reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

A ja chyba będę miała ciążę bez większych dolegliwości...:)) Bardzo mnie to cieszy, bo w pracy mam tyle obowiązków, że nie wiem, jak bym dała radę, gdybym miała ciągle mdłości...

reklama
Czesc Pazdziernikowe Mamusie :). Ja jestem pazdziernikową mamusia 2010 i chciałam Was poprosic o glosik dla mojego Zuziaczka. Biore udział w konkursie i wlaczymy o tkana chuste :) tylko dzieli nas bardzo duzo głosów od pierwszej piątki. Jesli Wam to nie przeszkadza to u mnie pod suwaczkiem jest link , a jak juz otworzy sie zdjęcie to w prawym dolnym rogu pojawi sie myszka i tam trzeba kliknąć. z góry dziękuje za chęci :) i oddane głosy.
Ps. Ja Was tu czasem podczytuje, bo mam sentyment do paździerkina :) i chyb anie ma lepszego terminu na rodzenie hehe :). pozdrawiam

no do dostalam termin do lekarza na...srode! szybko, ale chyba dlatego , ze mieszkam w malym miasteczku i nie ma zbytniego tlumu :) fajnie, oby wszystko bylo ok to sie troche uspokoje..:)

hej mamusie :)
mnie jak zwykle glowa boli nic nowego :/

Dzien dobry kochane !!!!!!!!!:-)
Melduje sie w końcu !!!!!!!!!!!
:-D
o ho ho, od razu mówię ze nie dam rady wszystkiego przeczytać i nadrobić !!!!! Ale wdrążę sie szybko mam nadzieje i bede znów "swoja"
Boje sie zapeszać ale czuje sie bardzo dobrze, brak mdłości i innych wstrętnych objawów, tylko cyce bolą troszkę !!!!!!
Witam nowe mamusie !!!!!!!!!!!!!!!:):):):):) w miarę czasu napewno Was poznam !!!!!! Cierpliwości :)

oki nie zapeszamy , ale cos jest w tym magicznym 8 tc :) oby juz tak zostalo !!

Czesc Pazdziernikowe Mamusie :). Ja jestem pazdziernikową mamusia 2010 i chciałam Was poprosic o glosik dla mojego Zuziaczka. Biore udział w konkursie i wlaczymy o tkana chuste :) tylko dzieli nas bardzo duzo głosów od pierwszej piątki. Jesli Wam to nie przeszkadza to u mnie pod suwaczkiem jest link , a jak juz otworzy sie zdjęcie to w prawym dolnym rogu pojawi sie myszka i tam trzeba kliknąć. z góry dziękuje za chęci :) i oddane głosy.
Ps. Ja Was tu czasem podczytuje, bo mam sentyment do paździerkina :) i chyb anie ma lepszego terminu na rodzenie hehe :). pozdrawiam

jejku jaka sliczna coreczka !!! glos oddany :)

ide szorowac mieszkanie .... ie powiem zeby mi sie chcialo :/

wszystkim mamusia powodzenia na wizytach!!

no i lepszego samopoczucia :)

A ja wam powiem WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET!!!!!!!!!!Ja mam mimo wszystko sentyment do tego komunistycznego swieta.A tutaj nikt nawet o nim nie wspomni ,napewno nie zalapie sie nawet na zdechlego gozdzika.Piekana mamy pogode,a mi na spacerze zrobilo sie slabo,oblewaly mnie fale goraca.Pozniej idziemy na parade karnawalowa(ostatnia w tym roku cale szczescie) i troche sie boje czy napewno te tlumy ludzi to dobry pomysl.

Karolina hehe , ale to swieto to jutro jest :)
uwazaj na siebie na tej paradzie !!! takie tlumy rzeczywiscie moze sie slabo zrobic i bez ciazy ...

dobra koniec sciemniania ide sprzatac :/

reklama
Hej kobietki:) Jak tam sie czujecie? Mnie ciagle mdłości meczą:( Kiedy to sie skonczy ;(? A popors dzien kobiet jutro hihihih

Mam nadzieje ze niedługo juz bedziesz sie lepiej czuc !!!!!! tego CI życzę !!!! No ja nic nie dostane jutro od męża:( pewnie w weekend dopiero jakiegoś kwiatka albo jakies czekoladki :) dobre i to hehhe :)
U mnie słoneczko, ale chłodno troszkę !!!!!!!!!!!!!!

Do góry