reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Witajcie

Dziś święto babek, Wszystkiego więc Najlepszego Kobitki :)

Marti trzymam ogromniaste kciukasy!!! &&&&&&&&&&&

a u nas znów katar i kaszel!! Nie mam siły, jeszcze dobrze nie wyzdrowiał.. boję się że znów na oskrzela pójdzie. Kaszel może się utrzymywać po oskrzelach ale katar??? :-:)-:)-:)-:)-(

Elifit- ja kupiłam philipsa- family i jestem zadowolona, w aptece kosztował 160 zł ale zalożyłam karte i -20 % i zapłaciłam 140 z groszami .

100 lat kobitki:tak::tak:

yooo :)

jagmar
podpowiedz, czy ta kupa to wynik podania nutramigenu czy wprowadzania nabiału bardziej? bo fakt- pozwoliłam sobie czekoladkę wchrzanić... A już wcześniej mialam pisac ale wyleciało z głowy- Twoja Marysia to mega wrażliwa jest na to białko skoro wystarczy śladowa ilość aby ją wysypało...

marti

zdrówka zdrówka i jeszcze raz- zdrówka!!!!

dziś mam chłopa na chacie wiec mniej czasu... wiec ide obiad pichcić.

Ewa raczej od nutramigenu ale to według mnie nie jest zły objaw. Wręcz przeciwnie u nas to oznacza, że jako tako się wszystko unormowało.
Jestem dzisiaj tak zmęczona bez życia, że nic mi się nie chce. Zaraz zadzwonię sobie do kosmetyczki ale chyba nie mam się co czarować, że na sobotę będzie miała wolny termin. Muszę sobie jakoś samopoczucie poprawić.

Cześć babeczki świątecznie. Pogoda nam dziś nie dopisała, cały czas pada i taki nastrój do spania. Ale my dzisiaj z Majką świętujemy. Ubrałyśmy kiecki, upiekłyśmy ciasto, no i chłopaki wracając ze szkoły obdarowali nas tulipanami. No a teraz Maja się wykruszyła i poszła na drzemkę, więc ja do Was zajrzałam.

Marti oby wyniki były pomyślne!
Elifit może faktycznie od zębów, bo chyba nie alergia? W każdym razie zdrówka życzę.

No i wszystkim kobietką wszystkiego najlepszego!

reklama
Do góry