reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

hopee, albo pilnuj zeby dobrze upiec miesko :)
ja jestem bezmiesna od 6 lat, ale zaczyna mnie ciagnac do miesa jak jestem w ciazy...i cos czuje,ze chyba konczy sie moja historia z niejedzeniem :-D moze i dobrze,bo w norwegii to slaby wybor jedzenia jest...zadnycch pasztetow sojowych, z nabialem tez nie ma rewelecji.... ale poki co sie trzymam i nie chwytam za kielbase:)

reklama
dziewczyny widze ze juz w paranoje popadacie :p:p:p:p nie gniewajcie sie bo żartuje sobie ale ciąza to nie choroba jakaś , jesc mozemy wszystko , oprócz oczywiscie surowych mięs, ryb !!!!!!!!! a cynamon w czym może zaszkodzić ??????????????? wiem ze chcecie być ostrożne ale bez przesady słoneczka :*:*:*:*:*:*:*:*

racja :) czasami bez potrzeby sie zamartwiaja nasze ciezarne ;)

jej ja też mam problem z piciem , nic nie mogę się napić nawet po wodzie mi nie dobrze, ale muszę się zmuszać żeby się nie odwodnić!!!!
powiem wam, że też w jeden dzień spoko a w drugi umieram, a mój jeszcze dolewa oliwy do ognia mówiąc, że wolał by być w ciąży na moim miejscu , bo on by tak się źle nie czuł.... no poprostu mam ochotę walnąć go patelnią!!!!:wściekła/y:

hehe nie noe maz ma dobre teksty hehe

Hopee przeciez mozesz bardziej sobie dopiec miesko i bedzie git :) nikt ci nie kaze jesc krwistego miecha , a i kielbaska nie zaszkodzi :)

hopee, albo pilnuj zeby dobrze upiec miesko :)
ja jestem bezmiesna od 6 lat, ale zaczyna mnie ciagnac do miesa jak jestem w ciazy...i cos czuje,ze chyba konczy sie moja historia z niejedzeniem :-D moze i dobrze,bo w norwegii to slaby wybor jedzenia jest...zadnycch pasztetow sojowych, z nabialem tez nie ma rewelecji.... ale poki co sie trzymam i nie chwytam za kielbase:)

Wiem, że jak mocno się przypiecze, to nie będzie surowe..ale wtedy to nie to samo...ja lubie takie soczyste, a nie jak podeszwa...:)) a gdybym miała teraz jesć, to na pewno byłoby jak podeszwa...:)) tak dla pewności...hihi...No ale zawsze mogę sobie zrobić pieczoną karkówkę...

Asionek z kiełbaską to masz rację...jej...ale bym zjadła teraz kaszanki...z cebulką...

Ja sobie napewno nie odmówie kiełbaski z grila , mmmmmmmmm :D Uwielbiam :D:D:D:D a i boczek tez boski ;D

ja mam jeszcze gary nie pomyte:szok: zawsze jak mówie ze potrzebna nam zmywarka to mój zawsze mówi ze nas mało i nie brudzimy na tyle zeby zmywarke kupować ( tym bardziej ze jego nie ma w domu do piątku) ale teraz rodzina sie powieksza wiec nie daruje tym bardziej ze to ja cholera musze je myc nie ON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie popuszczę juz tej zmywarki !!!!!!!!!!!! to jednak oszczędnośc kasy i mojej energii :D

Widze ze kazda potrzebuje zmywarki :-) Ja tez bede chciala jak skonczymy mieszkanie robic bo nic mnie tak nie wyprowadza z rownowagi jak stos brudnuch garow w zlewie i wokol niego :wściekła/y:

Ja zmykam na dzisiaj,jakis filmik ogladne i lulu ;-) Milej nocy wszystkim.

dzien dobry :)
ale pusto dzis !!!!!!!!!!!
zycze udanego dnia kochane :*

Ja sie dzis czuje wyśmienicie :D zadnych mdłości itd :) a i pogoda cuuuuuudowna :D az chce sie zyc :)

reklama
Dzień dobry
zabieram się za sprzątanie w kuchni... non stop mam pełno tam zmywania, zwariować możńa hehehhe

nie mogę zaszczepić dziecka na ospę przez swoją ciążę (nawet nie wiedziłam) ale w szoku jestem bo lekarz wypatrzył JĄ(ciążę), brzuszka lekkiego dostałam ;-) wciąż mi nic nie dokucza, w poprzednich ciązach to chociaż snność miałam ale jeśli tylko wszystko jest ok. to dla mnie nawet lepiej

Do góry