reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja tam alkoholu unikam jak ognia, nawet sprawdzałam, czy foundee mogę, bo to ma trochę wina czerwonego. Jednak kiedyś tak nie badano dobrze, jak teraz i może stąd te poglądy, ale przecież wszędzie się mówi, że nie ma odpowiedniej dawki alkoholu w ciąży i wydaje mi się, że jednak to ma większy sens. Też lecę obiadek robić, dzisiaj teściom mówimy o dzidzi i schab pieczony robię, aż mi ślinka cieknie :D

a jakie Fondue robisz z czerwonym winem ??

reklama
Ja tez tak siusiam ale pije duzo bo mnie normalnie suszy :-) na szczescie w nocy sie jeszcze nie budze na wizyty kibelkowe. Mi sie wydaje ze moze byc jakis delikatny usick na pecherz bo to jest wszystko kolo siebie. Oprocz tego ze macica sie powieksza to wszystko tam jest nabrzmiale bo teraz w te okolice doplywa wiecej krwi.

agadaria asionek tez sie z wami zgadzam co do jedzenia, bez przesady. Ja nie jem surowych rzeczy i ryb wedzonych na zimno. Oczywiscie nie pije alko tez. Ale na przyklad kawe gdybym miala ochote to bym wypila tylko teraz jakos mi nie lezy :-D

U mnie brzuszka na razie wogole nie widac w zasadzie nie widze zadnych zmian. Przytylam moze z 1 kg.

Asionek ja tez mam duzo takich ciuszkow luznych bo lubie, np: takie sukienki odciete pod biustem. Moja tesciowa juz od dawna sie smieje ze ciazowe ciuchy mam :-)

Co do gotowania w winie to mysle ze jest ok bo alkohol szybko stamtad odparowywuje. Ja uwielbiam np bitki wolowe gotowane w czerwonym winie.

Ostatnia edycja:
Gosiane no ja sie ciesze , ze mam troche takich ciuszkow to i nie musze leciec od razu kupowac :)
ja sobie przypomne mode kiedys na mega obcisle i krotkie bluzki to sie dziwie jak moglam tak sie ubierac :) dobrze , ze wtedy w ciazy nie bylam hehe

Ja tez jakos tak mam czasami, ze mi "obraz ciemnieje" i musze sie szybko czegos zlapac, bo bym upadla. Co do suszy

to dzis rano jak sie obudzilam to bylo strasznie. Nie wiedzialam co mam ze soba zrobic. Blee... Cale gardlo bolalo mnie

od tej suchosci. Niezbyt mile to bylo:dry: Co do alkoholu to raz tylko wypilam Karmi na pol z kumpela, ktora tez jest w

ciazy ;-)

Ja tez nie pije alkoholu bo zle bym sie z tym czula. Na poczatku wydawalo mi sie ze bede miala ochote na piwo np bezalkoholowe ale wogole takie smaki zniknely.

Asionek, a może z białym? Mnie się już wszystko myli ostatnio :p Wczoraj powiedziałam: wyłącz okno, bo zimno, a do kota mojej mamy mówię "misiek" jak do mojego chłopaka :D

Gosiane, słyszałam, że bezalkoholowe ma też alkohol, ale mniej, podobno jest nawet informacja na etykietce

ja marzylam o Redsie, ale po paru lykach piwa z sokiem malinowym odwidzialo mi sie :/ mialam juz chyba lekka faze, coz za ekonomia :)

reklama
agadaria asionek tez sie z wami zgadzam co do jedzenia, bez przesady. Ja nie jem surowych rzeczy i ryb wedzonych na zimno. Oczywiscie nie pije alko tez. Ale na przyklad kawe gdybym miala ochote to bym wypila tylko teraz jakos mi nie lezy :-D

U mnie brzuszka na razie wogole nie widac w zasadzie nie widze zadnych zmian. Przytylam moze z 1 kg.
i tak trzymac gosiane!!!Nie dajmy sie zwariowac;)

Gosiane no ja sie ciesze , ze mam troche takich ciuszkow to i nie musze leciec od razu kupowac :)
ja sobie przypomne mode kiedys na mega obcisle i krotkie bluzki to sie dziwie jak moglam tak sie ubierac :) dobrze , ze wtedy w ciazy nie bylam hehe
mi mama kupila spodnie ciazowki i czekam az wysle...jak nie dojda to niestety czeka mnie zakup tutaj w Pl bo nie dopinam zadnych spodni...buuu...z mloda mialam tak samo...
Ja tez nie pije alkoholu bo zle bym sie z tym czula. Na poczatku wydawalo mi sie ze bede miala ochote na piwo np bezalkoholowe ale wogole takie smaki zniknely.
ja tez nie czuje pociagu do piwa...nigdy w zasadzie nie lubilam...za to winko...o taaaak:tak::tak:;-):-D:-D

Do góry