reklama
elifit
Moderatorka
Oj dziewuszki ale wam powiem że ten internet to czasem psuje w główce.
Dziś w pracy mnie strasznie bolał prawy jajnik, do tej pory czuję takie kłucie, no i naczytałam się że może to być objawem c.ektopowej i zaczłam się martwić:-(
Dobrze że jutro idę do gina, wymogę USG od nich i powiem mu o wszytkim.. listę pytań też zrobię
Powiedzcie mi dziewczyny czy wy też miałyście taki ból w podbrzuszu jak np. miałyście zaparcie? Ja dziś miałam okropne ;/ i może ten ból z tego?
Dziś w pracy mnie strasznie bolał prawy jajnik, do tej pory czuję takie kłucie, no i naczytałam się że może to być objawem c.ektopowej i zaczłam się martwić:-(
Dobrze że jutro idę do gina, wymogę USG od nich i powiem mu o wszytkim.. listę pytań też zrobię

Powiedzcie mi dziewczyny czy wy też miałyście taki ból w podbrzuszu jak np. miałyście zaparcie? Ja dziś miałam okropne ;/ i może ten ból z tego?
#rabbit#
Fanka BB :)
GRATULACJĘ DLA agadaria..... !!!!!!!!!!
fever masz rację dzisiaj jakiś wysyp...wszyscy chyba we wtorki robią teściki hihi....ale bardzo dobrzę....czym więcej tym lepiej....
elifit nie martw się mnie tak cały czas boli brzuch...jakbym miała okres dostać....i cały czas go czuję....aa do tego mam zaparcia wrrrrrrrrrrr.....
fever masz rację dzisiaj jakiś wysyp...wszyscy chyba we wtorki robią teściki hihi....ale bardzo dobrzę....czym więcej tym lepiej....
elifit nie martw się mnie tak cały czas boli brzuch...jakbym miała okres dostać....i cały czas go czuję....aa do tego mam zaparcia wrrrrrrrrrrr.....
Ostatnia edycja:
elifit
Moderatorka
rabbit tylko że mnie boli brzuch jak na owu.. po jednej stronie..
Ja chcę już jutro.. i chcę zobaczyć pęcherzyk i jak doktor mówi gratulacje.. uspokoję się
a teraz idę wziąć ciepłą kąpiel.
Buziaki :*
Ja chcę już jutro.. i chcę zobaczyć pęcherzyk i jak doktor mówi gratulacje.. uspokoję się
Buziaki :*
#rabbit#
Fanka BB :)
nie kąp się w gorrącej wodzie...i nie martw się...będzie dobrze....ja też troszkę się martwię...mnie non stop boli....i do tego mam bóle pleców....aaale w piątek do lekarza.....daj znać co tam u lekarza ...będę trzymać mocno kciuki$=&&&&&&&&&&&&&77
fever
Aktywna w BB
I co z lista mam robic????![]()
Pewnie, rób tylko co kalkulator inny termin mi wychodzi... ale myślę, że 8 października będzie taki wyśrodkowany;-)
Witam nowe mamusie 
Wg tej stronki ja jestem w 6tc i coś już się powinno dziać, sprawdź sobie
Kalendarz ciąży / Program Świadome Macierzyństwo - Zdrowe Narodziny
Na suwaczku mi wyszło 5tc :/
Też cały czas myślę, mam ochotę w czwartek, ale chyba jednak poczekam do poniedziałku
dziewczyny w pod koniec 5 tygodnia nie masz szans....żeby zobaczyć bijące serducho??
Wg tej stronki ja jestem w 6tc i coś już się powinno dziać, sprawdź sobie
Kalendarz ciąży / Program Świadome Macierzyństwo - Zdrowe Narodziny
Na suwaczku mi wyszło 5tc :/
Kurcze ja też cały czas myślę kiedy do tego lekarza się wybrać, w końcu takie usg gdy już serduszko bije to jest taki przełomowy moment...
Też cały czas myślę, mam ochotę w czwartek, ale chyba jednak poczekam do poniedziałku

reklama
M
mamuśka23
Gość
No to rób Edytko tą liste , może i my sie na nią załapiemy od niedzieli !!!!!!!!!!