reklama
Asionek31
Fanka BB :)
To i ja czekam na pozytywne wieści Trzymam kciuki
Wiecie co dziś cały dzień ciężko mi się oddycha, nie mogę wziąć oddechu do końca, nie wiem co mam myśleć pierwszy raz coś takiego mnie spotyka Męczy mnie to strasznie (
ja tez mam tak czasami , ale szczegolnie w nocy i lapie zaraz jakies schizy :/ do tego puls taki , ze szok i mam wrazenie , ze mi serce wyskoczy ...
Nie uwierzycie ale ja dalej w poczekalni siedze:-) no coz u tego mojego lekarza tak juz jest Dobrze ze mam neta w tel to moge was poczytac :-)
o ja cie ..... niezly ten twoj doktorek )
gosiane ja specjalnie weszlam zobaczyc jak u Ciebie. Daj znac jak juz bedziesz po. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja probuje spac. Zjadlam 2 kawalki pizzy, przepilam cola i troche lepiej. A co tam. Jutro od rana jade do
tej calej kliniki ustalic termin.Uff...
Ja probuje spac. Zjadlam 2 kawalki pizzy, przepilam cola i troche lepiej. A co tam. Jutro od rana jade do
tej calej kliniki ustalic termin.Uff...
Ostatnia edycja:
Asionek31
Lazurowe trzymaj sie kochana !!! wiem , ze to moze dziwnie zabrzmi , ale juz pisalysmy o tym z Jos , nie wiem czy pamietasz ?? latwiej przejsc przez to i sie nie zalamac jak sie podchodzi do calej sytuacji jak do czegos co sie zdarzyc musialo dla dobra twojego i dzidzi ... tule mocno !! bedzie jeszcze dobrze ja to wiem
Jejku no jestem w koncu w domku Ufff. Z fasolka wszystko ok. Zaraz napisze na wizytach wiecej. Naczekalam sie strasznie bo taki byl tlum ale jak juz wczesniej pisalam u mojego lekarza to norma.
lazurowe trzymam za Ciebie &&&& zeby bylo wszystko dobrze i zeby fasolka do Was wrocila silniejsza. Tule mocno i jestem z toba myslami caly czas :*
lazurowe trzymam za Ciebie &&&& zeby bylo wszystko dobrze i zeby fasolka do Was wrocila silniejsza. Tule mocno i jestem z toba myslami caly czas :*
gosiane ciesze sie bardzo, ze u Ciebie wsio ok. Trzymalam mocno &&&&&&&, wiec musialo byc dobrze.
Asionek dziekuje kochana. Pamietam co pisalyscie. Ja czekam teraz, az juz bede po zabiegu i oczekiwania beda do czerwca, zeby zaczac staranka. Mam nadzieje, ze w tym roku bede miec jeszcze swoja fasolke, a Wam kobietki zycze wszystkiego dobrego i zdrowych bobaskow.
No coz, ja uciekam juz z tego watku. Wracam na pole staraczek, wiec tam mozecie mnie znalesc. Buziaki :*
Asionek dziekuje kochana. Pamietam co pisalyscie. Ja czekam teraz, az juz bede po zabiegu i oczekiwania beda do czerwca, zeby zaczac staranka. Mam nadzieje, ze w tym roku bede miec jeszcze swoja fasolke, a Wam kobietki zycze wszystkiego dobrego i zdrowych bobaskow.
No coz, ja uciekam juz z tego watku. Wracam na pole staraczek, wiec tam mozecie mnie znalesc. Buziaki :*
Asionek31
Gosiane no w koncu
Lazurowe bedzie dobrze napewno bedziesz miala swoja fasolke juz niedlugo !! zreszta my sie widzimy na staraczkach )
Lazurowe bedzie dobrze napewno bedziesz miala swoja fasolke juz niedlugo !! zreszta my sie widzimy na staraczkach )
monika~
dzien dobry wszystkim! bardzo wietrzny i deszczowy poranek, czyli nastroj tez jakis przyklapniety.. Pije herbatke i kule sie pod kocem z laptopem, z nowosci u mnie to,ze na 99% wezma mnie do tej pracy i 1-2 razy w tygodniu bedzie troche do roboty i malutkie pieniazki wpadna, tak sie zaangazowalam w rozmowe,ze nawet nie pomyslalam o fasolce! dzios probuje zabrac sie ostro do roboty bo zaleglosci mam na wszystkich studiach,ale moj mozg chba sie kurczy w miare jak fasolka rosnie nic mi do glowy nie wchodzi i skupienie zerowe, heh
a jak u Was poczatek dnia??
a jak u Was poczatek dnia??
reklama
madzilka
witajcie z rana!
gosiane bardzo mnie podniosła na duchu Twoja wiadomość, cieszę się bardzo, że wszystko ok, ale naczekać to się musiałaś :-)
monika~ mój mózg też się kurczy, ale pocieszam się, że to może być kolejny objaw, że z fasolką jest ok.
Miłego dnia mamusie!
gosiane bardzo mnie podniosła na duchu Twoja wiadomość, cieszę się bardzo, że wszystko ok, ale naczekać to się musiałaś :-)
monika~ mój mózg też się kurczy, ale pocieszam się, że to może być kolejny objaw, że z fasolką jest ok.
Miłego dnia mamusie!