reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a ja nie chodze jakos czesciej do toalety,ale nie zamierzam tego rozpatrywac , bo znow sobie cos ubzduram,ze cos nie w porzadku :)

mojemy 2 budziki dzwonia - ten z komorki i taka lampa-budzik, gdzie wlacza sie bardzo jasne swiatlo i spiew ptakow w lesie , ale normlanie, gdy on wylacza raz po raz te budziki i spi dalej to ja nerwicy dostaje na ten "las" i wstej przed nim (okolo 6.30)

Ostatnia edycja:
reklama
Zupka u mnie jest tak samo, jak mojemu zachcę się wyjechać o 3:00-4:00 a nie wieczorem...budzik budzi mnie...a on nie wstaje...czasem tylko powie, żeby przestawic budzik o godzine...i ja znowu siewkurzam...on na tak mocny sen, ze czasem nawet pryskanie wodą nie pomaga...(przy łóżku stoi spryskiwacz do kwiatków - specjalnie do budzenia...hehe) a mnie budzi każdy szelest...

hehehe, spryskiwacz - dobra rzecz :-p mnie to strasznie wkurza ze ja sie budze przez te jego budziki, a on ani drgnie. wiem ze jak go nie obudze to zaspi, a ten zamiast podziekowac to jeszcze zly ze mu sen przerywam :szok: co za koles...

No wlasnie mam delikatny bol brzucha, ale nie zauwazam nic innego. Nastepna wizyta dopiero 4 kwietnia...
Macie racje dziewczyny, musze zmienic podejscie... Pozatym tez nie jestem w stanie zrobic nic wiecej a martwienie nie pomaga... Wszystko w rekach Boga w tym momencie...

monika ja tez tak ma, w zasadzie w dzien tylko chodze troszke czesciej ale w nocy nie chodze wogole, no chyba ze nie pamietam i na autopilocie ide :eek: a ten las to dobre usmialam sie :-)

Hehe ja juz nie slysze budzika meza albo budzi sie zanim zadzwoni bo czasem tak ma. Natomiast nie wiem co to jest ale on rano tak szura nogami po podlodze ze to mnie budzi :-D

Hopee spryskiwacz niezle, to ma orzezwiajaca pobudke :-)

A ja mam zatyczki do uszu bo on strasznie chrapie,zwlaszcza teraz budzi mnie wszystko,dlatego zapodalam sobie zatyczki.On wie ze ja nic nie slysze i on przez to musi mnie budzic!I bardzo dobrze ,bo wstajemy razem i razem szykujemy dzieci(czytaj on piije kawe a ja sciagam bande z lozek) A

A ja mam zatyczki do uszu bo on strasznie chrapie,zwlaszcza teraz budzi mnie wszystko,dlatego zapodalam sobie zatyczki.On wie ze ja nic nie slysze i on przez to musi mnie budzic!I bardzo dobrze ,bo wstajemy razem i razem szykujemy dzieci(czytaj on piije kawe a ja sciagam bande z lozek)

jakie zatyczki masz ? ja takie gumowe, ktore dostosowuja sie do ksztaltu ucha, ale one nie daja za wiele

witam sie dziewczynki w ten piekny poranek :)

przede wszystkim Lazurowe, bardzo mi przykro...mam nadzieje,ze sie trzymasz jakos :*

dziewczyny, moj tez chrapie tak,ze po kilka razy w nocy mnie budzi tym chrapaniem i musze mu z lokcia pociagnac,zeby przestal...a rano budzik na 6 nastawia, wstaje o wpoldo7, a przez to pol godziny co 5 minut dzwoni budzik..normalnie juz mu kazalam spac na kanapie jak sie kladzie po polnocy...bo jeszcze jak sie polozy w miae wczesnie, to wstaje jakos...ale jak tak pozno to kaplica :/ ehh te chlopy

monika, ja chyba tez nie chodze czesciej do kibelka...wiec nic sie nie przejmu, chyba to nie jest wyznacznik dobrej ciazy :-)

reklama
Znalazłam stronkę ze zdjeciami usg zarodka/płodu na różnym etapie. Podrzucam myślę, że fajnie porównywać ze sobą ale pamiętajcie - nie zamartwiać się przy najdrobniejszych różnicach (ten apel wysyłam też sama do siebie:) ).
Ultrasound pictures

Do góry