reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hej mamusie ;))
widze , ze wiekszosc z nas ogaral mega len ;)) ja to juz sie nawet staram nie przejmowac ... na poczatku mialam wyrzuty sumienia , teraz sobie tlumacze , ze przeciez w koncu przejdzie , a jak nie to po porodzie napewno juz sobie nie poleze ;))

Witam :)
ja dziś mam trochę zły humorek, przez to że wczoraj koleżanka z pracy zrobiła mi mega awanturę, za to że nie chciałam czegoś tam zrobić (szyb umyć), i naskoczyła na mnie, że się na taką księżniczkę w ciąży zrobiłam.

dziś pogadam z kierowniczką, bo tak być nie może... kierowniczka sama kazała mi się oszczędzać, ale inni tego nie rozumieją...

ehh.

niezla kolezanka .. wez jej powiedz , ze owszem jestes ksiezniczka , a pogadasz z nia jak sama bedzie w ciazy i bedzie chodzic do pracy , bo moze bedzie wieksza ksiezniczka niz ty i od razu pojdzie na L4 :))

Jeść jeśc jeść!!!!! Widze że u większości jdzenie dominuje w planie dnia :-D Ja juz jestem po 2 bułeczkach z dżemem truskawkowym i myślę co dalej :sorry:

U mnie już uwaga: 5-6kg na plusie!!!!!!!! ....ale startowałam z niedowagi hihi. Teraz ważę 52kg

Włosy na brzuchu nie rosną...ale mam takie nieswedzące jakby potówki :baffled:...tera masakryczna...a włosy dramat....jeszcze z 2 tyg wytrzymam i do frycka biję jak w dym :-D

no i musialam zjesc dzem truskawkowy jak to przeczytalam :)) dobrze , ze kupilam ostatnio hehe
ja sie czuje nie za fajnie w swojej skorze :/ ogolnie nawet w dodtyku jest jak nie moja ...

hej dziewczyny....aaa mnie katar męczy....bllleeee.... nawet głodna przez to nie jestem....

muszę jechać na wielkie zakupy dzisiaj bo mąż ma 30stkę w weekend i trzeba jedzonko kupić no i oczywiście prezent....a ja taka w rozsypce dzisiaj.... jeszcze ta pogoda....JA CHCE SŁONECZKO!!!!!

powodzenia na zakupach i zdrowka !!! :)

Asionek ja też mam takie problemy z cerą jak Ty ,najbardziej to mnie zaskoczyło to przesuszenie skóry koło brwi ,cały czas krem wklepuje ale to pomaga tylko na chwile...a pryszcze to mi na tyłku wyskakują -nie do wiary :no:

Ja właśnie też zbieram się do farbowania włosów bo jakieś takie niewyjsciowe są....

Pozdrawiam wszystkich :-)

no ta skora na brwiach i obok to jest tragedia :( nic nie pomaga , okropnie wyglada i jeszcze swedzi :/ oby to zniklo niedlugo !!

Cześć dziewczyny.

U mnie od kilku dni masakra jakaś - mała chora taka jak jeszcze nigdy nie była...Ma taki kaszel, że aż nią rzuca, a do tego od soboty gorączkę :-:)-(

Wizytę u gina mam we wtorek - mam nadzieję, że będzie dobrze.

Wczoraj byłam na zakupach - trochę się zdołowałam, bo same luźne "przyszłościowe" rzeczy kupiłam...;-);-) Ehh...

Aha widziałam,że wcześniej pojawił się temat hemoroidów - wiem, że to może śmieszne, ale kiedyś na jakimś forum przeczytałam, że bardzo skuteczne jest smarowanie miodem - byłam tak zdesperowana,bo nic nie pomagało, więc wypróbowałam i stał się CUD: na drugi dzień nie było śladu po bolacym probelmie. Naprawdę polecam, bo metoda 100% naturalna:-):-):-)

zdrowka dla malutkiej !!
dzieki za porade z miodem :)

Cześć Wam dziewczynki :)
Ja dziś od 8smej na nogach, bo m już nie mógł spać a że mu się nudziło to mnie zwalił z wyra :/
U nas pada deszcze, brzydko i zimno, myślę co tu robić dziś!?Wczoraj posprzątałam, dziś zrobiłam porządek z paznokciami, Boże czemu nic mi się nie chcę??? Czuję się jak dziad :(((

eee tam i tak sporo zrobilas :)) w porownaniu do mnie hehe
a czuje sie podobnie ...

Cześć dziewczyny! Na szczeście wizyta kontrolna bezproblemowa :) maluszek rośnie, widziałam bijące serduszko ! :-) niesamowite uczucie! :tak: Wszystko jak na razie przebiega książkowo i mam nadzieję że tak już zostanie do końca :-) całuję was !;-)

super !!! ciesze sie bardzo , ze jest dobrze :) masz foteczki ??

reklama
Justyś - 8:00 :szok: gratuluje u mnie to marzenie, wstaje codziennie po 6:00 bo młoda to taki ranny ptaszek ;-)

Lilka28 - gratuluje, że wszytko OK

Jak chodziłam do pracy to też o 6tej już na nogach byłam :) Ale teraz jestem na zwolnieniu i chciałabym sobie pospać ale on nie lubi bo szkoda dnia :) I kręci się i hałasuję a potem mnie zaczepia i po spaniu:)

Dobrze że mama nas na obiad zaprosiła bo taki mi się nie chcę nic kombinować do jedzenia :)

Lilka super ze bobasek sie ladnie rozwija :-) to czekamy na zdjecie w odpowiednim watku!

Ja dalej nie kiwnelam palcem w kierunku sprzatania :-D Poczekam na meza bo samej mi sie nie chce :-p

Ja mam dziś spaghetti, co oznacza, że już z mięsem się przeprosiłam - fajnie, że za pasem II trymestr i powrót do normalności:-) Co nie?:-);-)

Aha Lilka dobrze, że w końcu mamy optymistyczne wieści, super:-)

fever -racja, trzeba się nacieszyć wzmożonym trawieniem ;-) bo jak sobie wspomnę początki i wieczne niestrawności to teraz jestem mega podniecona, że jak coś zjem to mi sie normalnie w śmietniku trawi :-)

Witajcie dziewczynki, widzę że sporo doszło nowych mamuś:)

Ja wreszcie zdrowa, miałam zapalenie tchawicy i nie obeszło się niestety bez antybiotyku...mam nadzieję, że nie zaszkodził maleństwu:-)
Gdyby nie to, że nie mogę znaleźć nikogo, kto by mnie przyjął na praktykę z logopedii, życie byłoby piękne:baffled:

Mere moj maz jest z Tarnowa a ja z okolic :)
Hej dziewczyny.U nas znowu smetny dzien z mrzawka i wiatrem blee z domu wyjsc sie ni chce.Polozylam mala na drzemke i ja tez wskoczylam do lozka z paczka chipsow i ulubiona czekolada czeska studentska pecet mniammm.Postaram sie nie zjesc calej bo dobry obiadek na mnie jeszcze czeka.

reklama
Hihi, to witajcie!! U nas też smętnie, deszczowo i wietrznie, aż się wychodzić z domu nie chce:-( Zazdroszczę tych słodkości, ja się właśnie zrobiłam straaasznie głodna

Do góry