Dzień dobry mamusie...ja już wstałam, ale jeszcze na trochę się kładę...wczoraj przez mojego położyłam się po 1:00...i teraz muszę odespać...a po południu do rodziców na obiadek...ma być schab pieczony ze śliwką...mnia mnia
reklama
Też bym schabik ze śliwką zjadła, może jutro zrobię? Wczoraj wieczorem wytłukłam całą masę kotletów z indyka, to mam obiad na 2 dni ))
Dzisiaj od rana mnie mdli, lecę po południu po migdały, bo zwariuję niedługo I głowa mnie boli, jak na złość, ale to chyba zmiana pogody. Raz słońce, raz chmury, zaraz będzie lało i nie wiadomo czego się spodziewać. Całe szczęście śniegu prawie nie widać ))
Jutro robimy małe przyjęcie na kilka osób, żeby powiedzieć radosną nowinę znajomym. Padną wszyscy równo, równiusieńko
Dzisiaj od rana mnie mdli, lecę po południu po migdały, bo zwariuję niedługo I głowa mnie boli, jak na złość, ale to chyba zmiana pogody. Raz słońce, raz chmury, zaraz będzie lało i nie wiadomo czego się spodziewać. Całe szczęście śniegu prawie nie widać ))
Jutro robimy małe przyjęcie na kilka osób, żeby powiedzieć radosną nowinę znajomym. Padną wszyscy równo, równiusieńko
Asionek31
Fanka BB :)
hej mamusie
u nas tak wieje , ze wszystko fruwa normalnie tornado wrrr jak ja nienawidze waitru , , dobrze , ze zadko sie to zdarza
ja dzisiaj mam zamiar zrobic sobie maly dzien pieknosci , naloze farbe , pazurki zrobie u rak i nog , moze jakas maska ??
bo juz zle sie czuje sama ze soba :/ taki kocmoluch hehe
ooo a czemu nie mozna ?? nawet nie widzialam ...
wy macie gary , a ja kurz :/ i to nie taki normalny , a taki jakis gruby , czarny :/ juz sobie nie daje rady z tym badziewiem , ledwo co zetre juz jest znowu szmatki , i inne cuda specjalne nie pomagaja ... to nasze 3 mieszkanie , w tym zmienilimsy region i miasto i co ?? dupa dalej to samo :/
u nas tak wieje , ze wszystko fruwa normalnie tornado wrrr jak ja nienawidze waitru , , dobrze , ze zadko sie to zdarza
ja dzisiaj mam zamiar zrobic sobie maly dzien pieknosci , naloze farbe , pazurki zrobie u rak i nog , moze jakas maska ??
bo juz zle sie czuje sama ze soba :/ taki kocmoluch hehe
Dzień dobry
zabieram się za sprzątanie w kuchni... non stop mam pełno tam zmywania, zwariować możńa hehehhe
nie mogę zaszczepić dziecka na ospę przez swoją ciążę (nawet nie wiedziłam) ale w szoku jestem bo lekarz wypatrzył JĄ(ciążę), brzuszka lekkiego dostałam ;-) wciąż mi nic nie dokucza, w poprzednich ciązach to chociaż snność miałam ale jeśli tylko wszystko jest ok. to dla mnie nawet lepiej
ooo a czemu nie mozna ?? nawet nie widzialam ...
wy macie gary , a ja kurz :/ i to nie taki normalny , a taki jakis gruby , czarny :/ juz sobie nie daje rady z tym badziewiem , ledwo co zetre juz jest znowu szmatki , i inne cuda specjalne nie pomagaja ... to nasze 3 mieszkanie , w tym zmienilimsy region i miasto i co ?? dupa dalej to samo :/
Z
zupkaogorkowa
Gość
hej laseczki ja niedawno wstalam, glowa oczywiscie boli bo przeciez nie moze mi nic nie dolegac dziwna akcja z tym kurzem, u nas prawie nie ma
Hej dziewczyny. A ja siedze u rodzicow od wczoraj bo maz tak sie rozchorowal ze kazal mi sie przeniesc zebym sie nie zarazila. Wiec korzystam z gosciny :-) Meczy mnie tylko bezsennosc wiec niedospana jestem troche i pewnie bede odsypiac.
U was tez taka piekna wiosenna pogoda? Kurcze jak widze takie sloneczko to az chce mi sie wyjsc tylko nie moge :-( Juz mam dosc tego polegiwania bleee.
A wam jak tam mija dzien?
agi na pewno bedzie wszystko wporzadku ;-) to juz serduszko bedzie pewnie widac na usg!
Asionek to dziwne z tym kurzem ze az taki czarny. U mnie to rzadko sie pojawia jak juz poscieram.
U was tez taka piekna wiosenna pogoda? Kurcze jak widze takie sloneczko to az chce mi sie wyjsc tylko nie moge :-( Juz mam dosc tego polegiwania bleee.
A wam jak tam mija dzien?
agi na pewno bedzie wszystko wporzadku ;-) to juz serduszko bedzie pewnie widac na usg!
Asionek to dziwne z tym kurzem ze az taki czarny. U mnie to rzadko sie pojawia jak juz poscieram.
Z
zupkaogorkowa
Gość
zamienmy sie pogoda, bo u mnie beznadziejna...
gugula
Fanka BB :)
hej dziewczyny
u nas tez pogoda dzis sie nie popisala :/ wieje i pada deszcz z gradem na zmiane....
u nas tez nie ma za duzo kurzu, ale to klimat wilgotny bardziej to nie lata tyle tego w powietrzu....w Polsce tez sie zbieral, ale nie jakis taki straszny...taki normalny kurzowy raczej
u nas tez pogoda dzis sie nie popisala :/ wieje i pada deszcz z gradem na zmiane....
u nas tez nie ma za duzo kurzu, ale to klimat wilgotny bardziej to nie lata tyle tego w powietrzu....w Polsce tez sie zbieral, ale nie jakis taki straszny...taki normalny kurzowy raczej
elifit
Moderatorka
Cześć dziewuszki,
Ja sprzątam, piekę ciastka :-) i trzymam kciuki bo mój dziś broni inżyniera
Pogoda u nas super.. wreszcie wiosna idzie ahh
Ja sprzątam, piekę ciastka :-) i trzymam kciuki bo mój dziś broni inżyniera
Pogoda u nas super.. wreszcie wiosna idzie ahh
reklama
hej Mamusie!!!!!
nadrobiłam Was i widzę macie takie same rozterki jak ja. ostatnio na przykład myłam coś w łazience domestosem, a potem dopiero do mnie doszło, że przecież mogłam się tego świństwa nawdychać... . później ktoś mi powiedział, że nie można zupy grzybowej jeść... a ja akurat u znajomych miskę zjadłam... oszaleję jeszcze trochę!!!!!!!!
fajnie, że coraz lepiej się czujecie. ściskam mocno!!!!!!!!!!!!!
nadrobiłam Was i widzę macie takie same rozterki jak ja. ostatnio na przykład myłam coś w łazience domestosem, a potem dopiero do mnie doszło, że przecież mogłam się tego świństwa nawdychać... . później ktoś mi powiedział, że nie można zupy grzybowej jeść... a ja akurat u znajomych miskę zjadłam... oszaleję jeszcze trochę!!!!!!!!
fajnie, że coraz lepiej się czujecie. ściskam mocno!!!!!!!!!!!!!