reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
skończyłam sprzątać , gotować zupkę brukselkową dla Nadii(zapraszam jak ktoś lubi ) i tak strasznie zachciało mi się spać , ale się nie położę bo się nie obudzę do lekarza

jestem ;))

no wiec jest fasolka i slyszalam juz serduszko !!!!!!!!!!!!!!!!!
nie spodziewalam sie i moj maz tez nie , i jak wlaczyl lekarz w gabinecie sprzet i tak glosno zaczelo bic to nam szczeny opadly i w szoku bylismy troche hehe
fasolka ma 4,27mm , a calosc jego mieszkanka 6, 5 cm o ile dobrze to wszystko odczytuje
zrobie fotke i wam wkleje zaraz , ale nie za duzo widac jeszcze

Boziu !!!!!!!!!!!!! kochana suuuuuuuuuper :) szybciutko zabiło serducho , ale to bardzo dobrze,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proszę wiecej tak wspaniałych wiadomości !!!!!!!!!:-D

a właśnie, teraz kontaktowałam sie z dziewczyną z ubezpieczeń i da mi znac w sobote czy takie indywidualne jest jeszcze możliwe, ale powiedziala ze skoro mąż teraz przystępuje do grupowego to bez problemu ja tez moge i kasa po porodzie bedzie !!!!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze !!!!!!!!!!!:D;D:D jak nie bedzie indywidualnego dla mnie to zapisze sie do grupowego z męzem i bedzie dobrze !!!! :)
Nati skarbie ja tez mam nadzieje ze i TY usłyszysz dzis serduszko swojego maleństwa !!!!!!

reklama
Do góry