reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Asionku tylko musze zaciazyc a to nie takie proste :dry: no ale nic trzeba probowac :-D

Mamuska oby Jas dobrze sie czul po szczepionce...moj maly po ostatniej szczepionce czul sie jakby jej nie bylo :-)

dasz rade Edyta ;) ja w ciebie wierze ;) no i meza rzecz jasna hehe

napisalam...dzieki dziewczynki....sorki ze tak samolubnie...

no co ty jakie samolubnie .... dobrze sie wygadac i tyle ;)

smacznego wszystkim palaszujacym obiad :)

edytka,sloneczko witaj!!!!!!ja Ci pisalam,ze zostaniesz nasza pazdziernikowa listopadowka,pisz z nami:)

dziewczyny,jestem po wizycie u gina,strasznie niezadowolona....:(
jutro umawiam sie z przyjaciolka,ide do jej ginki-PRYWATNIE....inaczej nie da rady chyba normalnie...

jak ochlone,napisze na zamknietym co i jak...z dzidzia wszystko oki....
buziam

Ja też się zraziłam do ginów z przychodni...i jeśli chodzi o tak ważne sprawy dla kobiety, to stwierdziałam, że nie będę zdana na pastwę kogoś, kto ma wszystko gdzieś...

Hej wrocilam dzisiaj wczesniej z pracy i czekam na obiadek bo mezus robi :-)

edytko tule... pomysl ze teraz bedzie przyjemna czesc staranek i nigdzie nie idz od nas pisz co tylko ci lezy na serduchu.

Ja wybieram sie na 18 na wizyte i juz nie moge sie doczekac. Rano zrobilam jeszcze bete i wydaje sie byc wszystko oki bo ponad 8000 jest. Tylko mdlosci mnie dzisiaj konkretne dopadly :eek: na szczescie muszli nie mialam przyjemnosci obejmowac i mam nadzieje ze nie bede miala.

Trzymam kciuki za wizytę...beta spora, więc na pewno jest oki...

Ja mam dziś tyle pracy, że ledwo zdążam podczytywać, co piszecie...a wieczorem jeszcze jadę na urodzinki do taty...wiec w ogóle za dużo czasu nie będę miała dzisiaj, by z Wami posiedzieć...ale niedługo weekend...no powiedzmy...bo w sobotę rano też muszę byc w pracy..bo Szwedzi przyjeżdzają...ale myślę, że max 2 godzinki i sobie pojadą...

2,5 godziny to też nie tragedia , najwyżej gdzieś w połowie drogi spotkamy się na kawce wszystkie hehe:-D:-D

Hopee - nie przemęczaj się za bardzo !!!!!!

Nadązyć nie można :)
Ja dzisiaj dla pewnosci tesciora powtorzylam sesese :p. Nie wiem po co,ale tak cudnie patrzy sie na te pojawiajace sie kreseczki :p. Moj maly lepiej,goraczki juz nie ma,chyba zdrowieje...... ;)
Przepraszam ze nie pisze do kazdej z osobna ale jeszcze polapac sie nie umiem :p. Ale obiecuje sie poprawic :).

Dziewczyny ja sie w spodnie nie zapinam..... Ja to w ogole oponke mam,ale teraz tak mnie "wzdęło" ze nie da rady..... Oj cos czuje ze mniejsze ciążówki bede musiala za niedlugo wyciagac.....

reklama
No ja to mam jeszcze oponke po małym, wiec teraz juz sie tym nie przejmuje a spodnie to nie wiem czy sa dobre bo ostatnio tylko w leginsy wskakuje :) wygodne, nie uciskają, modne i nie drogie :) ale spodnie ciążowe to juz upatrzyłam sobie na allegro :) Niby mam jeszcze z H&M ale jeszcze jedne sie przydadzą :)

Do góry