reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

elifit
przed porodem byłam u innego gina i zrobił sobie żarcik mówiąc mi że to chłopiec a nie dziewczynka... potem sie śmiał i spytał- a co chłopca byś nie kochała :p? no i to samo do Ciebie... co to za różnica, nie kochałabyś hehe:p?

ale de facto- młoda nie zmieniła płci, nadal pozostaje laseczką.i?

No jak nie! Jakby był braciszek to byłoby super.. I do trzech razy sztuka hehe ;)

reklama
Nabawe, okolica nie pytaj :)
jak się mieszka? super, zmęczona jestem gotowaniem, sprzątaniem itp. ale jednocześnie szczęśliwa że to robię, że to przeżywam. sąsiedzi jako tako, postać i pogadać można, ale lepiej nie włazić w głębsze relacje z nimi :)
jeśli chodzi o znajomych to jest to moja dawna dzielnica, jak to się mówi na stare śmieci wróciłam, i ciągle kogoś znajomego spotykam, to w przychodni, to w sklepie... :) ogólnie małe mieszkanko, w beznadziejnej okolicy... ale na razie na nic innego nas nie stać... czynsz to 150 zł + opłaty.
a nauki już nie dużo, jeszcze 3 zjazdy i sesja, ale co z tego jak to dopiero I rok :-)

ja też bym chciała kolejnego maluszka, czuję taka wewnętrzną potrzebę, ale łatwo by nie było...:tak::tak:

życzcie mi zdrówka bo mnie grypa rozbiera... :szok:
jeszcze tego nam brakuje...

Hej Hej :) Ewa- trzymam kciuki, może może to jednak to :) życzę mocno.

Mariolcia - ważne że na swoim :) u mnie na studiach mówili, że pierwszy rok jest najgorszy a później tylko coraz gorzej ..... :D

My już po pierwszej turze przeprowadzki, w czwartek druga i ostatnio a od piątku na swoim :)

dziewczyny wybaczcie ze rzadko pisze, ale zabiegana jestem okrutnie... na mlodsza nie mam co narzekac, spi ciagle, je i duzo sie smieje. jest aktywna moze 6 h na dobe wiec w zasadzie gdybym miala tylko ja to nudy.... ale starsza to istny wulkan energii, ciagle cos chce, ciagle mnie wola... tylko zejde jej z oczu a juz slysze maaaaaaaaamaaaaaaaaaa...eh... ale zrobila wczoraj pierwsze siku do nocnika wiec jestem mega dumna :happy2:

mariolcia witaj, dawno Cie nie widzialam ;-)

a ja dzisiaj robiłam test ciążowy:szok:
ale wyszedł negatywnie:rofl2:
coś okres mi się spóźnia, ale jestem na tabletkach anty więc może go nie być wcale.
Ale stres był, jak mężowi o tym powiedziałam to sam nie wytrzymał i poleciał do apteki po test:happy:
do tego mam ciągłe zawroty głowy i nudności więc wszystko pasowało.
Jakby były dwie kreski to chyba nie wiem co bym zrobiła....

a ja dzisiaj robiłam test ciążowy:szok:
ale wyszedł negatywnie:rofl2:
coś okres mi się spóźnia, ale jestem na tabletkach anty więc może go nie być wcale.
Ale stres był, jak mężowi o tym powiedziałam to sam nie wytrzymał i poleciał do apteki po test:happy:
do tego mam ciągłe zawroty głowy i nudności więc wszystko pasowało.
Jakby były dwie kreski to chyba nie wiem co bym zrobiła....

Co ty męża stresujesz hehee ;) Ło wyobrażam sobie jaką nerwówkę przeżyłaś :szok::-p

Ja niestety miesiąc drugi bezowocny, wczoraj @ przyszła :-(

reklama
Kasia - to szybko by Ci rodzinka się powiększyła, a właśnie przy anty po jakim czasie jest pełna ochrona?

Ewa - spokojnie i oby do celu, bez nerwówki a będzie wszystko po Twojej myśli.

Do góry