reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Halo :-)

Ewa - nawet nie wiesz jak się cieszę, że Emilka już tak nie płaczę :tak: i Ty wreszcie psychicznie doszłaś do siebie :-)

U mnie spadł wczoraj śnieg :angry: coś mnie trafi a tak fajnie było cały tydzień :wściekła/y:

Hejka witam sie porannie:-)
U nas dzisiaj troche lepiej w sensie mniej płaczu nie mniej jednak ide z nim do lekarza na 14 bo sie troche martwie skad nagle zrobil sie taki placzliwy i osowiały :-(
Ja sie w tym roku juz rozliczyłam przez necik tzn tata mnie rozliczyl dokladnie wczoraj wysłał pita to wam powiem kiedy mi kasa wpłynie:-)

Hej z rańca. Ja już po kawie, ale dalej chcę spać, ale nic z tego bo Majcik już nie śpi.

Ewa ja też się zawsze dziwię jak te dzieci mogą pić ten wstrętny nutramigen, przecież to diametralna różnica w porównaniu z naszym mleczkiem, no ale najważniejsze że Emilka pije i ma się po tym lepiej. Chyba jesteście na dobrej drodze i już koniec będzie problemów brzuszkowych. A te pierdy to chyba ją nie bolą raczej.

Czesc dzieweczki,

Ewa, wiesz nie pomyslalam ze to zeby...Tzn jakis czas temu sie nad tym zastanawiam i stwierdzilam, ze chyba nie - kiedy zaczal znow w miare normalnie spac...
Tylko, ze jak zaczal ok spac, zrobil sie strasznie marudny w ciagu dnia. No i moze masz racje.
Bo nie ma w ogole apetytu i butle zje tylko na spiocha, tak to kreci glowa i wypluwa.
Pic mu sie natomiast strasznie chce. Niby dziasla nie sa podpuchniete, no ale wybijanie sie zebow moze przeciez dlugo trwac. Wiec kurka nie wiem:baffled:

Super, ze z Mala juz lepiej i jesli mleko jej pomaga, nie mialabym na pewno wyrzutow sumienia:tak:

Kingolinka, a jakie sa u Was objawy oprocz poplakiwania?

maggie ogolnie jest osowiały nie gaworzy jak dawniej jak sie go polozy to nawet reka, czy noga nie ruszy tylko placze. Mowisz do niego to sie nawet nie usmiechnie i tak od tygodnia...Po za tym cały czas marudzenie raczej bez łez ale ciagle mmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmm eeeeeeee... Naprawde sie niepokoje wiem ze dziecko to czlowiek i moze miec swoje chumory ale to juz długo trwa...:-(

maggie ogolnie jest osowiały nie gaworzy jak dawniej jak sie go polozy to nawet reka, czy noga nie ruszy tylko placze. Mowisz do nieg:dry:sie nawet nie usmiechnie i tak od tygodnia...Po za tym cały czas marudzenie raczej bez łez ale ciagle mmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmm eeeeeeee... Naprawde sie niepokoje wiem ze dziecko to czlowiek i moze miec swoje chumory ale to juz długo trwa...:-(

no to faktycznie, musisz isc.
Moze tez zeby? Kto wie...

A ja nasmarowalam kubie dziasla dentinoxem, ale jeczy jak jeczal, a powinno przyniesc ulge. To stekanie caly dzien mnie dobija:baffled: Moze tez po weekendzie wybiore sie do lekarza.

Kingolinka, daj znac co lekarz powiedzial

maggie9
a dotykałaś go koło uszek na główce na szyjce pod paszkami czy nie boli go coś? wiesz na te zmiany pogody to nieraz główka boli i też dziecie źle to przechodzi. A może właśnie brzuszek?

kingolinka

pewnie że idź! jakby moja Emi nagle przestała sie zachowywać "normalnie" czyli odprawiać swoje ADHDto też bym sie zmartwiła. Więc uspokoisz swoje sumienie. I daj znać co tam. A jak oczka?

miłka
Bierz dziewczyny i leć na sanie :D a u was jak tak śnieg spadnie to drogi wogóle przejezdne są?

Ewa - :-D:-D:-D w Katowicach tak jak u Ciebie mamy pługi, solarki i takie tam :-) to chyba u Anka i mileczki mogą być problemy z jazdą jak śniegu dowali bo to nasze BB góralki :tak:

Kingolinka - a może to zębiszcza :confused: obczaiłaś paszczę ;-)

reklama
dziewczyny jestem zalamana w prawdzie posiew moczu wyszedł dobry ale z Ola jest gorzej wyglada jak flaki z olejem teraz dzwoniłam do lekarza i kazał na dzień odstawić mm i dawać tylko kleiki, wodę o matko ona jest taka mała i tak sie nameczy w dodatku mi cyce wyschły nie mam co jak ściągnać, boże załamana jestem chodzę i pałczę tylko kiedy to sie skończy :-( Miłka u was jak to było jak straszą złapało?

Do góry