reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

przez moje i tak slysze glosne chrapanie, chociaz wkladam je tak mocno ze az boli :crazy:

kazda ciaza inna, te nocne spacery mnie dobijaja, zaczne spac w lazience :-)

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja w nocy nie mogę spać. Budzę się około 7 razy, potem na budzik mojego chłopaka i muszę go dosłownie zepchnąć z łóżka, żeby się ruszył do pracy. Ja rano wstawać nie muszę i takie czuwanie czy zaśpi jest strasznie irytujące :p Z resztą strasznie mi gorąco w nocy, a rano, pomimo zmęczenia nie mogę spać, bo mnie słońce denerwuje i stukanie A. na kompie, bo przecież ranek bez komputera to nie ranek :p

witajcie :*
dzis pogoda ciut lepsza:) cieplej i nie pada juz :)
od dwóch dni chodziły za mna śledzie w sosie czosnkowym bądz z cebulką, wiec dzis juz musiałam kupic ,,,,,, mmmmm, niebo w gębie :) aż humor mi sie polepszył hihi :)
Dziś już piątek :szok: nigdy mi tak szyko nie zleciał tydzien !!!!!!!!! ciesze sie bo mój juz wraca dzis :)
nie wyspałam sie bo mały spał ze mną, jejku jak On sie rzuca !!!!!!!!!!!! Ja nie wiem co mu sie porobiło, zawsze spał sam a teraz juz ciągle przychodzi , ja go odnosze a ten z powrotem !!!!! :wściekła/y:

Jak sie dzis czujecie ????????

gosiane genialne filmiki! Aż mi się łezka zakręciła w oku jak puściłam sobie filmiki 8-10 tyg. I pomyśleć, że takie cudo nosimy w sobie.

A ja zamiast pracować się obijam. W ogóle nie mogę się skupić...no nic czeka mnie pracowity weekend i nadrabianie zaległości :p

kurcze, wszystkie jecie sledzie, a one mi po prostu nie przechodzily przez gardlo nigdy w zyciu! nawet Moj sie smieje,ze nie jestem rasowa kobieta w ciazy, bo go po sledzie i dzem nie gonie :)

tak mamuska to cudownie,ze juz piatek, mdlosci mniejsze w tym tyg to licze ,ze ten stan sie utrzyma :) fajnie,ze jutro weeeknd :)

Gosiane o ja cie kręce !!!!!!!!!!!!!!!! No cudo te filmiki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiecej takich linków poproszę :D świetnie że jest coś takiego i można sobie oglądać jak wygląda nasze maleństwo w okreslonym tygodniu :)
Monika to bardzo dobrze ze lepiej sie czujesz:) widocznie ten początek 8 tygodnia jest dla nas zbawienny :) i oby tak zostało juz :)

U mnie słoneczko wychodzi za chmur :D jeeeeeeaaaaa :D

Cześć Wam dziewczynki:)
U nas pogoda wietrzna, troche pochmurna. Wstałam dziś już o 8smej bo mój mąż nie może spać i wstaje już koło 6, 7 i włącza sobie tv i ja się już budzę mimo wszystko, mówię na niego dziadzia bo jak mój dziadek kładzie się już o 22giej a wstaje z kurami, no masakra jakaś :) Na szczęście nie chrapie, ale zarzuca na mnie nogi :((
Chyba wrócę na trochę do pracy, zwolnienie mam do 25 marca ale ja zwariuję w domu:( Nie potrafię tak siedzieć :( I tak się zastanawiam nad tym żeby jednak wrócić na trochę tym bardziej że dobrze się czuję.Mąż wypływa w kwietniu więc już całkiem mnie pokreci przez te lenistwo :D
Dalej cięzko mi się oddycha:(( Martwi mnie to:(

Justyś a może przez stresy ciężko Ci się oddycha...stresowałaś się czymś mocno ostatnio?

Filmiki super...!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry