reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
tak gugula, tyle ,ze ja finska czesc :) tu tez tak mysla, ze pierwsze 3 miesiace to rozstrzygujace -albo preztrwasz albo nie, ale i tak sie bede dobijac do nich! a usg 2 razy w czasie ciazy ( o ile nie ma czesciej potrzeby). Oczywiscie jakbym poszla prywatnie..

Magda spokojnie oddychaj, na pewno wszystko ok, trzymam kciuki &&&&&&&& i oczywiście czekam na relację, tak jak pozostałe Mamy, na odpowiednim wątku

Monika, tu chyba tez nie robia czesciej usg...pierwsze mam na 5. maja :p a rpywatnie to kupe kasy, wiec sobie daruje chyba...jakos wytrzymam :)
Magda, spokojnie, bedzie dobrze :-)

Dzien dobry kochane !!!!!!!!!:-)
Melduje sie w końcu !!!!!!!!!!!
:-D
o ho ho, od razu mówię ze nie dam rady wszystkiego przeczytać i nadrobić !!!!! Ale wdrążę sie szybko mam nadzieje i bede znów "swoja"
Boje sie zapeszać ale czuje sie bardzo dobrze, brak mdłości i innych wstrętnych objawów, tylko cyce bolą troszkę !!!!!!
Witam nowe mamusie !!!!!!!!!!!!!!!:):):):):) w miarę czasu napewno Was poznam !!!!!! Cierpliwości :)

tutaj usg prywatnie to min 110euro, wizyta u lekarza prywatnie to ok 90euro..postanowilam,ze nie bede nic prywatnie, bo kasy nie ma, poczekam na swoja kolejke :)

no u nas usgprywatnie to tez kupa kasy...okolo 1000koron, tj jakies 500zl...troche duzo, nawet jak na warunki norweski...wiec tez stwierdzilam,ze poczekam...bede w pl na swieta to nadrobie badania, zrobie usg sobie :)

reklama
Witam wszystkich w ten śliczny słoneczny dzionek (przynajmniej u mnie ):-)

I na tym przyjemne rzeczy się u mnie kończą....cały czas mnie męczy,jakbym w gardle wielką gule miała...
No coż będę sobie leżeć i patrzeć za okno,może przejdzie.Współczuje dziewczynom które mają dodatkowo jeszcze ból głowy,chyba bym oszalała...

Do góry