reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

jagmar
chetnie!!

ej mamusie ratunku! mamy kupe w postaci
woda+serek wiejski :( czy to nutramigen? czy znowu jakieś dziadostwo??

Moja tak ma po mm zawsze. :tak:Ktoras wspominala ze to niestrawione bialko - prawda.:tak: MM nie jest tak latwostrawne jak twoje.. A powiedz mi, nie robi ci po MM rzadziej kupy? Ja jak tylko dam MM to mi po dwa- trzy dni kupy nie robi..:szok:
Marti biedulko.. Trzymam kciuki &&&&

Ostatnia edycja:
reklama

ivi
ja na razie podaje tylko rano butle swojego zmieszanego z nutri wiec cieżko powiedzieć, bo jak na razie kupy robi normalnie bez zmian, ale nie wiadomo jak będzie jak dostanie częściej MM, możliwe że będzie tak samo, a mojej kuzynki synek też z października i robi kupy raz na 3-4 dni i też jest na MM...

jagmar
uffff uspokoiłaś mnie!! Sama chętnie bym poszła do kosmetyczki ale jakoś tak szkoda mi kasy... tym bardziej że większość rzeczy które robie u kosmetyczki umiem sama w domu zrobić:p

elifit
ja mam inhalator ale nie używałam wiec cieżko ocenić... Ale katar "chorobowy" jest raczej zielony a nie przeźroczysty wiec chyba jesteście na dobrej drodze:)! albo faktycznie to na zębiska.

jewcia
kobieto ale Ty masz fajnie, święta różnego rodzaju z trójką dzieci to musi być wesoła sprawa.

A powiedzcie czy któraś rozlicza pity przez internet? bo zamierzam w tym roku spróbować ale masm pewne obawy czy mi sie uda.

NabAwe ja drugi rok przez internet się rozliczam ale nie sama bo się na tym nie znam, mam ojca księgowego :cool2:Ale podobno szybciej jest zwrot jak przez internet się wysyła.

elifit - może to być alergia, jak katar będzie się długo utrzymywał możesz poprosić pediatrę o Zyrtec :tak: nie pamiętam czy macie jakieś zwierzęta w domu :confused:

Ewa - ja też chcę w tym roku przez net się rozliczyć

Mam dosc dzisiejszego dnia.
dziecko mi ryczy caly dzien, z reszta od kilku dni sie zepsulo :-(Polezy minute na macie, placz, na rekach po 3 min placz, w hustawce zle, na foteliku zle. Jeczy mi caly dzien za uchem, oczywiscie z pokoju w ogole wyjsc nie moge ani na chwile. Znow mam ochote uciec z domu:wściekła/y:

A Marti się nie oddzywa coś, czyżby jednak szpital?

NabAwe to fakt duża rodzina ma swoje plusy, szczególnie w święta jest fajnie, bo ja jedynaczka i m też, więc dla nas było ważne mięć większą rodzinę. No ale u Ciebie nic na przeszkodzie nie stoi by taką mieć, do dzieła Ewuś. Wiem, wiem to się tak tylko mówi, ale teraz coraz ciężej się utrzymać w tym posranym kraju, ale ja zawsze mówię Bóg dał dzieci, Bóg da na dzieci.

anek
ja nie wiem jak dzieć może ten nutramigen pić- śmierdzi okropnie!
a widze po suwaku że też sie odchudzasz, dieta czy ćwiczenia?

maggie

wiem co czujesz i szczerze współczuje:( musisz sie wziąć w garść, próbowałaś żelu albo kapsułek na te ząbkki? może to akurat to??
jewcia
musiałam edytować bo piszesz w tym samym momencie co ja :p pierwsze słyszę takie powiedzenie:p ale może i racja. Naprawde chciałabym nawet już, ale nie mam pracy stałej... ani nawet przyzwoitej... A jak urodze drugie to znowu ze 2 lata z życia a ja nie mam doświadczenia w zawodzie, latka lecą... mam obawy ale wychodze z założenia- co Bozia da... w końcu stosujemy NPR i nigdy nie wiadomo :p Emilka została nam w końcu dana "w prezencie" :p

moje małe dziś po nutri dobrze, kupki ładne, troche ciezko strawione ale są. I taki zestaw- bobotic + nutramigen jak na razie od soboty (czyli prawie tydzień) całkiem przyzwoicie sie sprawdza (tfu tfu). A mała w tym tyg chyba tlyko raz była zagazowana- po tym moim surowym cieście. a tak to luzik. Aż dziwne że bobotic lepiej niż sab podziałał...

ale ona jak pierdzi to jak z odrzutowca! aż wózek cały podskakuje, aż sie boje zeby z torpedą z lóżeczka nie wyskoczyła. Serce mi pęka bo na pewno ją to boli, no ale nic nie poradze. Dobrze że wogole to z niej wychodzi...

Ja sie dziewczyny rozleniwiłm i dlatego przerwałam a6w bo jak rano mam tyle roboty to odpuszczam a na wieczór przewaznie niedospana padam jak mucha, a ostatnio na te zmiany pogody to mnie tak mój reumatyzm dopadł ze na przeciwbólach jade bo sie wytrzymac nie da wiec ćwiczyc tym bardziej.
Dziś za to mam zespół niespokojnych nóg hehe jak nie urok to sr...
ide jeszcze męża wykorzystać i spać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry