reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Kasiadz a tobie gratulacje za odwagę i trzymam kciuki żeby wszystko poszło gładko i kolejny cudny bobas pojawił się w rodzinie :). Ja tez juz czasami mysle o drugim, ale musze pare spraw zamknąc zanim zajdę w ciążę. W pracy mam stycznosc z roznymi odczynnikami i przez rok musze konczyc pewien projekt a potem...chciałabym drugie i na tym stop :). Mam nadzieje ze mi się ten mój brzdąc za bardzo nie rozpuści za ten czas. co ja mówie on rozpuszczony już jest :)

reklama
Kurcze,wieki mnie tu nie było!!!!
Justyś wszystkiego dobrego dla Antka na 11 m-cy,Boże jeszcze miesiąc i ROCZKI zaczniemy,aż nie do wiary,jak to zleciało.Wam też to tak mignęło???

Jewcia jak ma Ci to pomóc i w nocy odciążyć to spróbuj:).

Lena ostatnio zdałam sobie sprawę z tego upływu czasu jak młoda zaczęła stawiać pierwsze kroki. Czas leci nieubłaganie. Zanim się obejrzymy to dzieciaczki będą w pierwszej klasie ;p.

Kasia nasza lista prezentów jest krótka: Klocki lego duplo. Zabawka na kilka tat ale niestety dość droga. Trzeba mieć tego sporo, żeby coś fajnego zbudować więc zaczynamy zbierać już teraz. Te co Zosia dostała na 2 urodziny są w sam raz dla jednego dziecka. Na razie Zosia układa a Marysia rozkłada a za jakiś czas obie będą budować. Żałuję, że wcześniej nie zaczęliśmy ich kompletować.

Marysi rośnie górna dwójka i z tej okazji ma gorączkę i katarek ale w sumie jakaś bardzo marudna nie jest. Może troszkę więcej się przytula. Wreszcie będzie miała czym gryźć :).
My z Zosia dochodzimy do siebie po przeziębieniu z tym, że mnie męczy astmatyczny kaszel i chrząkam jak stary dziad ;(.

Kasia u nas jest krótsza lista bo my dużo rzeczy dla Marysi mamy po Zosi chociaż sanki to znakomity pomysł ale obawiam się, że w październiku ciężko je będzie dostać ;D. Na szczęście święta chwilę po urodzinkach i już jeden pomysł na prezent jest ;p.

Cześć dziewczyny,

Ja po urlopie.. oczywiście wszystko co dobre szybko sie kończy. Dziś pierszy dzień w pracy po urlopie nie moge się przestawić hehe

Zastanawiam sie co sie dzieje z moim synem. Od jakiegos tygodnia jest meeega marudny, płacze o byle co, jęczy.. w nocy szaleje, wierzga i wędruje po łóżku :confused: Dziś płacz bo mama nie przyszła na zawołanie jak rano wstał.. no szok.. oszaleć można :dry::no: Dodam, że mamy ósmego zęba, górną lewą dwójkę, więc pewnie to przez to.. albo skok ?
A wszyscy dookoła mówią jaki grzeczny smyk ! Zapraszam wieczorem to zobaczymy czy taki grzeczny :-p

Co do prezentów to myslimy nad rowerkiem oraz pchaczem.. klocki mamy drewniane.. sanki dziadek sie zaoferował kupić, oby tylko była zima :)

Heeej!
Elifit u nas podobnie, Max uchodzi za mega grzeczne i urocze dziecko i faktycznie w dzien tak jest, ale noca potrafi pokazac na co go stac (tez zebiska wychodza, ale mysle ze glownie o mnie chodzi, juz nawet nie tyle cycka, co po prostu chce byc blisko, a ja wyrodna matka chce miec wiecej przestrzeni w nocy, bo i tak sie caly dzien nim zajmuje, no i dlatego toczymy nocne walki;P )

My juz kupilismy malemu prezent i nawet go dostal, bo R sie nie mogl powstrzymac (wstawie potem fotke:)), a i tak za 2 tyg robimy imprezke i sie zastanawiam jakie przekaski porobic, zebym sie nie musiala zbyt napracowac;) jak bedzie ladnie, to pewnie na powietrzu poimprezujemy przy grillu. Tesciowa proponowala zeby u niej zrobic, ale ma sasiadow co na sepa przylaza masowo, normalnie co za narod; ale polskie jedzonko, to dla nich wabik nie do przeskoczenia...

reklama
Do góry