Cześć dziewczęta. Jestem tu całkiem nowa , dzisiaj odkryłam to forum i super wiedzieć że jest tyle przyszłych październikowych mam Ja również w październiku po raz pierwszy zostanę mamą (a dokładnie termin wyznaczono mi na 15 ). Ponieważ jest to moja pierwsza ciąża to wszystko co związane z tym tematem jest dla mnie nowością Ale widzę że tu można liczyć na Wasze wsparcie w każdym zakresie więć mam nadzieję że przygarniecie i mnie Aktualnie jestem w 7 tc , pierwsze usg juz za mną, wykonane w 5 tc więc widziałam jedynie czarną kropkę ;-) Ale najważniejsze że jest, bo czekaliśmy z mężem na to 5 miesięcy. Na razie czuję się bardzo dobrze, żadnych mdłości i innych tego typu atrakcji, jedynie spać chodzę wcześniej. Oby tak dalej :-)
Gratuluję fasolki i witaj wsród nas...
Karolina super ze po wizycie wszystko ok
Dziewczyny powiedzcie mi bo moja skleroza jest powalajaca,...... Czy jak pobolewa brzuch tak jak na okres,ale nie mocno to dobrze?? Czy raczej powinnam sie martwic?
Bo za nic nie umiem sobie przypomniec czy przy Filipie tez tak mialam....
Mnie też tak pobolewa...ginka mi powiedziała, że jeśli nie ma plamień, to jest ok...
Karolina super ale byłaby niespodzianka jakbyście kolejną parę bliźniąt strzelili ;-)
Witamy nowe forumowiczki
Ja tam kobitki w robocie przyjęłam zasadę....narobię dymu i zamieszania wokól siebie...nawymyślam wszystkim czasem niepotrzebnych zadań...zaszywam się u siebie w pokoju i udaję że ostro pracuję klikając z Wami ;-);-);-)
Też bym tak chciała..u mnie to nie przejdzie...niestety...
Rabbit czekamy na wiesci...będzie dobrze, zobaczysz...