reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

witam, rzadko cos pisze na forum gdyz mimo wszystko mam obawy i staram sie doczekac do pierwszego usg zanim zaczne sie udzielac. Usg mam 7 kwietnia chociaz dziewczyny przyznam sie ze zaczynam wariowac z nerwow. Ten czas pierwszy raz tam mi sie bardzo dluzy, a nasze forum faktycznie ma jakies fatum nad soba. Na razie czuje sie bardzo dobrze, zelzaly nudnosci, chociaz spanie mnie nie opuscilo, piersi duze ale juz nie bola tak jak wczesniej. Trzymam kciuki aby to byl juz koniec zlych wiadomosci:happy:
Aga trzymam kciuki za Twoją pierwszą wizytę...na pewno będzie dobrze...

anulka witaj i gratulacje...

Mamuśka tak mi przykro..brak mi słów...nie wiem, jak Cię pocieszyć...

reklama
Tak sie cieszyliśmy na to dziecko, tak sie staraliśmy a teraz Ono moze nas opuścić ???? Dlaczego??? Nie zniosę tego!!!!!!!!!!!!!! Dziecko żyje a mi serce pęka juz teraz !!!!!!!!!!Nie chce myślec co sie stanie ze mną jak okaże sie ze to prawda i je stracimy !!!!

Witajcie dziewczynki :)
Chwilkę mnie nie było, bo mi łącze internetowe modernizowali i odcięli mnie od świata :D
Jak tam u Was? Jak samopoczucie? Poczytam sobie wieczorkiem zaległości w wątku, których sobie narobiłam :)
Kurcze ja dzisiaj do gina na 16 i strasznie się boję, mam nadzieję, że wszystko jest ok z moją dzidzią.
3majcie && dziewczynki ;)
Teraz lecę jeszcze kolka spraw załatwić. Wieczorkiem się odezwę;)
Miłego dzionka. Pa:*

Mamuska, tak mi przykro, ze musisz przez to przechodzic! Ale serduszko nadal bije, cuda sie zdarzaja!! Jeszcze twoje malenstwo jest z toba wiec sie nie poddawaj!!! Trzymam mocno zacisniete kciuki za ciebie i wasze malenstwo. Staraj sie myslec pozytywnie dla twojej fasolki. Buziaki i usciski!!!!

emcia milaam na mysli pogaduszki a grupie :)

mamuska jestem w szoku, najpierw z rana wiadomosc od zosi a teraz od ciebie, normalnie plakac mi sie chce.. ale zaciskam mocno kciuki,zeby jednak stal sie cud!

Jutro ide prywatnie do lekarza może Ona źle zmierzyła, może popełniła błąd, a jutro okaże sie ze jest wszystko dobrze Boże tak sie o to modle zeby okazało sie ze to tylko zły sen, do wczoraj sądziłam ze takie coś mnie ominie, ze mnie napewno to nie spotka !!!!!!!!!!!Jestem bezsilna !!!!!!!!!!!!! Mąż zdecydował sie wrócić do domu wiec jak jutro lekarz potwierdzi wszystko to na szpital !!!!

reklama
Do góry