reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Hej. My póki co jeszcze się mieścimy w gondoli więc wozimy się w niej dlatego nie mam wyrobionego zdania co do spacerówki, a mamy tako captivia.
Co do raczkowania to jeszcze nie za bardzo to wychodzi, ale za to umiemy robić pa pa i cmok cmok buźką.

reklama
Hejka widze ,że forum idzie pełną parą :-p Wiem że pewnie większość z was mnie nie pamięta , nie pisałam bo przeprowadziliśmy się z małżem na swoje :) i nie mieliśmy neta :wściekła/y: Wkońcu się postarał i jest jakis kontakt ze światem:-p:-p Marcelinka rośnie jak na drodżach , straszne kolki już za nami uff... ale bujanie na rękach zostało... próbowałam oduczyć ale nie mam serca ...

Raczej nie nadrobie wszystkiego ale będe starała się być na bieżącą .

No to i ja tu w końcu zajrzałam na chwilkę :-p
Ale nie nadrobię na pewno ,bo małego dziś trzepie chyba na zmianę pogody :-D
Kiwii witaj ,oczywiście ,że pamiętamy!! :tak::-D Pysia zlikwidowała konto więc na bank nie wróci, chyba ,że w innym wcieleniu :-D

Dziewczyny z innej beczki, doradźcie mi, obciąć włosy i zrobić pasemka blond jak miałam czy tylko pasemka?? Każdy mi mówi ,że ciemny kolor mnie postarza,:blink: więc muszę się za siebie wziąć, wszelkie uwagi mile widziane :happy:

Ostatnia edycja:
Cześć niedzielnie,

U mnie dziś sajgon od rana.. mój smyk jest tak niegrzeczny że dziś mnie do płaczu doprowadził. Nie wiem czy to zęby, skok, katarek, pogoda czy wszystko naraz ale byłam bliska utraty rozumu. :baffled:Usypia tylko i wyłącznie przy cycu na rękach, wszelkie próby położenia do wózka, łóżeczka, gdziekolwiek kończyły się płaczem, rykiem nawet! Dla mnie to nowe bo mój syn owszem marudzi ale nie płacze! Tak więc z rana dostał czopka przeciwbólowego bo myślałam że go coś boli.

Teraz trochę czasu mam dla siebie bo śpi ale zastanawiam się jak będzie wyglądał wieczór :dry:, czuję że coś jutro w pracy będę nieżywa.

kiwi witaj, pamiętamy! Mariolcia się tu o cb martwiła, a ty wybyłaś gdzie indziej. Fajnie że jesteś i zostań tym razem. I jak masz facebook to dawaj do grupy cie zaprosimy.

A właśnie dziewczyny zaprosiłam ilonkę26. Rabbit niestety na fb nie bywa :-(

malutka pasemka jak najbardziej ale wstrzymaj sie moze ze ścięciem. Szkoda tylu cm

Ostatnia edycja:
Dotarłam i ja:-)
Siedzimy z mały prawie cały czas u rodziców, zawsze to dla mnie jakieś odciążenie, bardziej dla moich rąk:-)
Jeszcze 2 tyg i wraca tata jupii, cieszę się że czas tak szybko mija:-)
U Nas z postępów na razie żadnych nowości, mały podnosi się wysoko na łapkach, potem kładzie główkę i podnosi tyłek ale razem nie może jakoś tego zgrać, Kręci się w około swojej osi , tak że przemieszcza się:tak:
Boże wiecie co ja jestem uzależniona od słodyczy - masakra jakaś, nie mogę się opamiętać:wściekła/y:

hello
Dzieweczki, a jak dokladnie u Was wygladaja te pozycje z ktorych Wasze dzieci startuja i pelzaja?
Bo u nas Kuba podnosi albo pupe do gory na wyprostowanych rekach ale podkurczonych nogach, albo na wyprostowanych rekach prostuje nogi i staje na palcach co wyglada jak pompki:-) I tak sie zastanawiam jak to dokladnie u Was wyglada, bo jak przeczytalam co piszecie to nie umiem sobie tego wyobrazic:laugh2:

;-)

Jest dokładnie tak jak piszesz. Ja zauważyłam, że młodej łatwiej przesuwać się na brzuszku po podłodze. Jak byliśmy u rodziców to po dywanie raczkowała bo przesuwać się nie dało.

No to i ja tu w końcu zajrzałam na chwilkę :-p
Ale nie nadrobię na pewno ,bo małego dziś trzepie chyba na zmianę pogody :-D
Kiwii witaj ,oczywiście ,że pamiętamy!! :tak::-D Pysia zlikwidowała konto więc na bank nie wróci, chyba ,że w innym wcieleniu :-D

Dziewczyny z innej beczki, doradźcie mi, obciąć włosy i zrobić pasemka blond jak miałam czy tylko pasemka?? Każdy mi mówi ,że ciemny kolor mnie postarza,:blink: więc muszę się za siebie wziąć, wszelkie uwagi mile widziane :happy:

Ja jestem za blondem bo faktycznie w jasnych włosach wyglądałaś młodziej i chyba raczej nie ścinałabym takich fajnych loczków.

Polecam kupić dobrą i wygodną w prowadzeniu spacerówkę. To jest wózek który posłuży do przedszkola. Ja półtora rok bujałam się ze spacerówkami kiepskiej jakości i dopiero jak kupiłam porządny wózek (ale używany) to ruszyłam tym wózkiem na podbój miasta.

witam się niedzielnie:)

Ja mam odmienne zdanie od pozostałych dziewczyn które się wypowiedziały co do twojej fryzurki, Uważam że obecnie jest ci znacznie lepiej niż poprzednio i nic bym nie zmieniała :)

czy ktoś ma taką zabawkę: FISHER PRICE Kula Pełzak do raczkowania POZNAŃ (2299962584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? bo rozważam jej kupno na dzień dziecka:)

reklama
hej :)

u nas nocka masakryczna byla , cala nieprzespana :( nie wiem co malemu bylo
, czy zeby czy brzuch , ale plakal biedak strasznie ,w koncu ok 5 zasnal na mnie , ale i przez sen lkal :(
w dzien tez jakis taki nie swoj byl ... pierwszy raz w wozku sie poplakal
teraz spi i mam nadzieje , ze nocka bedzie ok !

aaaa no i o 10 ostatni exam- 3majcie kciuki!! bo jak nie kciuki to nic mi nie pomoże, chyba jeszcze żądnego nie olałam tak jak ten ostatni.

asionek
może Ci daje w kośc pogoda? i aktywnośc? no bo Ty ciągle w ruchu:)
A jaką spacerówke masz na myśli?

&&&&&&&&&&&&&&&& za egazmin ;) napewno zdasz !!

nie wiem wsumie mozliwe , ze wszystko po trochu :)

a spacerowke wybralam Jogger City Mini 2012 , bo jest troszke ulepszona od wersji 2011 :)
jest lekka , zwrotna , fajnie wyglada i najwazniejsze skladana doslownie jedna reka i mozna niesc jak walizke co bylo dla mnie priorytetem :)

podobala mi sie tez Nuna Pepp i to bardzo , na zywo ostatnio przylukalam i jest super , ale te niskie zaieszenie mnie odstraszylo i podobno kolka terkocza ... jakbym miala miejsce wzielabym dwa hehe

Dzięki Ewa :-)
Moze faktycznie szybciej zacznie pelzac niz bez problemow przewracac sie z brzucha na plecy i odwrotnie;-)

moj tak wlasnie zaczynal podoj swieta hehe , takze na dobrej drodze jestescie :)

Hejka widze ,że forum idzie pełną parą :-p Wiem że pewnie większość z was mnie nie pamięta , nie pisałam bo przeprowadziliśmy się z małżem na swoje :) i nie mieliśmy neta :wściekła/y: Wkońcu się postarał i jest jakis kontakt ze światem:-p:-p Marcelinka rośnie jak na drodżach , straszne kolki już za nami uff... ale bujanie na rękach zostało... próbowałam oduczyć ale nie mam serca ...

Raczej nie nadrobie wszystkiego ale będe starała się być na bieżącą .

hej :) pamietam cie :)
i od bujania w koncu powoli sie odzwyczaicie :)
piekne imie ma twoja corcia !!

a mi sie podobasz w ciemnych ;)
i nie obcinaj !! najwyzej troche rozjasnij i juz :)

Boże wiecie co ja jestem uzależniona od słodyczy - masakra jakaś, nie mogę się opamiętać:wściekła/y:

to witaj w klubie :/
tez nie moge przestac zrec ... az wstyd hehe

Do góry