reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Kasiadz a tobie gratulacje za odwagę i trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko i kolejny cudny bobas pojawił się w rodzinie :). Ja tez juz czasami mysle o drugim, ale musze pare spraw zamknąc zanim zajdę w ciążę. W pracy mam stycznosc z roznymi odczynnikami i przez rok musze konczyc pewien projekt a potem...chciałabym drugie i na tym stop :). Mam nadzieje ze mi się ten mój brzdąc za bardzo nie rozpuści za ten czas. co ja mówie on rozpuszczony już jest :)

reklama
Kurcze,wieki mnie tu nie było!!!!
Justyś wszystkiego dobrego dla Antka na 11 m-cy,Boże jeszcze miesiąc i ROCZKI zaczniemy,aż nie do wiary,jak to zleciało.Wam też to tak mignęło???

Jewcia jak ma Ci to pomóc i w nocy odciążyć to spróbuj:).

Lena ostatnio zdałam sobie sprawę z tego upływu czasu jak młoda zaczęła stawiać pierwsze kroki. Czas leci nieubłaganie. Zanim się obejrzymy to dzieciaczki będą w pierwszej klasie ;p.

Kasia nasza lista prezentów jest krótka: Klocki lego duplo. Zabawka na kilka tat ale niestety dość droga. Trzeba mieć tego sporo, żeby coś fajnego zbudować więc zaczynamy zbierać już teraz. Te co Zosia dostała na 2 urodziny są w sam raz dla jednego dziecka. Na razie Zosia układa a Marysia rozkłada a za jakiś czas obie będą budować. Żałuję, że wcześniej nie zaczęliśmy ich kompletować.

Marysi rośnie górna dwójka i z tej okazji ma gorączkę i katarek ale w sumie jakaś bardzo marudna nie jest. Może troszkę więcej się przytula. Wreszcie będzie miała czym gryźć :).
My z Zosia dochodzimy do siebie po przeziębieniu z tym, że mnie męczy astmatyczny kaszel i chrząkam jak stary dziad ;(.

Kasia u nas jest krótsza lista bo my dużo rzeczy dla Marysi mamy po Zosi chociaż sanki to znakomity pomysł ale obawiam się, że w październiku ciężko je będzie dostać ;D. Na szczęście święta chwilę po urodzinkach i już jeden pomysł na prezent jest ;p.

Cześć dziewczyny,

Ja po urlopie.. oczywiście wszystko co dobre szybko sie kończy. Dziś pierszy dzień w pracy po urlopie nie moge się przestawić hehe

Zastanawiam sie co sie dzieje z moim synem. Od jakiegos tygodnia jest meeega marudny, płacze o byle co, jęczy.. w nocy szaleje, wierzga i wędruje po łóżku :confused: Dziś płacz bo mama nie przyszła na zawołanie jak rano wstał.. no szok.. oszaleć można :dry::no: Dodam, że mamy ósmego zęba, górną lewą dwójkę, więc pewnie to przez to.. albo skok ?
A wszyscy dookoła mówią jaki grzeczny smyk ! Zapraszam wieczorem to zobaczymy czy taki grzeczny :-p

Co do prezentów to myslimy nad rowerkiem oraz pchaczem.. klocki mamy drewniane.. sanki dziadek sie zaoferował kupić, oby tylko była zima :)

Heeej!
Elifit u nas podobnie, Max uchodzi za mega grzeczne i urocze dziecko i faktycznie w dzien tak jest, ale noca potrafi pokazac na co go stac (tez zebiska wychodza, ale mysle ze glownie o mnie chodzi, juz nawet nie tyle cycka, co po prostu chce byc blisko, a ja wyrodna matka chce miec wiecej przestrzeni w nocy, bo i tak sie caly dzien nim zajmuje, no i dlatego toczymy nocne walki;P )

My juz kupilismy malemu prezent i nawet go dostal, bo R sie nie mogl powstrzymac (wstawie potem fotke:)), a i tak za 2 tyg robimy imprezke i sie zastanawiam jakie przekaski porobic, zebym sie nie musiala zbyt napracowac;) jak bedzie ladnie, to pewnie na powietrzu poimprezujemy przy grillu. Tesciowa proponowala zeby u niej zrobic, ale ma sasiadow co na sepa przylaza masowo, normalnie co za narod; ale polskie jedzonko, to dla nich wabik nie do przeskoczenia...

reklama
Do góry