reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
KAROLINA to super, ze widzialas pecherzyk :))) ja do gina za 3 tygodnie, a Wy kobietki kiedy na wizyte idziecie? :)

Trzymam kciuki :):)Ale ja to chyba za długo bym musiala czekać bo jak 6 lutego mam miec @ i jak nie przyjdzie to 14 to raczej bedzie wiadomo ,no zobaczymy czy 6 lutego czy poczekam na testowanie

testowałam 29dc czyli dzień przed @, nie mogłam już dłużej czekać - nie należę do zbyt cierpliwych ;) Wizytę mam w piątek, trochę wcześnie, więc nie wiem czy na USG coś zobaczymy ale chciałabym jak najszybciej wszystkie badania zrobić.

pęcherzyk taki malutki powinno widać, ale jak jest wszystko ok to ja bym poczekała ze 2 tygodnie do wizyty, wtedy juz serduszko bedzie bic :)

W pierwszej ciąży też tak wcześnie byłam, małą kropeczkę zobaczę i dostanę skierowanie na badania a za 2 tyg. zgłoszę się już z wynikami no i na dokładniejsze USG :) Po wizycie to ciąża będzie taka realniejsza:)

reklama
Hej ja mialam ostatnia 31 grudnia,a cykl mam 28 dniowy.Wczoraj test dzisiaj lekarz i dobrze mam kwas foliowy i rozne witaminy i kilo czasopism do poczytania .Przynajmniej jest moja fasolka coraz bardziej wiarygodna.

Do góry