reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam dziewczynki!
Ja chyba tez sie zapisze do mam pazdziernkowych,dwa testy robione i dwa pozytywne,w poniedzialek ide do gina
na razie jestem w wielkim szoku,jak pewnie wiekszosc z Was,ale i bardzo szczesliwa...Gratuluje fasoleczek!!!!

Milo ze dolaczyas,a na kiedy masz termin?
Fajny watek sie robi :-) a Wy dziewczynki co tak cichutko siedzicie?

reklama
Kurcze ja też cały czas myślę kiedy do tego lekarza się wybrać, w końcu takie usg gdy już serduszko bije to jest taki przełomowy moment...

Witam dziewczynki!
Ja chyba tez sie zapisze do mam pazdziernkowych,dwa testy robione i dwa pozytywne,w poniedzialek ide do gina
na razie jestem w wielkim szoku,jak pewnie wiekszosc z Was,ale i bardzo szczesliwa...Gratuluje fasoleczek!!!!

Hej Agadaria- fajne ze do Nas dołączyłas :)no i oczywiscie gratuluje II kreseczek :):):)No tak juz jest ze niektóre kobietki w szoku a niektóre aż sie nie mogą doczekać tych II krech !!!!!!!!!!! :):):):)

Ja jak zajde w ciąze to napewno od razu nie bede leciec bo niby po co ??? 7 -8 tydzień to taki w sam raz jest moim zdaniem !!! No chyba ze ktos mial problemy i wizyta jest konieczna ale jak jest ok to po co tak wczesno???No takie moje zdanie, moze ktoras od razu mnie tu zlinczować o to ale kochane mowimy sobie wszystko prosto z mostu :):) W koncu po to tu jestesmy :):):):)

Hej Agadaria- fajne ze do Nas dołączyłas :)no i oczywiscie gratuluje II kreseczek :):):)No tak juz jest ze niektóre kobietki w szoku a niektóre aż sie nie mogą doczekać tych II krech !!!!!!!!!!! :):):):)

A niektóre czekają, a jak się doczekają to i tak są w szoku!!!:-D

Mamuśka masz rację, ja w I. ciąży byłam dopiero w 8 tygodniu, wtedy mi gin założyła kartę ciąży i to było ok według mnie,więc podejrzewam, że teraz też tak zrobię.

Ostatnia edycja:
a ja mam takie pytanko. Bo co rusz to czytam że ktoś zrobił kilka testów. I tak się zastanawiam po co? Czy komuś kiedyś wyszły 2 sprzeczne wyniki? Ciekawa jestem.

reklama
Mi nie, ale kiedys robilam trzy bo pierwszy wyszedl ledwo co widoczny, wiec nastepne robilam potem zeby zobaczyc czy rzeczywiscie druga krecha jest i czy bedzie mocniejsza a ostatnio robilam dwa bo 3dni wczesniej nie wyszedl mi duzo czulszy test a ze jestem przeziebiona to musialam miec pewnosc jak najszybciej czy to rzeczywiscie ciaza i jakie leki moge brac;)

A co do wizyty to ja tez chce w 7 ale teraz lece po progesteron!

Do góry