reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Marti, oby Ola szybko do zdrowia wróciła.
Elifit, wam też zdrówka życzę :-)

a ja powiem wam teraz jaja :-D:-D
nagotowałam wczoraj zupki jarzynowej, daję małemu.. a teściowa lata i gada że za gęsta, boże tragedia, zaczęła kroić warzywa i nagotowała swoja zupke.... bo jej
jest lepsza....:-):-)
nooo... a teraz najśmieszniejsze oliwierek wczoraj ze smakiem zjadł mojej zupki, a dzisiaj pluł tą drugą lepszą i nic nie zjadł....

Hahaha madre dziecko :tak::-D

reklama
Dzięki Laseczki trzymajcie kciuki za Olkę dupka jej sie tak odparzyła na maksa ze nic nie idzie bepanthen nic sprobuje z domowych sposobów mąkę ziemniaczaną kto wie bo palcem jak dotykam to płacze mam problem jej umyc tyłeczek:-(

Hejka lekarz potwierdził moje przypuszczeia - to mięso było powodem tych płaczy, bolesnych kup i osowienia. Dzisiaj zrobił juz chyba ostatnia kupemiesna bo dziecko jest zupelnie inne, wesole, zadowlone, usmiecha sie, bawi sie no normalnie INNE DZIECKO. I lekarz zalecił odczekac miesiac z miesem... Uff mam nadzieje ze juz wiecej Szymek sie tak nie bedzie zachowywał bo spac po nocach nie mogłam tak sie martwiłam...

Dzięki Laseczki trzymajcie kciuki za Olkę dupka jej sie tak odparzyła na maksa ze nic nie idzie bepanthen nic sprobuje z domowych sposobów mąkę ziemniaczaną kto wie bo palcem jak dotykam to płacze mam problem jej umyc tyłeczek:-(

nie myj pupy chustkami tylko samą ciepłą wodą i wacikiem, staraj się pupę chociaż chwilkę po każdej pieluszce po wietrzyć :tak: i smaruj bephantenem bo u nas się sprawdza w 1000% - broń boże niczego z cynkiem :tak: spokojnie wygoi się

Kingolinka - rzeczywiście trochę wcześnie na mięsko ;-) dobrze, że to nic poważnego

Mariolcia - jaki mądry, wie od małego, że mama gotuje najlepiej :-)

EWA jak narazie jest dieta a jak mój wyjedzie to będe cwiczyc.
Kurcze niewiem czemu moja robi brzydkie kupki takie zielone a nie daje jej teraz nic prócz mleka,muszę iśc jednak z tym do lekarki

Marti, oby Ola szybko do zdrowia wróciła.
Elifit, wam też zdrówka życzę :-)

a ja powiem wam teraz jaja :-D:-D
nagotowałam wczoraj zupki jarzynowej, daję małemu.. a teściowa lata i gada że za gęsta, boże tragedia, zaczęła kroić warzywa i nagotowała swoja zupke.... bo jej
jest lepsza....:-):-)
nooo... a teraz najśmieszniejsze oliwierek wczoraj ze smakiem zjadł mojej zupki, a dzisiaj pluł tą drugą lepszą i nic nie zjadł....
Buhahahaha... co na to teściowa mądra głowa?

reklama
Marti, dorzuc jeszcze suszarke po kazdym myciu pupy, zeby sie szybko osuszyla, tak jak pisze Miłka.

Ja tez tak jak Anek sie wycofalam ze sloiczkow poki co.
Od kiedy musze je zaczac podawac, zeby dziecku nie 'zaszkodzic'? Jestesmy na MM

Dzisiejszy dzien tragedia:wściekła/y: Znow caly czas jeki, jedzenie niechetnie, ale na spiocha w koncu zjedzone, woda nadal natomiast smakuje.
Na brzuchu, plecach , nawet jak sie caly czas nad nim siedzi i robi miny po chwili jest zle. Z pokoju wyjsc absolutnie nie mozna. Za to na rekach w miare ksieciunio zadowolony, ale tez bez szalu, bo pojekuje jak mu sie krajobraz znudzi. Poszedl w ruch dentinox, podalam tez ibufen rano i viburcol, ale chyba nic to nie dalo. Uszy go nie bola, nie kaszle, nie kicha, brzuszek tez nie, temperatury nie ma, byl na 2 spacerach, dotleniony, kupa jest jak zloto co rano. Potne sie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aha i to raczej nie zadnen skok bo skonczyl Kuba wczoraj 21 tyg, wiec nic pod to nie podchodzi

Ostatnia edycja:
Do góry