Ale numer, chyba po raz pierwszy jestem pierwsza, a u mnie juz 10 rano
Co to wszystkie na wakacjach?
Jagmar, no to faktycznie Cie nie przebije z tym kibelkiem
No a u mnie Kaya sie bala wody jak byla malutka (tylko wanna byla super) i Max to samo:/ Nawet teraz mamy ubaw bo mloda do basenu az sie rwie, ale mega ostrozna przy tym, a ze ma mlodsza kolezanke, ktora sie jak wariatka w wodzie zachowuje (ze mi czasem serce staje jak to widze), to mloda nie chce odstawac i udaje ze nurkuje; zamyka oczy zatyka nos i niby sie zanurza, w rzeczywistosci lekko brode i co najwyzej minimalnie nos umoczy
Elifit, sama nie myslalam, ze tak sie bede z tego cieszyc
hehe Zabieg jest odwracalny, chociaz nie zawsze sie to udaje (zreszta kazdy zabieg niesie jakies ryzyko), natomiast jest sporo drozszy, ale mozna tez na wszelki wypadek zmagazynowac nasienie w banku spermy, ponoc tez w razie "W" da sie pobrac bezposrednio z jader. Szczerze mowiac my nie planujemy odwracania, a R ma 37 lat, wiec bym sie mocno zdziwila jakby mu sie jeszcze kiedys malych dzieci zachcialo (no na pewno juz nie ze mna, a jak z jakas inna baba, to niech buli za to
)
Po za tym mimo pewnego dyskomfortu po zabiegu moj maz jakos tego mocno nie przezyl. Zwlaszcza teraz to sie bardzo cieszy
No musielismy sie jeszcze zabezpieczac przez jakis czas, bo po 2 mc i po 3 robi sie badanie na obecnosc plemnikow (potem jest konsultacja u lekarza jeszcze) Nie sadzilam ze tak szybko wynik bedzie negatywny (chociaz teoretycznie powinien byc po 10-20 ejakulacjach), bo dopiero idac z druga probka R odebral pierwszy wynik, wiec moglismy miec luz juz po 2 miechach, no ale formalnie jeszcze go wizyta czeka...
Aaaa i musze stwierdzic ze moze mi sie wydaje, ale mam wrazenie ze po zabiegu sperma stracila ten jak dla mnie nie za ladny zapaszek, no wiec jak tu sie nie cieszyc
Sorki jakby kogos cos zniesmaczylo, ale to czysta fizjologia
EDIT: No i du---pa przez moje rozpisanie Kasiadz mnie wyprzedzila
Tak na marginesie, to wez moze nospa i sie poloz a nastepnym razem chlopa pogon do okien
Nie zapominaj ze powinnas sie oszczedzac i chyba wysilek przy corci jest juz wystarczajacym wysilkiem, ze wiecej Ci teraz nie potrzeba