reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

elifit
przed porodem byłam u innego gina i zrobił sobie żarcik mówiąc mi że to chłopiec a nie dziewczynka... potem sie śmiał i spytał- a co chłopca byś nie kochała :p? no i to samo do Ciebie... co to za różnica, nie kochałabyś hehe:p?

ale de facto- młoda nie zmieniła płci, nadal pozostaje laseczką.i?

No jak nie! Jakby był braciszek to byłoby super.. I do trzech razy sztuka hehe ;)

reklama
Nabawe, okolica nie pytaj :)
jak się mieszka? super, zmęczona jestem gotowaniem, sprzątaniem itp. ale jednocześnie szczęśliwa że to robię, że to przeżywam. sąsiedzi jako tako, postać i pogadać można, ale lepiej nie włazić w głębsze relacje z nimi :)
jeśli chodzi o znajomych to jest to moja dawna dzielnica, jak to się mówi na stare śmieci wróciłam, i ciągle kogoś znajomego spotykam, to w przychodni, to w sklepie... :) ogólnie małe mieszkanko, w beznadziejnej okolicy... ale na razie na nic innego nas nie stać... czynsz to 150 zł + opłaty.
a nauki już nie dużo, jeszcze 3 zjazdy i sesja, ale co z tego jak to dopiero I rok :-)

ja też bym chciała kolejnego maluszka, czuję taka wewnętrzną potrzebę, ale łatwo by nie było...:tak::tak:

życzcie mi zdrówka bo mnie grypa rozbiera... :szok:
jeszcze tego nam brakuje...

Hej Hej :) Ewa- trzymam kciuki, może może to jednak to :) życzę mocno.

Mariolcia - ważne że na swoim :) u mnie na studiach mówili, że pierwszy rok jest najgorszy a później tylko coraz gorzej ..... :D

My już po pierwszej turze przeprowadzki, w czwartek druga i ostatnio a od piątku na swoim :)

dziewczyny wybaczcie ze rzadko pisze, ale zabiegana jestem okrutnie... na mlodsza nie mam co narzekac, spi ciagle, je i duzo sie smieje. jest aktywna moze 6 h na dobe wiec w zasadzie gdybym miala tylko ja to nudy.... ale starsza to istny wulkan energii, ciagle cos chce, ciagle mnie wola... tylko zejde jej z oczu a juz slysze maaaaaaaaamaaaaaaaaaa...eh... ale zrobila wczoraj pierwsze siku do nocnika wiec jestem mega dumna :happy2:

mariolcia witaj, dawno Cie nie widzialam ;-)

a ja dzisiaj robiłam test ciążowy:szok:
ale wyszedł negatywnie:rofl2:
coś okres mi się spóźnia, ale jestem na tabletkach anty więc może go nie być wcale.
Ale stres był, jak mężowi o tym powiedziałam to sam nie wytrzymał i poleciał do apteki po test:happy:
do tego mam ciągłe zawroty głowy i nudności więc wszystko pasowało.
Jakby były dwie kreski to chyba nie wiem co bym zrobiła....

a ja dzisiaj robiłam test ciążowy:szok:
ale wyszedł negatywnie:rofl2:
coś okres mi się spóźnia, ale jestem na tabletkach anty więc może go nie być wcale.
Ale stres był, jak mężowi o tym powiedziałam to sam nie wytrzymał i poleciał do apteki po test:happy:
do tego mam ciągłe zawroty głowy i nudności więc wszystko pasowało.
Jakby były dwie kreski to chyba nie wiem co bym zrobiła....

Co ty męża stresujesz hehee ;) Ło wyobrażam sobie jaką nerwówkę przeżyłaś :szok::-p

Ja niestety miesiąc drugi bezowocny, wczoraj @ przyszła :-(

reklama
Kasia - to szybko by Ci rodzinka się powiększyła, a właśnie przy anty po jakim czasie jest pełna ochrona?

Ewa - spokojnie i oby do celu, bez nerwówki a będzie wszystko po Twojej myśli.

Do góry