reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Cześć dziewczęta. Jestem tu całkiem nowa , dzisiaj odkryłam to forum i super wiedzieć że jest tyle przyszłych październikowych mam ;) Ja również w październiku po raz pierwszy zostanę mamą (a dokładnie termin wyznaczono mi na 15 ). Ponieważ jest to moja pierwsza ciąża to wszystko co związane z tym tematem jest dla mnie nowością:) Ale widzę że tu można liczyć na Wasze wsparcie w każdym zakresie więć mam nadzieję że przygarniecie i mnie ;) Aktualnie jestem w 7 tc , pierwsze usg juz za mną, wykonane w 5 tc więc widziałam jedynie czarną kropkę ;-) Ale najważniejsze że jest, bo czekaliśmy z mężem na to 5 miesięcy. Na razie czuję się bardzo dobrze, żadnych mdłości i innych tego typu atrakcji, jedynie spać chodzę wcześniej. Oby tak dalej :-)

Gratuluję fasolki i witaj wsród nas...

Karolina super ze po wizycie wszystko ok :)

Dziewczyny powiedzcie mi bo moja skleroza jest powalajaca,...... Czy jak pobolewa brzuch tak jak na okres,ale nie mocno to dobrze?? Czy raczej powinnam sie martwic?
Bo za nic nie umiem sobie przypomniec czy przy Filipie tez tak mialam....

Mnie też tak pobolewa...ginka mi powiedziała, że jeśli nie ma plamień, to jest ok...

Karolina super :-D:-D:-D ale byłaby niespodzianka jakbyście kolejną parę bliźniąt strzelili ;-)

Witamy nowe forumowiczki :-D:-D:-D

Ja tam kobitki w robocie przyjęłam zasadę....narobię dymu i zamieszania wokól siebie...nawymyślam wszystkim czasem niepotrzebnych zadań...zaszywam się u siebie w pokoju i udaję że ostro pracuję klikając z Wami ;-);-);-)

Też bym tak chciała..u mnie to nie przejdzie...niestety...

Rabbit czekamy na wiesci...będzie dobrze, zobaczysz...

reklama
Dziewczyny wszystko ok!serducho bije jak nalezy.Fasola 11 milimetrow wszystko w normie.Krew pobrana ,na wszystko takze toxo itp.Jedyne co to za te dodatkowe badania ,do ktorych ma sie prawo po 35 tyg.a ja i ta chce zrobic musze zaplacic 160 Euro!Ale to dopiero za jakies 6 tygodni,tylko juz teraz musze sie umowic na wizyte u specjalisty Lilou fryz byl szykowny. Ja tutaj robie pierogi czasami z tego serka granulowanego,odpowiednika naszego wiejskiego tam go nie ma?

super , ze wszytsko jest oki i widzialas serduszko !!!
co do serka to nie widzialam :( ale moze Lilou gdzies sie natknela ?? :)

Asionek Gdybym ja otworzyła okno, to w 5 minut bym zamarzła...:)
.
ja to sie ciesze , ze tutaj jest piekna pogoda i cieplutko , bo moge sie wietrzyc ;) zreszta przy tym samopoczuciu to i pewnie mrozy by mnie nie odstaszyly :crazy:

ja w ogóle życzę wszystkim dziewczyną, które nie mają mdłości , oby was to omineło bo ja już mam po dziurki w nosie , nie mdli mnie tylko jak jem, a jak przestane to lecę porozmawiać z muszlą:wściekła/y:

oj tak maja dziewczyny szczescie i niech tak zostanie !!

Cześć dziewczęta. Jestem tu całkiem nowa , dzisiaj odkryłam to forum i super wiedzieć że jest tyle przyszłych październikowych mam ;) Ja również w październiku po raz pierwszy zostanę mamą (a dokładnie termin wyznaczono mi na 15 ). Ponieważ jest to moja pierwsza ciąża to wszystko co związane z tym tematem jest dla mnie nowością:) Ale widzę że tu można liczyć na Wasze wsparcie w każdym zakresie więć mam nadzieję że przygarniecie i mnie ;) Aktualnie jestem w 7 tc , pierwsze usg juz za mną, wykonane w 5 tc więc widziałam jedynie czarną kropkę ;-) Ale najważniejsze że jest, bo czekaliśmy z mężem na to 5 miesięcy. Na razie czuję się bardzo dobrze, żadnych mdłości i innych tego typu atrakcji, jedynie spać chodzę wcześniej. Oby tak dalej :-)

hej ;) fajnie , ze dolaczylas ;) gratulacje !!

Karolina super ze po wizycie wszystko ok :)

Dziewczyny powiedzcie mi bo moja skleroza jest powalajaca,...... Czy jak pobolewa brzuch tak jak na okres,ale nie mocno to dobrze?? Czy raczej powinnam sie martwic?
Bo za nic nie umiem sobie przypomniec czy przy Filipie tez tak mialam....

ja tak mialam codziennie gdzies do 5 tc z kawalkiem malym , pozniej przeszlo , a teraz czasami tak zaboli , ale najczesciej wieczorem poznym ... tez sie martwic zaczelam , ale podobno jest ok ;)

Ja tam kobitki w robocie przyjęłam zasadę....narobię dymu i zamieszania wokól siebie...nawymyślam wszystkim czasem niepotrzebnych zadań...zaszywam się u siebie w pokoju i udaję że ostro pracuję klikając z Wami ;-);-);-)

dobry sposob ;))

lilka...GRATULUJEEEE.....SUPCIO....

ja zaraz kompu-kompu i o 16 wizyta....uuuu jak sie stresuję.....dziewczyny trzymajcie kciukasy.....

bedzie dobrze !!!!!!!!!!!! dla ciebie &&&&&&&&&&&&&& ;))

a ja sie wczolgalam pod prysznic i wpierw puscilam belta jak poczulam zapachy zelu i szamponu :(
a wczesniej podczas mycia zebow :(
bez kitu niedlugo to sie nawet myc przestane :(
zeby to juz dla mnie od kilku dni trauma , ale chociaz prysznic bralam z przyjemnoscia , a teraz nawet to mi przeszkadza ....

Dziewczyny przy której wizycie miałyście założoną kartę ciąży...przy pierwszej, czy jak serduszko już biło?...bo tak właśnie pomyślałam, że wczoraj to jeszcze nic nie dostałam...

Dziewczyny przy której wizycie miałyście założoną kartę ciąży...przy pierwszej, czy jak serduszko już biło?...bo tak właśnie pomyślałam, że wczoraj to jeszcze nic nie dostałam...

chyba tak szybko karty nie zaklada sie ... u nas w Fr tez nie , pomimo , ze u mnie serduszko juz bilo to lekarz nic nie dal , tak naprawde to bardzo wczesna ciaza i wszystko moze sie zdarzyc :(
takze spokojnie jeszcze dostaniemy karty ;)

wiecie co ja zawsze jadlam bardzo ostro , a pieprz uwielbialam ;) szczegolnie kolorowy swiezo milony
a teraz nawet na mlynek patrzec nie moge , bo od razu kibelek juz nie wspominajac o tym co sie dzieje jak zobacze go lub poczuje :szok:
bez kitu ciaza to przedziwny stan :confused2:

Ja dzisiaj ,jak serduszko bije na maksika,ale powiem wam szczerze ,ze mi troszke kamien spadl z serca ,ze jest tylko jedna fasolka.Raz bliznieta starczy!

Karolina no ja ci sie nie dziwie ;)) to juz chyba by bylo za duzo .... wiadomo i tak pewnie byc sie pozniej cieszyla ,ale dobrze , ze jedna jest ;)) maz tez zawalu nie dostanie hehe

witam
od dwoch dni wiem, ze jestem w ciazy
wczoraj potwierdzil to ginio
serduszko jeszcze nie bije
to jest moja druga ciaza, jestem mama 8-miesiecznego Jasia
troche szybka druga ciaza, ale jak to powiedzial wczoraj lekarz, wszystkiego nie da sie zaplanowac:-)

witam
od dwoch dni wiem, ze jestem w ciazy
wczoraj potwierdzil to ginio
serduszko jeszcze nie bije
to jest moja druga ciaza, jestem mama 8-miesiecznego Jasia
troche szybka druga ciaza, ale jak to powiedzial wczoraj lekarz, wszystkiego nie da sie zaplanowac:-)

witaj i gratulacje ;)
fajna roznica wieku bedzie ;) dasz rade nie martw sie ;)

reklama
co sie u nas dzieje ?????
Widze ze są nowe mamusie, no bawo, super :) WITAM :*:*:*
Ja naprawde nie mam dzis chęci siedziec przy kompie wiec wybaczcie ale nie jestem n bierząco, bo jak czytam to mi sie strasznie plączą literki i w głowie zawrót po prostu :(
Poza tym pierony jedne narobiłyscie mi ochoty na zupe ogórkową :wściekła/y::wściekła/y: ale kebab tez bym opędzlowała chyba w 5 minut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słodkie mi sie chyba przejadło dziś hahaha

Do góry