hej
elifit ja też ostatnio miałam stracha chociaż u mnie do ciąży dojść nie powinno. Mimo wszystko robiłam test i doszłam do wniosku, że jeszcze chwile i miałabym ciążę urojoną bo zaczynałam fiksować. Byłam potwornie zmęczona jak w pierwszym trymestrze. Jeszcze chwilę i zaczęłabym czuć ruchy :/. Coś mi ta moja mirena nie służy. Boje się, że mimo jej skuteczności zajdę w ciążę i dziecko na tym ucierpi bo będzie miało koło główki cały ogromny czteroletni zapas hormonów :/
Znowu mi włosy z głowy poleciały i jestem wściekła bo mam łyse zakola. Byłam dzisiaj u dermatologa i zapisała mi jakieś specjalne suplementy, szampon i tonik na porost i wzmocnienie włosów. 130 zł zostawiłam w aptece. MASAKRA. Kuracja na miesiąc a mam ją stosować co najmniej 3 miesiące. właśnie przepadły mi nowe jeansy.
Zasnęłam dzisiaj po południu usypiając Zosię i razem z dziewczynkami spałyśmy ponad 2h. Dla mnie to zabójstwo bo teraz spać nie mogę ;(.
elifit ja też ostatnio miałam stracha chociaż u mnie do ciąży dojść nie powinno. Mimo wszystko robiłam test i doszłam do wniosku, że jeszcze chwile i miałabym ciążę urojoną bo zaczynałam fiksować. Byłam potwornie zmęczona jak w pierwszym trymestrze. Jeszcze chwilę i zaczęłabym czuć ruchy :/. Coś mi ta moja mirena nie służy. Boje się, że mimo jej skuteczności zajdę w ciążę i dziecko na tym ucierpi bo będzie miało koło główki cały ogromny czteroletni zapas hormonów :/
Wiem i po łapkach to u nas jest po wewnętrznej stronie. Bo faktycznie łapki są mocno unerwione i żyłki są... Ale najczęściej samo "bo po łapkach skutkowało". Dzisiaj stwierdziłam, ze Marysia ma na to wyłożone. Robi co chce i włazi gdzie chce. Żadne groźby nie skutkują. Zresztą nie ma się co dziwić bo w końcu ona jeszcze niewiele kuma. Dzisiaj wlazła na stół jak poszłam z Zosią do toalety i zjadła Z pół obiadu i w tym serek biały na który jest uczulona.a ja znowu słyszałam gdzieś (nie pamietam gdzie) że po rączkach nie powinno się bić nawet lekko bo one są silnie podatne na bodźce, unerwione i dzieci przez to mogą mieć depresję...
Maja i to sporo. Poza tym, że powodują częste anginy i przeziębienia wpływają też na nieregularne cykle. U mnie tak było i miałam robione sporo badań hormonalnych, które wypadały całkiem nieźle. W końcu pani laryngolog mi powiedziała, że problemy tego typu są przy migdałkach. W moim przypadku cykle były bezowulacyjne i miały np. po 40-50 dni. Też bym nie przypuszczała, że to może być przyczyną. Ginekolog mnie wyśmiał a jak wycięłam migdałki to miesiączki pojawiły się regularnie i przestałam chorować.Jagmar a co mają migdałki do zajścia/nie zajścia w ciążę?
Znowu mi włosy z głowy poleciały i jestem wściekła bo mam łyse zakola. Byłam dzisiaj u dermatologa i zapisała mi jakieś specjalne suplementy, szampon i tonik na porost i wzmocnienie włosów. 130 zł zostawiłam w aptece. MASAKRA. Kuracja na miesiąc a mam ją stosować co najmniej 3 miesiące. właśnie przepadły mi nowe jeansy.
Zasnęłam dzisiaj po południu usypiając Zosię i razem z dziewczynkami spałyśmy ponad 2h. Dla mnie to zabójstwo bo teraz spać nie mogę ;(.
Ostatnia edycja: