reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej ja mialam ostatnia 31 grudnia,a cykl mam 28 dniowy.Wczoraj test dzisiaj lekarz i dobrze mam kwas foliowy i rozne witaminy i kilo czasopism do poczytania .Przynajmniej jest moja fasolka coraz bardziej wiarygodna.

Czesc Karolina,ja tez ostatnia @ mialam 31grudnia,a cykle mam 34 dniowe, owulacje mialam 20 stycznia...gratuluje II kreseczek na tescie

A ja wlasnie wrocilam ze sklepu,w razie co kupilam kartke do ktorej wkleje test i dam go mezusiowi jesli pokaza sie II krechy :tak:

reklama
Witam serdecznie:)
Jestem już mamą prawie 2-letniej Lenki i znów spodziewam się dzidziusia:) Testowałam 25.01 i pojawiły II kreseczki. Termin internetowy przypada na 5 październik.

Gratulacje i witamy!!!

Hej ja mialam ostatnia 31 grudnia,a cykl mam 28 dniowy.Wczoraj test dzisiaj lekarz i dobrze mam kwas foliowy i rozne witaminy i kilo czasopism do poczytania .Przynajmniej jest moja fasolka coraz bardziej wiarygodna.

No to u mnie spokojnie powinno coś być widać bo @ miałam 27 XII :)

Witam....i GRATULUJE....nooo to już niezła z nas gromadka...:)

dziewczyny w pod koniec 5 tygodnia nie masz szans....żeby zobaczyć bijące serducho??

Witam....i GRATULUJE....nooo to już niezła z nas gromadka...:)

dziewczyny w pod koniec 5 tygodnia nie masz szans....żeby zobaczyć bijące serducho??

Ja tego nie wiem bo zawsze chodzilam do gina w pozniejszych tygodniach...

Moje dziecko jest dzisiaj mega marudem,jak ja nie lubie jak on jest przeziebiony,niech wroci moj usmiechniety,pogodny Natanek...

Hej rabbit ja bylam poprzednim razem w 6t i 1d i serducha nie bylo, zarodka praktycznie nie bylo widac, byl pecherzyk i taki maly cien ze gin mowila ze moze to zarodek ale glowy nie da.. dlatego ja chcialam poczekac do 7tyg, ale ide we wt juz ale tylko po progesteron, a serducho to mam nadz w walentynki uslyszec;D

Witajcie nowe pazdziernikoweczki!!

No wiem niestety Edytko jak to jest !!!!!!!!!! Wspólczuje naprawde, !!! zdrówka dla małego no i ty tez musisz to przejść jakoś !!!

Witam, witam!
Przyszłych mamuś nam przybywa. Ja równiez chciałam rodzić w październiku bo fajnie by się złożyło ja mam urodziny w listopadzie a mój synek w grudniu więc tak miesiąc za miesiącem imprezki ;-) A tak na serio to ja już nie mogę się doczekać, do cierpliwych nie należę a skoro sobie wbiłam do głowy że chcę mieć kolejne dziecko to chcę JUŻ.
Byłam dziś w pracy i trochę padnięta jestem a tyle mi tu popisałyście na tym forum od wczoraj że z pół godziny siedziałam ;-)

Witam dziewczynki!
Ja chyba tez sie zapisze do mam pazdziernkowych,dwa testy robione i dwa pozytywne,w poniedzialek ide do gina
na razie jestem w wielkim szoku,jak pewnie wiekszosc z Was,ale i bardzo szczesliwa...Gratuluje fasoleczek!!!!

reklama
Cześć dziewczyny, gwarno tu dziś i faktycznie nas przybywa. Oby jeszcze oczekujące na test zobaczyły te dwie krechy i będzie można spokojnie do października czekać.

Do góry