, ale kiedyś na jakimś forum przeczytałam, że bardzo skuteczne jest smarowanie miodem - byłam tak zdesperowana,bo nic nie pomagało, więc wypróbowałam i stał się CUD: na drugi dzień nie było śladu po bolacym probelmie. Naprawdę polecam, bo metoda 100% naturalna:-):-):-)
zdrowka dla malutkiej !!
dzieki za porade z miodem
Cześć Wam dziewczynki
Ja dziś od 8smej na nogach, bo m już nie mógł spać a że mu się nudziło to mnie zwalił z wyra :/
U nas pada deszcze, brzydko i zimno, myślę co tu robić dziś!?Wczoraj posprzątałam, dziś zrobiłam porządek z paznokciami, Boże czemu nic mi się nie chcę??? Czuję się jak dziad ((
eee tam i tak sporo zrobilas ) w porownaniu do mnie hehe
a czuje sie podobnie ...
Cześć dziewczyny! Na szczeście wizyta kontrolna bezproblemowa maluszek rośnie, widziałam bijące serduszko ! :-) niesamowite uczucie! Wszystko jak na razie przebiega książkowo i mam nadzieję że tak już zostanie do końca :-) całuję was !;-)
super !!! ciesze sie bardzo , ze jest dobrze masz foteczki ??