reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja już przestałam schizować...:) Na pewno jest wszystko ok...:) musi być...w sumie dlaczego miałoby być inaczej?...fasolka wyczekiwana..w końcu pojawiła się II kreska na teście...beta przyrasta...tylko cieszyć się a nie wyszukiwać czegoś niedobrego...we wtorek pewnie zobaczę mało fasolinkę....choć jeszcze za wcześnie będzie na serduszko bo to 5t2d...
No i to mi sie podoba !!!!!!!!!!!! tak trzymaj kochana !!!!!!!!!!!!! ja to zawsze powtarzam, nie ma co sie martwić na zapas, wszystko bedzie dobrze, trzeba myslec pozytywnie a nie od razu miec czarne scenariusze !!!!!!!!!!!!!!
I moze akurat serduszko juz bedzie bić - kto wie !!!!!!!!!!!!

reklama
tak dalej bądż dobrej myśli :-)

mamuska- w tamtej ciąży wymiotowałam już od 5 tygodnia wszystko mi śmierdziało i tyle przytyłam teraz wszystko mi pachnie a powiedziałam sobie że maks 13kg teraz
Ja tez wymiotowałam i to baaaaaaaaaaaaaaaaardzo a jednak tyle mi sie utyło hahah !!!!!!!!!! wiec co to by było gdybym nie miala tak długo mdłości !:szok:
Oj kochana obyś miala racje , bo tak strasznie marze o córeczce !!!!!!!!!!!!!!!!! Mój zresztą tak samo :D

ale jestem teraz zamotana .... juz sama nie wiem co robic z tym lekarzem i klinika i wogole mam metlik w glowie ...
przeraza mnie to wszystko troche , ale coz zrobic trzeba bedzie sobie jakos rade dac ;)

moje siostry przytyly sporo , rozstepow nie maja , mama tyla bardzo duzo , ma nas 3 i tez zero rozstepow i mam nadzieje , ze mnie omina ;) ale na wszelki wypadek juz sobie kupilam kremy ...

wedlog lekarza to 6tc od @ , a 4 od zaplodnienia ... hmmm tylko , ze sie nawet nie zapytal jak dlugie mam cykle , a dzien porodu wyliczyl na 20 pazdzirnika :szok: ciekawe , bo suwaczki licza , ze 13 , a niekotre 15 i 18 wiec metlik mam w gloie niezly ;)

ja niestety należe do tych pechowców co maja tendencję do rozstępów... moja mama tez je ma, a co do ich występowania to w/g geny grają pierwsze skrzypce, potem hormony - ja np mam niski estrogen, a to też powoduje tendencje do rozstępów i oczywiście odpowiednia pielęgnacja skóry, co prawda nie wyeliminuje ich, ale na pewno zmniejszy ich ilośc i intensywność.

reklama
Maju dzięki ja nie z tych co siedzą i sie użalają albo mają same czarne myśli( nie urażając nikogo ) :p:p:p:p

Mikusia no widzisz ja tak samo mówiłam ze dużą role grają geny z tymi rostępami !!!

Do góry