reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć dziewczynki.

Niedawno wróciłam od lekarza - wszystko jest ok, serduszko bije, więc jestem szczęśliwa. Co prawda to wciąż jeszcze zarodek, ale będzie dobrze...:tak:Teraz mam przyjść za m-c, wtedy już będzie dokładniej widać... A że byłam w przychodni, to pani położna mi powiedziała, że będę brała udział w jakimś ruszającycm za m-c programie norweskim, co oznacza chyba, że wszytskie badania będą za free. Zatem zostanę przy wersji, że będę chodzić prywatnie do gina i przychodni jednocześnie...

Muszę Wam powiedzieć, że córcia moja tak przeżywa, że zostanie starszą siostrą, że wciąż chce o maluszku rozmawiać:-)A dziś rano wstała pierwsza i przybiegła do mnie zapytać czy to dziś idę do lekarza?...;-)

reklama
Właśnie sprawdzałam wynik bety w necie:
dzisiaj 16.02 mam 743,6
12.02 było 112,8
10.02 było 29,4

Myślicie, ze przyrasta prawidłowo?

Fever super, że z maluszkiem wszystko dobrze...:)

Ostatnia edycja:
dzisiaj 16.02 mam 743,6
12.02 było 112,8
10.02 było 29,4

no jasne,że prawidłowo....
beta przyrasta co 48h min. 66% wiec masz ok.
a ktory to masz dzien po owu???
16 luty to ktory to dzień po owu?

fever moja córa jest w wieku twojej i mówi,ze chce miec braciszka i będzie sie nim opiekować

no jasne,że prawidłowo....
beta przyrasta co 48h min. 66% wiec masz ok.
a ktory to masz dzien po owu???
16 luty to ktory to dzień po owu?

fever moja córa jest w wieku twojej i mówi,ze chce miec braciszka i będzie sie nim opiekować

Dziś jest 17dpo, 112,8 to 13dpo

Ostatnia edycja:
Hmm...tylko byłam taka zaaferowana, że o nic się nie dopytałam -ani o datę porodu,ani dokładnie o ten program, ale najważniejsze wiem i widziłam - maleństwo jest i ma się dobrze:-)

z tego co obserwuje to w dzien @ beta powinna być >100 - 150
widze ,jak dziewczyny pisza ile mialy w dniu terminu @.

hopee przyrost prawidłowy,nie masz sie czym martwić

Jak to Ci się przestawia suwaczek?
Hej, znikam po te owocki:) Buziaki i do napisania

no wlasnie nie wiem :/ wczoraj jeszcze byl oki , a teraz jest 6tc i 6 dni ... reszta dziala dobrze :)

Cześć dziewczynki.

Niedawno wróciłam od lekarza - wszystko jest ok, serduszko bije, więc jestem szczęśliwa. Co prawda to wciąż jeszcze zarodek, ale będzie dobrze...:tak:Teraz mam przyjść za m-c, wtedy już będzie dokładniej widać... A że byłam w przychodni, to pani położna mi powiedziała, że będę brała udział w jakimś ruszającycm za m-c programie norweskim, co oznacza chyba, że wszytskie badania będą za free. Zatem zostanę przy wersji, że będę chodzić prywatnie do gina i przychodni jednocześnie...

Muszę Wam powiedzieć, że córcia moja tak przeżywa, że zostanie starszą siostrą, że wciąż chce o maluszku rozmawiać:-)A dziś rano wstała pierwsza i przybiegła do mnie zapytać czy to dziś idę do lekarza?...;-)

gratulacje ;) super , ze wszystko jest oki no i jeszcze sie na program zalapiesz :)

dzisiaj 16.02 mam 743,6
12.02 było 112,8
10.02 było 29,4

Fever super, że z maluszkiem wszystko dobrze...:)

ja nie pomoge , ale juz dziewczyny napisaly , ze jest dobrze wiec sie nie martw ;))

reklama
Do góry