anek
ja nie wiem jak dzieć może ten nutramigen pić- śmierdzi okropnie!
a widze po suwaku że też sie odchudzasz, dieta czy ćwiczenia?
maggie
wiem co czujesz i szczerze współczuje
musisz sie wziąć w garść, próbowałaś żelu albo kapsułek na te ząbkki? może to akurat to??
jewcia
musiałam edytować bo piszesz w tym samym momencie co ja
pierwsze słyszę takie powiedzenie
ale może i racja. Naprawde chciałabym nawet już, ale nie mam pracy stałej... ani nawet przyzwoitej... A jak urodze drugie to znowu ze 2 lata z życia a ja nie mam doświadczenia w zawodzie, latka lecą... mam obawy ale wychodze z założenia- co Bozia da... w końcu stosujemy NPR i nigdy nie wiadomo
Emilka została nam w końcu dana "w prezencie"
moje małe dziś po nutri dobrze, kupki ładne, troche ciezko strawione ale są. I taki zestaw- bobotic + nutramigen jak na razie od soboty (czyli prawie tydzień) całkiem przyzwoicie sie sprawdza (tfu tfu). A mała w tym tyg chyba tlyko raz była zagazowana- po tym moim surowym cieście. a tak to luzik. Aż dziwne że bobotic lepiej niż sab podziałał...
ale ona jak pierdzi to jak z odrzutowca! aż wózek cały podskakuje, aż sie boje zeby z torpedą z lóżeczka nie wyskoczyła. Serce mi pęka bo na pewno ją to boli, no ale nic nie poradze. Dobrze że wogole to z niej wychodzi...
Ja sie dziewczyny rozleniwiłm i dlatego przerwałam a6w bo jak rano mam tyle roboty to odpuszczam a na wieczór przewaznie niedospana padam jak mucha, a ostatnio na te zmiany pogody to mnie tak mój reumatyzm dopadł ze na przeciwbólach jade bo sie wytrzymac nie da wiec ćwiczyc tym bardziej.
Dziś za to mam zespół niespokojnych nóg hehe jak nie urok to sr...
ide jeszcze męża wykorzystać i spać.