reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

ja też kupiłam bobovite ale nie wygrałam. Ale będzie promocja u mnie w sklepie na deserki to kupie zapas.

kingolinka ja daje na oko, jak jest za rzadka to dosypuję. I spokojnie łyżeczką można. Ja zawsze robię konsystencje żeby była jak w słoiczku.
Kasia ty jak dostałaś hippa to co było w paczce?

reklama
elifit za rejestrację na stronie hiipp w klubie maluszka dostaje się łyżeczkę i mini poradnik żywieniowy. Mi w szpitalu dawali stos rzeczy do wypełnienia i za to właśnie dostałam paczkę w której był słoiczek i łyżeczka i bony zniżkowe do rossmana i bon do rossmana na odebranie kolejnej paczki w której był słoiczke i soczek

magnusik dostałam to samo ale sama zarejestrowałam sie na stronce w neciku;-)
Szymek zjadł kaszke ryzowa z butelki jupiii a teraz słodko śpi:-)
na stronie hippa? może im się skończyły zapasy. Kiedy dostałaś?

dziewczyny moje dziecię śpi za dnia po 3h drzemka :szok: Czemu tak? Bo ja tłumaczę sobie że nabiera sił po chorobie..

Hej laski. U mnie dzisiaj Hania marudzi. To chyba przez to,ze wczoraj bylo za cudownie. Spała przy mnie na lózku od 12:30-115, potem spacer na którym tak wyła,że nie wiedziałam co robić - za duzo snu? No i jak wrócilismy, to była spokojna i poszła spać o 21 i spała do 10 rano, bo zasłoniłam rolety i ją zmyliłam ;0 Co prawda wiekszosc czasu ze mna spala, ale ważne,że sie wyspaliśmy. No wiec dzisiaj na odwrót i maruda wiekszość czasu nie licząc spaceru. Eh jak nie urok to sraczka ;-)

Ewa współczuję, oby sie po badaniach wyjaśniło co i jak.

Elifit
ja też dostalam dzisiaj łyżeczkę. Wczesniej dostałam pakiet z Hippa gdzie była lyżeczka i jabłuszko ale nie było kuponów z rossmana - a pakiet dostałam,bo w szpitalu coś wypełniłam.

Witaski,
Ewcia kurcze tak mi przykro z powodu koleczek Emilci.Przykro mi,że się tak męczycie dziewczyny.Trzymam kciuki,aby w końcu ustalić przyczynę jej dolegliwości.

A ja dzisiaj poszalałam na zakupach,aż mnie nogi rozbolały,łaziłam 3 godz i o dziwo Gabrielek spał jak kamień,a teraz mam wyrzuty sumienia i boję się,żeby nic nie złapał w tym molochu i stąd moje pytanie czy bierzecie swoje dzieciaki do sklepów??
U nas piękna wiosna w środę ma być 25C,drzewka puszczają pączki,jakoś tak wcześnie w tym roku,ale co tam cieszy jak nie wiem co.
DZiewczyki mam pytanie do tych karmiących-jak to u WAs jest z okresem,bo ja nadal nie miesiączkuje i po pierwsze dobrze mi z tym,a po drrugie już zaczynam się zastanawiać czy to nie za długo.

Cześć dziewczyny :)

U nas dzisiaj pobudka po 7mej, ostatnio tak się budzi skończyło się spanie do 9 rano :-( U nas chyba następny ząb idzie i teraz chyba nie będzie tak łatwo. Wczoraj po południu nastał czas marudy i płaczki , nawet jak go rozśmieszyłam na chwilkę to zaraz ze śmiechu przechodził do płaczu. A ślini się okropnie trzy razy po południu go przebierałam bo bluzka mokra całkiem z przodu, śliniakiem się tylko bawi i ściąga :no: Zobaczymy jak będzie dzisiaj. Ale spacerek nam się wczoraj udał, pogoda super!!!! Za to dzisiaj z rana chmurzyska na niebie, może się rozejdą potem.

Ewa dobrze, ze Was w końcu na te badania wezmą i przebadają porządnie, może w końcu dojdą co z tym brzuszkiem i w końcu będzie lepiej &&&

Ja jeszcze @ nie miałam, wcześniej jakieś jednodniowe plamienie i tyle , tylko ze ja jestem na azali i tak jak malutka pisała to może przez to nic się u mnie nie pojawiło do tej pory, no i karmię jeszcze.

Mały się wije w bujaku, niedługo trzeba go będzie szelkami przywiązywać bo się zsuwa skubaniec :-)

reklama
Do góry