reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

dziewczyny chce stworzyc watek z terminami porodu,co wy na to?jesli chcecie to dajcie mi swoje terminy porodu na priva a ja liste zrobie:-):-) pozniej w razie jakis zmian bede robic uaktualnienia...

reklama
Oj dziewuszki ale wam powiem że ten internet to czasem psuje w główce.

Dziś w pracy mnie strasznie bolał prawy jajnik, do tej pory czuję takie kłucie, no i naczytałam się że może to być objawem c.ektopowej i zaczłam się martwić:-(

Dobrze że jutro idę do gina, wymogę USG od nich i powiem mu o wszytkim.. listę pytań też zrobię:tak:

Powiedzcie mi dziewczyny czy wy też miałyście taki ból w podbrzuszu jak np. miałyście zaparcie? Ja dziś miałam okropne ;/ i może ten ból z tego?

GRATULACJĘ DLA agadaria..... !!!!!!!!!!

fever masz rację dzisiaj jakiś wysyp...wszyscy chyba we wtorki robią teściki hihi....ale bardzo dobrzę....czym więcej tym lepiej....

elifit nie martw się mnie tak cały czas boli brzuch...jakbym miała okres dostać....i cały czas go czuję....aa do tego mam zaparcia wrrrrrrrrrrr.....

Ostatnia edycja:
rabbit tylko że mnie boli brzuch jak na owu.. po jednej stronie..

Ja chcę już jutro.. i chcę zobaczyć pęcherzyk i jak doktor mówi gratulacje.. uspokoję się :) a teraz idę wziąć ciepłą kąpiel.
Buziaki :*

nie kąp się w gorrącej wodzie...i nie martw się...będzie dobrze....ja też troszkę się martwię...mnie non stop boli....i do tego mam bóle pleców....aaale w piątek do lekarza.....daj znać co tam u lekarza ...będę trzymać mocno kciuki$=&&&&&&&&&&&&&77

Witam nowe mamusie :)

dziewczyny w pod koniec 5 tygodnia nie masz szans....żeby zobaczyć bijące serducho??

Wg tej stronki ja jestem w 6tc i coś już się powinno dziać, sprawdź sobie :)

Kalendarz ciąży / Program Świadome Macierzyństwo - Zdrowe Narodziny

Na suwaczku mi wyszło 5tc :/

Kurcze ja też cały czas myślę kiedy do tego lekarza się wybrać, w końcu takie usg gdy już serduszko bije to jest taki przełomowy moment...

Też cały czas myślę, mam ochotę w czwartek, ale chyba jednak poczekam do poniedziałku :eek:

reklama
Do góry